Mangazup incepe sa prinda viata!
Azi am adaugat un prim one-shot tradus de echipa Mangazup iar maine vom mai adauga inca unul.
Exista si un forum special, care poate fi accesat la adresa
http://mangazup.com/forum unde va puteti inscrie daca doriti sa ne ajutati sau daca va place proiectul Mangazup!
Pana atunci, Mangazup va ofera
Zeb-Noid!
Lectura placuta!
Astazi a fost adaugat un nou One-Shot pe Animezup,
White Clouds, o foarte emotionanta poveste despre un bunic si catelul sau.
Mie aproape ca mi-au dat lacrimile cand am citit-o!
Window este un alt one-shot emotionant, pe care il puteti citi pe
Mangazup.
E o poveste care va va sensibiliza cu siguranta!
Mangazup va ureaza lectura placuta!
Hmm... nu prea stati pe ganduri, va tineti de treaba, ca in proverbul ala "tace si face", keep up the good work, guys.
In legatura cu one-shot-urile

nu stiu ce urmariti dar se pare ca vreti sa ne sensibilizati

Anyway... cu one-shot-uri se face treaba, mai ales daca nu vreti ceva mare, ca Sannins sau alte grupuri, daca va limitati la ele e foarte ok

@Ady: Multumim! Poate ca o sa facem si ceva mai mare, insa in timp. Deocamdata, incepem mai usor, cu one shot-uri!
Anunt pe aceasta cale ca am mai tradus inca un one shot. De data aceasta este insa vorba despre un shoujo intitual
Antique Wish. Fetelor le va placea cu siguranta!
Abba
Dupa
Zeb-Noid, Mangazup va prezinta un nou one-shot SF de la celebrul Tsutomu Nihei, creatorul Blame!
Descoperiti adevarul din spatele sistemului de tevi!
Dirty Work
Un One-Shot interesant despre doi tineri, o fata si un baiat, si despre lucrurile pe care trebuie sa le faca baiatul pentru a intra in gratiile fetei.
Echipa Mangazup va ureaza lectura placuta!
Hello Baby
O colaborare intre doi mangaka cunoscuti (unul dintre ei este Obata Takeshi, cel care a creat Death Note), Hello Baby este povestea lui Kinya, un tanar ce incearca sa se ascunda de mafie dupa ce a esuat sa ucida un sef yakuza. Impreuna cu el se afla fratele sau Takuzou si prietena sa, Aya, care este si insarcinata...
Echipa
Mangazup va ureaza lectura placuta!
Chiar daca am tras chiulul si nu am mai postat la acest topic,
Mangazup nu a stat degeaba pana acum.
Daca intrati pe site veti putea descoperi ce am mai adaugat nou. Printre cele mai recente manga-uri se numara capitolul 1 din
Special A, un manga foarte comic si reusit.