Animezup - forum manga si anime

Full Version: NFSMW
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Cred ca multi stiti deja despre aceste jok Need For Speed Most Wanted,este un jok in care cu propria ta masina pe care o poti si "tuna",trebuie sa faci diferite curse in care te intalnesti deseori si cu masini de politie,radare care te suprind facandu-ti o fotografie...Si in plus mai ai si un trafic cateodata infernal,in care urmarit de la una-20 masini de politie trebuie sa scapi de "copoi"...Mie mi se pare un jok frumos in care actiunea se combina cu adrenalina uriasa pe care ti-o da viteza masinii si interesul de afla cat de departe poate ajunge depasirea vitezei de 50km/h langa o masina de politie...Astept parerile voastre cu privire la acest jok...
E fain most wanted .. dupa mine cel mai fain joc din seria Need For Speed Smile ori si cum storyul din MOST WANTED le ia pe toate , fara nici cea mai mica oboseala . Super mai ales masinile sunt faine Smile BMW M3 e cea mai faina 001_tongue .. 3-2-1 Go
Dap e foarte tare...sh inca o data dap,BMW-ul e cel mai tare 4
Ideea axata pe lista neagra este foarte eficienta,de cat sa te plimbi de colo colo dupa curse.
Aici apare si politia,in diferite grade....de la "scapi ushor" pana la "nu mai scapi" 21
Cred totushi ca ar fi fost mai bine in varianta pe timp de noapte dar ma rog 78
Deci,mie imi place foarte mult,sh pt cei care ink nu l-au jukt,il recomand cu placere^^
Reference URL's