Animezup - forum manga si anime

Full Version: L vs. Light [Death Note]
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3
mereu a fost batalia asta intre ei doicateodata ma cert cu fanii/fanele L..decat daca nu ma intzeleg foarte foarte bine cu ele...eu il aleg fara sa stau pe ganduri pe Light/kira cum vrei tu...nu mi se pare nici mai deshtept dar nici mai prost decat L Lawliet..(in niciun caz mai prost...) ma deranjeaza la Lawliet
shi faptul ca este atat de retras shi putzin ciudat nu imi place nici cum se imbraca nici ca sta cu degetul in gura mai mereu in schimb ma fascineaza intelingentza lui modul de gandire ..asta e ceea ce imi place cateodata imi place cum sta imi amintesc un opening de la death note in care el statea pe scaun shi se intorcea apucand cate o bomboana chiar haios...[Image: rofllit4.gif]
iar de light nici nu mai vorbesc un singu shi unic lucru m-a deranjat la el...acel ras malefic parea putzin dus cu pluta dar doar aia ...[Image: l_a2ec8d0bc1f801a4c703af59f4876921.gif]
ce ma amuza ceea ce scrie pe av doar ca nu e nebun e un geniu care vrea sa salveze lumea shi o parte din ea a reusit shi e dragutz deshtept shi evil perfect...4...shtie ce vrea ishi controleaza fiecare mishcare iar planurile lui sunt super ingenioase pur shi simplu il ador pentru toteaduna ...so va las pe voi sa va datzi cu parerea....
mie imi plac ambele personaje desi procentajul ar fi ceva in genul....51 % light si 49 % L.
Light este primul personaj prezentat. evident, cand lam vazut mam "indragostit" de el. cred k nu mai trebuie sa mentionez de trasaturile fizice, deasemenea este foarte inteligent si imi place ca lupta pentru ceea ce crede "o lume mai buna". scopul scuza mijloacele. sunt de acord ca nu e corect sa iei viata nimanui, chiar daca acea persoana e un criminal, dar poate light nu s-a gandit la acest lucru, el a vrut k lumea sa fie un loc mai bun, unde nimanui sa nui fie frica sa mearga pe strada, la scoala, etc.
L este si el un personaj inteligent, care lupta pentru dreptate. are un strop de originalitate datorita infatisharii sale ciudate si a comportamentului. el lupta pentru justitie, vrea sal pedepseasca pe kira pentru crimele pe care lea facut si stie k prin modalitatea lui light sigur nu se va ajunge la o lume mai buna, ci la o lume dominata de frica.
Ambii sunt copilaroshi, fapt sugerat de dorinta lor de 'a castiga'. pe cat sunt ei de diferiti, pe atat de mult se asemana, si cum spunea L in film, daca nu erau dusmani, ar fi fost buni prieteni.
in concluzie, amandoi sunt nishte personaje controversate, bine conturate pe care nu poti decat sa ii "adori" =^_^=
Cred ca as fi facut acelasi lucru ca Light daca as fi avut un DN ... kidding 001_tongue Mi-au placut de amandoi si la moartea fiecaruia era sa plang. Cand a murit L avea niste ochi asa nevinovati si Light savura fiecare secunda, iar cand a murit Light a fost sec ... l-a omorat ryuk totusi eu credeam ca-l va invinge pe near si va triumfa Smile
Waaa..gata m-ati prins...imi place si Light.^^' Inca de la inceput mi-a placut chiar daca pe parcurs simpatia mea fata de el s-a cam stins.Este un personaj cu o personalitate puternica care pentru a-si atinge scopurile ar face orice.Pur si simplu e genial!Modul in care gandeste crimele si usurinta cu care ii pacaleste pe cei din jur.Acum sa ne indreptam atentia spre L...un geniu nebun care adora dulciurile o.O Aparitia lui m-a lasat cu gura cascata.In principiu eu credeam ca e un bosorog care se ocupa de caz si ma cam stresa ca nu-i arata fata ci doar un "L" >.< Aveam impresia ca se crede mult prea important ca sa-si arate mutra..insa cand l-am vazut m-a bufnit rasul.Acum nu glumesc..pur si simplu mi s-a parut hilar!Un pusti care e pur si simplu genial dar care arata de parca ar fi scapt de la 9 T.T Mda...asta-i L.
In concluzie...nu pot alege..001_tongue
Mie imi place mult de Light;e destept,are o personalitate puternica si chiar malefic.Si oricum nu imi prea place de L ca personaj.Il prefer mai mult pe Light.Light/Kira mi s-a parut intotdeauna un personaj mai interesant in felul lui.Sa zicem ca-mi place 50%Kira si 48%L
Doamne grea alegere.....
Light e....e...e...e un zeu ce mai?
*Ave Kira!*
Am o slabiciune pentru personajele negative(cum se face ca toate is asa de faine?)asa ca se explica.Motivele principale au fost spuse,asa ca nu o sa le repet.
Cert e ca Light/Kira sau cum vreti sa-i spuneti e genial si chiar m-o calcat pe nervi cum si-o piersut controlul la sfarsit si felul patetic in care a murit...desi Ryuk a zis de la inceput ca el il va omori,dar ciar si asa....a fost invins *Kira-samaaaaaaaa*
Terminat.
of grea alegere!totusi il aleg pe Light pentru ka e dragutz,evil,inteligentshi semanam destul de mult la caracter.Dar imi place shi L pentru ka e mai ciudat shi i plac dulciurile shi e destul de dragutz.dar votul meu ramane pentru Light/Kira
Ei bine,yo il aleg pe Light.Mi se pare mult mai dragut ca L(tipu are un aer de mister).Este incredibil de inteligent,si un "zeu al mortii" desavarsit.Si oricum...mie intodeauna mi-au placut personajele mai evil.
yap sunt si eu aici4 Misa-Misa 001_tongue
-Light*inteligent,respectuos,frumos, doar ca nu prea stie sa iubeasca
-L*inteligent, este si frumos pentru unii si este iubytor.trecutul lui il face sa para mai diferit,te face sa il admiri si sa il sustii mereu.

eu as fi fost de parte lui L *adica sa moara criminalii nu ar fi corect oricine ar murii.
treb sa recunosc ca dac as fi avut DN si eu as fi omorat nu doar criminali ci orice persoianas imi iesea in cale001_tongue
deci +1 L
In primul rand, L este mai destept decat Light, faptele o dovedesc. In fons, si-a dat sema de ceea ce face Kira cu adevarat, in ciuda incercarilor lui Kira de a ascunde.
in al doilea rand, mi se pare mult mai dragut, just look ^^.
Deci alegerea mea este L.
Pages: 1 2 3
Reference URL's