Animezup - forum manga si anime

Full Version: waste of good printing paper...@_@
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
stiu...si mie imi place mai mult schita decat versiunea in photoshop...pare mai expresiva...sau ceva de genu...dar a trebuit sa fac ceva marina ma rugat
da schita este facuta in pix ...nu imi gaseam creionu la ora aia si a trebuit sa fac ceva ...dar de obicei lucrez cu creionu

sper sa termin ce mi-am propus...
ma bucur ca iti plac...>:D< sa mai treci
arigatou
ne ne super reusite desenele , cat despre cel cu perspectiva nu trebuie sa ne pierdem in detalii, in mare imi da o senzatie placuta, nu e nevoie sa fie totul perfect mi-e imi place cum ai facut cerul.
In ceea ce priveste cadrul pe care l-ai facut este destul de posibil, exagerarea perspectivala este prezenta acolo, deci e bine. 71
smart O sa comentez si eu p-aici. Desi... ^_^mai mult am laude pentru tine.
1. Woww.. >.< e atat de woow.. ai un uimitor talent.
2. Hmm..e dragut. Dar nu prea imi dau seama ce e acolo.
3. Uimitor. Ma lasi cu gura cascatabravo.
4. Imi place cum ai facut-o pe Enma Ai...desi mi se pare ca fata e putin prea rotunda si turtita. Stiu ca EnmaAi are fata cam rotunda, dar ..eh .
5. Impresionant, desi nu prea imi dau seama ce se afla acolo.
6. Ai talent, intradevar. Imi place felul in care desenezi fetele oamenilor, si corpul desigur .
7. Yuuuuuuuup! nande Ti-am mai spus ca-mi place felul in care desenezi? Cred ca da. Dar... >.< nu am ce sa-ti comentez. Imi place mult cum i-ai desenat ochii si parul. Si imi place ideea cu acele chestii (daca le pot zice asa) care iti ies din cap. ^_^Felicitari!
8. Waaaah, Alice in tara Minunilor (sau gresesc?) ..
9. ^^ Si Alice in varianta colorata. Dar... am o intrebare : cu ce le colorezi ? (creioane colorate, acuarele, sau programe speciale)
10. O.o vrei sa ma repet?
11. Baka Baka Baka! o.o cum poti desena atat de perfect?
12. Imi place. Dar si aici am aceiasi intrebare:cu ce le colorezi ?
13. Eetto.. ma lasi cu gura cascata.
14 . I-ai inceput capul cu pixul, si restul cu creionul. Dar, nu-ti face griji, trec cu vederea. E un desen frumos.
15. :yada:Eu de ce nu pot desena asa?!?!

M-am repetat, stiu. dizzy Dar e vina desenelor tale, nu a mea. Si nu inteleg ... O.o cum de ai atat de mult talent.
Eetto... felicitari in continuare!
@mangadela...yay ai trecut si pe la mine 001_tongue >:D< ...am incercat chestia cu perspectiva macar seamana a ceva O_O
@akiko-san...m(_ _)m m(_ _)m bows like crazy ...ma bucur ca iti plac da nu sunt atat de bune ^^>
de desenat desenez cu ce apuc...desenul cu alice este facut in creioane colorate , cel cu miku este desenat in photoshop ,la fel si cel cu yuki
ms m(_ _)m si succes si tie daca desenezi >:D<
yay....sunt dragute
desenezi foarte frumos si ai niste desene dragute
sper sa mai continui
succes in continuare
Pages: 1 2
Reference URL's