Animezup - forum manga si anime

Full Version: Rate The Song :P
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28
Waii...cea mai tare melodie a ei.Ce pot sa spun decat ca imi place la nebunie!Refrenul imi place...partea care vine dupa el...melodia e chiar bestiala!Preferata mea dintre toate melodiile ei...nu pot sa dau decat 10.
Song:
http://www.trilulilu.ro/Maryusic/bbd6a36099f5e2
Hm...Imi place coloana sonora...
Vocea tipului e G A Y...atat de subtire...de fapt...e ceva intre...o fii hermafrodit ?
Si acum...sa mai lasam gluma ( cat nu se poate de mult 001_tongue ) .
Versurile sunt...aiurea...rilly...mi se pare aiurea sa-l aud pe unu care zice " Ride It "...Are o engleza\americana extrem de stupida...pronunta cuvintele aiurea .
Nota este 7. http://www.youtube.com/watch?v=UFkVFWdZavg
Începutul este destul de calumea, iar tipul are voce. Lirica e bună, la fel şi instrumentalul. E prima oară când aud melodia, dar cred că o s-o caut s-o downloadez ^3^ Chiar dacă mi-ar fi plăcut mai mult să aibă şi un solo puţin mai complicat de chitară ... îi dau 10.

Next: hmm ... mă bătea gândul să pun o melodie de la Iron Maiden, dar am zis să fie ceva mai soft: Scorpions - Send me an Angel
Uhm...pai e o melodie draguta...chiar foarte draguta.Imi place ca este linistita...insa ritmata in acelasi timp.Vocea tipului imi place...e chiar placuta auzului.Poti sa o asculti cand esti furios...pe mn una m-a linistit...cred ca merita un 10.
Song:
http://www.trilulilu.ro/september23/11b3cd6ab1968f
8 Placut melodia aia la mine 8 Papa Roach -- Not listening...:victorie:Faina rau B)Nu imi dau seama ce anume mi-a placut...important e ca mi-a gadilat urechile71 (intr-un fel sau altu' )

My Turn :

---> Sum41 -- With Me
da,frumoasa mell sum41=with me,mia placut mult ritmul 4 nota 10 8
next song : Casting Crowns-Who I Am
Desi e o melodie lenta mi-a placut n_n nota 10 ;)victorie:XIn general nu pot sa zic ce anume imi place 71 pot sa zic numai daca imi place sau nu n_n cum am mai spus,tre sa imi "gadile urechile " 001_tongue

My turn:

--> Sunrise Avenue -- Choose to be me O melodie pe care o adooor 8
frumoasa,dar nu prea mergea ritmul cu versurile 17 nota 9/10 Smile
next:Evanescence-Going Under
Cat de mistooo888 crazy Mi-a placut enooorm..Head baging 21

My song(me rog,...nu e al meu ca nu el l-am compus 71 dar eu il pun 4001_tongue)
--> Linkin Park -- In Pieces

Hope u'll like it n_n

Have a nice day n_n
Melodia sa zicem ca e draguta. Mie personal imi place acel,,,,sunet adanc din fundal(ala cu care incepe melodia). Tot incerc sa-l sintetizez de restul in timp ce ascult(in loc sa ascult inceputul >_>). Bun, concentradu-ma pe melodie ca total...iar imi vine beat-ul ala....ha...un solo...sounds great. I like it.... Cineva sa faca sa taca pe ala, nu-i suport vocea T_T.
Deci, melodia imi place, vocalul nu*shoots the guy*
8
Now mine:
Olivia- Celestial Delinquent
Nu e chiar ce ascult de obicei, dar cand dau peste o melodie de gen, piticii dau petrecere pe duramater-ul meu. Si Olivia are o vce superba, chiar celestiala....just great. Such a fair voice...
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28
Reference URL's