Animezup - forum manga si anime

Full Version: Cu ce personaj din Gravitation ai vrea sa te intalnsti?
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
Ok intrebarea e foarte simpla.si nu am vazut vru topik cu subiectul asta.Acum daca tot am pus intrebarea sa dau si raspunsul.Mie miar placea sa ma intalnesc cu Yuki Eiri deoarece e personajul meu preferat.Imi place mult de el,felul in care sa comporta,cum arata si privirea ai absolut suerba.(niki nu se mai pune la socoteala faptul ca e blond si eu sunt inebunita dupa blonzilovely.)

Acum randul vostru!sa vad pe cine ati vrea sa intalniti.nande
With That Hyper Energic Stupid Kid (Ryu) 21 Adica,d`oh...ma plictisesc in casa in fiecare zi,daca m`as intalni pe zi cu el cred ca ar fi foarte funny..S`ar putea la un moment sa ma oboseasca,dar tot ar fi foarte fun.
Cu fratele lui Yuki Eiri..Tatusha,imi place de el este haios
si as vorbi cu el despre ruychi ca si mie imi place tipu si este si frumos tatusha..are cu cine semana!001_tt1love is in the air
pai normal ca Yuki Eiri! e dragut, arata super, are o personalitatea cool. este de treaba dragut, adorabil, are o privirea superba si ii sta super frumos cu parul love is in the air . Cred ca l-as rapi si nu i-as mai da drumul 71 yes lovely
Eu m-as intalni cu toti de as putea dar cel mai mult si cel maI MULT imi doresc cu Mr. K
^_^ E american si dragut su multe altele.Cred ca m-as intelege destul de bine ^_6 si mie imi plac armele(pentru ai impusca pe altii ha-ha) iar K se pricepe foarte bine la asta.
^_^ Mi-aR PLACEA foarte mult 21 iar daca ar fi generos poate ar putea intra in casa la mine 24 desi nu ar fi sanse avand in vedere ca e strain oricum mi-ar placea sa imi fie sfatuitor,elev la mine in scoala 4
neee .... evident ca yo vreau sa ma intalnesc cu Ryu-chan ... ca e atat de copilaros (ca mine dealtfel) ... si chiar nu m-as plictisi in prezenta lui ... si ar fi si mai si daca ar fi si Shu-chan in acelasi timp ... hahaha ... ce mai ... ar fi casa cu susu in jos cu noi 3 sub acelasi acoperis 24
amandoi sunt super copilarosi si m-as intelege super bine cu ei ... 4 ...
..........eeeeeehhhhhhh .... vise .... 001_tongue
Mda...cu cine as putea yo sa ma intalnesc daca nu cu Yuki Eiri,zeul si iubirea vietii mele.Este atat de matur,are o atitudine atat de tare...un aspect incredibil(pe mine ma da pe spate de fiecare data cand vad poze cu el).Pur si simplu e baiatu perfect pentru mine.
Pai.....mi-ar placea sa ma intalnesc cu Yuki Eiri. As vorbi cu el cat se poate de calm,de matur.L-as mai sfatui si sa fie mai tandru, mai dragastos cu Shuichi,etc....si mai departe, cine stie.....
Mi-ar mai placea sa ies la intalnire si cu Hiro. As discuta cu el despre tot felul de lucruri, poate ca m-as si descarca lui, i-as cere un sfat......
Miar mai placea sa ies la intalnire si cu Fujisaki, pentru ca mi se pare destul de matur;si cu el as putea vorbi deschis.
Mi-ar mai placea sa ies la intalnire si cu Shu, poate i-as da eu niste sfaturi, de exemplu sa lupte cu toate puterile lui pentru persoana pe care o iubeste,etc.
Mi-ar mai placea sa ies la intalnire si cu Ryu, Noriko, Tohma, Tatsuha si Mika.
Pe Ryu l-as intreba sigurat de ce se comporta asa copilaros, si l-as sfatui sa se comporte mai matur.
Cu Noriko as putea discuta aproape orice...si ea mi se pare matura.
Cu Tohma as iesi la un suc.....as avea multe sa-i spun.....mi se pare cel mai matur dintre toti, cel mai calculat, intr-un cuvant, cel mai normal.I-as cere niste sfaturi....si l-as intreba cum de tot timpul poate fi asa sigur pe el,etc.....
Cu Tatsuha as putea palavragi de dimineata pana seara pentru ca e un tip vesel, glumet,etc.
Cat despre Mika.....as vrea sa o intreb cum ii sa ai asa frati .Poate as mai intrebao si de ce face cateodata pe dadaca cu Yuki.....

{Si mi-ar mai placea sa vorbesc [dar nu sa ma intalnesc, doar sa vorbesc] cu Yuki Kitazawa, sa il intreb de ce l-a tradat in halul asta pe Eiri. De ce si-a batut joc de sentimentele lui....(da' stiu ca nu ar fi posibil pentru ca el este deja mort)}

Scuze mult de tot pntru ca am scris asa mult, dar daca ar fi dupa mine cu toti m-as intalni, nu neeaparat pentru ca imi place de toti, ci pentru ca sunt curioasa sa vad cum gandeste fiecare....
Cu Ryuichi,Shuuichi si binenteles Yuki Eri!!!As vrea sa ma intalnesc si cu K sa-i trag 2 pumni in cap poate ii vine mintea!!!
Shuuichi - ahhhh cred ca mor blush .....Shu ii personajul meu favorit ...cred ca as f lesina daca l-as intalni si ar fi sooper cool sa ma trezesc la el acasa love is in the air
Hero- vai , .. ce nas da ca sa imi petrec o noapte fierbinte cu el love is in the air...
mie mi se pare ca ii un tip sooper cool!
Pages: 1 2
Reference URL's