Animezup - forum manga si anime

Full Version: Ficuri terminate rezervate
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3
nu nu vei mai luat nici un fic acele 2 ficuri sunt pentru kaname si minako ca ele sa isi aleaga unul dintre ele, daca pana luni nu isi vor alege atuncea il vei primi tu doar un fic de persoana nu mai mult 22
Vad ca au mai ramas decat doua atuci eu il iau pe "Mister, crime, ?mb?rlig?turi (~~~Original~~~) Avertisment : +16 ani. by arashi kigen "....incerc sa-l termin in dpua zile maxin 4 ....;)...

Eu am terminat de corectat ...dance...in sfarsit ...dar acum ce fac ?...71: -\
Deci eu am luat "Pâna unde poate merge imaginatia unui scriitor (~~~Original~~~) by arashi kigen"
Sper sa il termin in cateva zile 71 maxim 3-4 zile 39
bye

Later EDIT: Mda...l-am cam, terminat deja T__T 21 Tortura >.> my eyes huts like hell
Aly, am o intrebare, doua de fapt:
1. Ce facem daca observam alt fic terminat? Il anuntam aici?
2. S-a facut categoria aceea speciala despre care vorbea Flaw, sau inca mai lucrati la ea?(intreb pentru ca eu nu am vazut-o pe aici...)

In fine, astept raspunsurile...
1. da il anuntati aicea 39 si daca doriti il corectati chiar voi insa sa nu apartina lui arashi kigen pentru ca nu ii putm posta ficurile

2. categoria aceea exista insa nu puteti posta decat 3 capitole si marina spunea sa postati part 1 part 2 part 3 39 insa daca e postezi primele 3 capitole si restul voi vorbi cu marina si vedem care idee o punem pentru ca am si eu una ^_^
Aha, mersi de lamurire, insa eu nu am cum sa il pun din doua motiove:
1.Ficul e incomplet si nu am ce-i face,....lipsesc capitole.
2.Nu stiu unde e sectiunea sau cum postez

In fine... o sa corectez primele trei capitole si daca-mi dai acceptul si-mi spui si unde le pun eu o sa fiu fericita.

P.S. prin a corecta intelegi greseli gramaticale sau de exprimare?
1. asta e postam toate capitolele care le avem si gata
2. sectiunea este aceasta http://animezup.com/index.php?ind=reviews si postezi la original sau fanfiction depinde de unde se incadreaza ficul

momentan sfatul meu e sa postezi doar primele 3 capitole si iti spun pe urma ce sa faci
dupa ce postezi primele 3 capitole jos de tot iti apare optiunea add a comment si acolo vei pune in continuare fiecare capitol
Bine, mersi, o sa postez in curand!

In orice caz, o sa pun trei capitole si vad ce mai facem, o sa dau edit sa te rog sa mai pui pe cineva...

Si...am un anunt, anunt ca fiocul meu s-a terminat! Cine se ofera sa-l corecteze? ... In fine, numele e : "I don't need money but I need you!"
... soo, l-am anuntat!

P.S. Pana la urma corectam numai greseli gramaticale?
ca sa corectati voi doua ficul ma refer la mitzuke si anyoka puteti corecta greseli gramaticale si greseli de ortografie si de expresie 39 si daca aveti nelamurire in privinta la ce sa facei postati aici si va ajut so spor la corectat
[oh god >_< double posting --_-- m-am molipsit 21) ]
Pages: 1 2 3
Reference URL's