Animezup - forum manga si anime

Full Version: My GFX(beginner)
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
Hmm lucrari noi n_n'
1. Nu ma prea impac eu cu rozul, mai ales cel tipator, dar setul ti-a iesit chiar bine n_n
2. Imi place render-ul si culorile sunt potrivite desi pare cam simplu z.z
3. Poza fetitei aleaia e cam blurry o.O' si nu da foarte bine in sig, dar culorile se potrivesc si imi plac brush-urile care le-ai folosit.
Cele doua cu SasuSaku sunt chiar reusite, culorile potrivite, la fel si brush-urile n_n chiar imi plac amandoua.
Well la ultimele 3 inafara de cele doua cu SasuSaku, am vazut ca ai scris numai nick-ul si atat, si nu au border de aceea par cam simple.
Sis, sti bine ca ador felul in care lucrezi in photoshop love is in the air
Si cu cat vei exersa mai mult, cu atat vei lucra din ce in ce mai frumos.So...succes in continuare! pupic
bye
Thank you all ptr reply *Huggies*
Dar mai ales pentru critici...Erau cam simple ptr ca n-am avut deloc inspiratie la scris atunci cand le-am facut si la unele mi s epare prea incarcat daca mai adaugam si text 78

[Image: Ferox-vintage.png] [Image: ferox-vintage-avy.png]
--> la comanda si versiunea de mai jos e facuta ptr mine,pentru ca-mi placea imaginea ^^

[Image: moody-vintage.png]

[Image: lunapic-121743619271446.gif] ---> la asta nu prea imi place calitatea -_-"

[Image: redyellow-1.png] [Image: redyellow-avy-1.png]
--> am uitat sa pun border la sig,dar pun alta data.acum is pe fuga -_-"

Cam atat...trebuie sa ma pun sa mai fac 78
woah, more gfx form my sis . hehe

1 si 2 65 I like them both.. sunt aclasi lucru numai ca pe unul este nikul tau :8:
3. Ador quote-ul ala q friendship. signul asta e al naibii de reusit si frumos love is in the air
si la ultimu, chiar daca nu ai pus border 65 mi se pare fain21 (normal 78 "peace" e semnul meu )

Chu my sis pupic si astept alte minunatii d al;e tale 71
pupic
bye
Thx ptr comm sis ^^ Vad ca altii nu se prea inghesiue -_-"

[Image: HelloKittycopy.png]--> facuta ca un fel d logo... iar pentru grupul ala 21

[Image: sexycopy.png]
[Image: sexy-avy.png]
-->pe setul asta am experimentat si sunt foarte multumita d ce a iesit ^.^

hehe...si acum vine "iubirea" mea 8 sigul facut acum vreo jum de ora din cauza unei melodii pe care am ascultat-o non stop 21 recunosc ca e cam departe de stilul meu,dar chiar imi place ^^ cred k o sa mai lucrez asa 4

[Image: creepycopy.png]

Astept obisnuitele critici/aprecieri/sfaturi si etc.

bye
Pages: 1 2
Reference URL's