07-21-2008, 11:06 AM
Nu stiu daca am vazut un topic asemanatot pe aici, dar daca este, imi cer scuze ^w^
So... Nu e greu de inteles pentru ce am facut topicul asta... Daca aveti nevoie de anumite poze cu personaje pentru fan ficuri (si nu pentru ca va place personajul din anime-ul X si vrei tone de poze q el).
Pentru inceput : Cereti personajul cautat....(Daca vrei spuneti si constitutia corpului..Slab, gras... etc) Spuneti culoarea parului, varsta aproximativa, sexul:masculin sau feminin(normal
) si culoarea ochilor...Userul care are poze asemanatoare le poate posta aici pentru a-l ajuta pe celalalt user care are nevoie de aceste poze. ^w^
De ex asa:
Si userul care are poze, trage un citat de la userul pe care vrea sa il ajute si dupaia pune pozele
Desigur, nu pune numai pozele alea ... -_-" Poate sa ceara si el alte poze, daca are nevoie...
Kisses & bye

So... Nu e greu de inteles pentru ce am facut topicul asta... Daca aveti nevoie de anumite poze cu personaje pentru fan ficuri (si nu pentru ca va place personajul din anime-ul X si vrei tone de poze q el).
Pentru inceput : Cereti personajul cautat....(Daca vrei spuneti si constitutia corpului..Slab, gras... etc) Spuneti culoarea parului, varsta aproximativa, sexul:masculin sau feminin(normal
) si culoarea ochilor...Userul care are poze asemanatoare le poate posta aici pentru a-l ajuta pe celalalt user care are nevoie de aceste poze. ^w^De ex asa:
User X Wrote:Am nevoie de -o fata cu parul roscat si ochii rosii, aprox. 18 ani
-O fata blonda cu ochii verzi , aprox . 15 ani
Si userul care are poze, trage un citat de la userul pe care vrea sa il ajute si dupaia pune pozele

User Y Wrote:User X Wrote:Am nevoie de -o fata cu parul roscat si ochii rosii, aprox. 18 ani
-O fata blonda cu ochii verzi , aprox . 15
roscata
blonda
Desigur, nu pune numai pozele alea ... -_-" Poate sa ceara si el alte poze, daca are nevoie...
Kisses & bye