Multumim de commenturi... dar dupa o lunga absenta am venit si eu cu... continuarea
Un invitat special…
-Ai vrea sa vii pe la mine? Mi-ar placea sa te cunosc mai bine !ii sugera Gaara afisand unul dintre acele rare zambete sincere ale sale.
Fata nu mai primise o invitatie de la nimeni pana acum. In mode vident a acceptat fara ezitare. Ca urmare cei doi se tineau strans de mana, mergand pe trotuarul deabia populat. Deodata, dintr-un colt isi facu aparitia in mod neasteptat Ren.
-Uite ce avem noi aici! Prietenul acelui nenorocit! Si ce sa vezi… mai are si o fufa cu el! Ce-ai zice sa ne distram asa, ca intre doi prieteni care se urasc de moarte ?spuse acesta strangandu-l pe Gaara cu putere de gat.
-Nu am de gand sa-ti cad in plasa ! Sasuke e cu mult mai bun decat tine, indiferent ce a facut !reusi roscatul sa ingaime straduindu-se sa mai si respire totodata. Karina il implora pe adolescent sa-i dea drumul, dar in mod sigur nu avea niciun efect.
-Facem asa, tu te asiguri ca sasuke nu mai intra in calea mea si a ursuletului meu, iar eu te asigur pe tine ca o sa ma mai gandesc daca am sau nu grija de fetita aia ! Ce spui?
-Nenoro... Da-mi drumul!striga acesta nervos, dar si-a dat seama ca viata fetei era in pericol. Nu putea risca sa-l infurie pe Ren si sa-si curme fericirea. La urma urmei sasuke nu era atat de nesabuit sa se mai gandeasca la sakura dupa toate cele ce s-au intamplat.
-Bine, accept !
Acestea fiind supse cei doi au fost lasati in pace, iar Karina s-a refugiat la pieptul roscatului izbucnind in plans. Lacrimile ii curgeau necontenit pe obrajii incinsi, iar gaara a decis sa o ia in brate si sa se duca direct acasa, inainte sa i se faca rau.
Ajuns intr-un final in fata unei usi, a lasat-o pe fata jos, permitandu-i sa se sprijine de el, pentru a putea descuia usa. Locuinta nu era incredibil de mare, dar ei nu au stat sa analizeze, s-au indreptat direct catre un dormitor micut, iar roscatul a asezat-o cu grija pe pat. Inca tremura, ii era frica de baiat, asta se putea vedea cu ochiul liber.
-Gata, a trecut, calmeaza-te !o indemna Gaara.
-Nu, nimic nu a trecut, el o sa ma gaseasca si o s-o faca din nou ! Nu mai vreau! As prefera sa ma omoare!
-Ce tot spui acolo? Cine sa te omoare ? o intreba Gaare nedumerit. Observase ca in momentul in care s-a apropiat de ea i se putea citi teama in ochi. In mod clar era ceva ce el nu stia.
-El… in urma cu doi ani eu deabia sosisem aici, cand m-am intalnit cu el. S-a oferit sa-mi arate imprejurimile si... Era o cladire inalta, parasita, m-a torturat in ultimul hal si m-a lasat sa zac acolo timp de doua zile, fiind prea slabita ca sa mai merg. Pana la urma am fost gasita... desi nu-mi pot aminti de cine si...
Dar aceasta se opri din istorisit cand l-a remarcat pe roscat in dreptul usii, pregatit sa omoare si o armata intreaga.
-Nu, te rog, lasa-l in pace! A trecut, vreau sa uit!
-Adica nenorocitul umbla liber ? Si asta o sa-i faca si lui Sakura ! Pe ea nu o stiu... dar Sasuke nu mi-ar ierta-o daca macar nu i-as spune ca-i un pericol acel dement!
-Nu! Nu-i spune despre mine! Nu vreau sa mai stie nimeni!!
Gaara s-a supus, lasand mana jos si aruncandu-se in bratele fetei. Socata, aceasta s-a dezechilibrat, cazand inapoi pe pat, cu Gaara peste ea.
Roscatul simtea o presiune puternica pe piept, totusi placuta. S-a ridicat la cativa centimetri de Karina pentru a o lasa sa respire. Observand un decolteu imens pe care chiar el in agitatia lui l-a descoperit a rosit, dandu-se la o parte.
La randul ei, s-a ridicat rapid, strangandu-si rochia.
-Ti-e foame?intrba acesta in incercarea de a schimba subiectul. Fata a aprobat cu o miscare timida din cap.
-Bine... sa vedem ce gasim in bucatarie.
Incaperea nu era mare, o bucatarie cat se poate de obijnuita, un aragaz, frigiderul, o masa, cateva scaune si trei dulapuri deasupra chiuvetei.
Intradevar, nu are mare lucru de gasit, dar au hotarat sa prepare paste.
-Eu fierb apa, tu pregateste sosul, daca vrei!spuse Karina simtindu-se stapana pe situatie Te ajut si eu cum termin aici!
Roscatul s-a supus. Dar nu exact cum s-ar fi asteptat. Hotarat sa fie rapid si sa impresioneze, a luat oua, rosii, piper, verdeata si niste mirodenii necunoscute. Vrand sa inchida usa a spart toate ouale, a facut suc o rosie si a acoperit-o cu putin piper. Disperat, vrand sa le curete a varsat si mirodeniile. Incercand sa adune terciul de pe pardoseala si-a varat cu incredere mainile in sosul deja preparat. Observand prostia si le-a retras imediar, scuturand mainile. Ca urmare bluza lui cea noua si alba a devenit rosie cu picatele negre de la piper.
-Ma... Ahh, nu o sa se mai ia vreodata!striga acesta nervos.
Amuzata, karina l-a luat de mana spunandu-i ca o sa curete ea bluza. Au intrat in baie, iar ea a inceput sa scotoceasca dupa niste detergent care-i putea fi de folos. Si-a ales in sfarsit cutia, rugandu-l pe roscat sa-i dea bluza. Acesta s-a supus, inmanandu-i haina. Movulia era prea ocupata sa spele bluza, astfel ca nu a observat conditia fizica de invidiat a lui Gaara si nici faptul ca-si stropea hainele. Cand in sfarsit a terminat a realizat si ea in ce situatie jenanta se aflau. Probabil abuzase de ospitalitatea acestuia in momentul in care a inceput sa faca o asemenea harmalaie.
-Imi... imi pare rau!spuse ea ca pentru sine, in vreme ce roscatul o privea buimac. Inca nu realiza daca visa sau nu.
-Nu-i nimic! Hai sus sa-ti dau ceva de imbracat pana iti usuci hainele.
I-a lasat o bluza si o pereche de pantaloni pe pat si si-a luat si el un tricou iesind din camera. Fata si-a dat jos hainele ude, pregatindu-se sa se imbrace. Dar nu a apucat sa faca un pas deoarece a simtit ceva micut care urca pe piciorul ei stang cu repeziciune. Era un paianjen imens. A strigat. A strigat indeajuns de tare cat sa sperie si mortii. Pe Gaara cu atat mai mult l-a alarmat, acesta a deschis usa intrand hotarat. Vazand insecta a luat-o cu doua degete azvarlind-o pe geam afara. Era chiar amuzat de situatie, dar zambetul i-a imprietrit pe fata cand s-a intors. Karina era in lenjerie intima si avea fata mai rosie decat cea a unui rac parlit de soare.
A inceput sa se agite, cautand cu disperare ceva de imbracat, dar Gaara era calm, o privea cu admiratie. Avea un corp demn de invidiat. Sanii de dimensiuni uriase, picioarele lungi si subtiri si parul lung curgea precum un rau peste umerii firavi.
S-a apropiat incet dar ferm de ea, prinzand-o de mana. S-a oprit, nu numai fata, parca timpul insusi se oprise. Inimile lor incetasera sa bata, iar singurul zgomot perceptibil era cel al tacerii mormantale.
A prins-o de barbie, apropiindu-si buzele de urechea ei.
-Nu mai este necesar sa-ti cauti hainele. Nu vei mai avea nevoie de ele!sopti acesta muscand-o jucaus de ureche.
Sper ca v-a placut si ca nu-s foarte multe greseli... Urmatorul capitol... naraku-chan

>:D<