Pai ma cam enerveaza ..... dar cred ca nu ar mai fi asa int desenul daca nu ar fi el .....>.< dar ma enerveaza faptul ca la muscat pe sasuke >.< ..... si ca la omorat pe hokage .....
Oro rox <3 [regret sa va dezamgesc profund, but you can`t kill me ^^]
Ahem, el este unul dintre personajele mele preferate din Naruto, I love him :8:
Mie se pare un mare plus ca vrea sa devina puternic si sa invete toata jutsurile posibile, asta inseamna ca este incapatanat.
Este si inteligent, din moment ce are multi ninja care il ajuta la nevoie si il asculta orbeste .. asa ca nu e vreun ratat jalnic
Este puternic, iar eu sincer as fi vrut sa distruga Konoha T_T, insa ma bucur ca al treilea hokage a ajuns in Lumea de Apoi. <3333
Me loves him <3
oro este un ninja puternic dar pacat ca vrea sa distruga konoha si ca il vrea pe sasuke dar nu o sa ii mearga cu sasuke deoarece el il omoiara pe oro deci o fi el puternic dar nu si destept si ar fi mai fain ca oro sa aiba un gand nu sa distruga konoha ci sa distruga decat akatsuki dar nu o sa poata
cam atata ca nu mai stiou ce sa zic despre el doar ca intr-un cuvant:
ma enerveaza,il detest ma rog in mai multe cuvinet

ja ne
Orochimaru este un personaj pe care il urasc foarte mult. Insetat de putere cu al carui unic scop este acela de a invata toate jutsurile din lume.si pentru ca isi da seama ca acest lucru nu este posibil deoarece viata este prea scurta a hotarat sa devina nemuritor.pentru acest lucru avea nevoie de un corp si de aceea l-a ales pe Sasuke .Un persoma insa foarte puternic.foarte urat si dezbustato mai ales cand se mai si linge cu libba aia de sarpe.Ca sa nu mai spun ca uraste Konoha pentru ca nu au vrut sa-l a leaga hokaghe.nu pot sa-l suport si de abia astept sa moara.
Orochimaru este un personaj complex, in pofida faptului ca
este urat de toata lumnea.Este complex chiar are si fani [

pe mine]
este oricum cel mai puternic din punctul meu de vedere si daca vom face o schita a intamplarii:
Daca Ororchimaru nu exista:=>Sasuke nu avea cum sa-l ucida pe Itachi
=>Serialul nu ar fi avut o idee interesanta si ar fi fost pe cat de banal pe atat de plictisitor.
Akasuna are dreptate intr-un fe;,daca sandaime ar fiii invins
animeul ar fii fost plictisitor,are si el un rol in acest lucru.
Dar il urasc,nu doar ptr ca il consider dezgustator si urat,
dar ma si enerveaza atitudinea lui macabra si rea.
Asa cum au zis mai multi,fara Orochimaru nu ar mai avea..sens animeul

? .Ne-am putea lipsi de mai multe personaje dar acesta este unul dintre putinele prsj cheie.Fara el [si dorintele sale] Sasuke nu ar mai fi plecat si astfel nici Naruto nu l-ar mai fi cautat si asa mai departe[desi trebui sa spun ca ..toata actiunea asta cu Naruto fuge dupa Sasuke,Naruto fuge iar dupa Sasuke si Naruto iaaar fuge dupa el a devenit-_-]
Eu cred ca este un nijnja extrem de puternic si desi Sasuke l-a omorat el a 'intrat' in Kabuto ..ceea ce inseamna ca totusi in mai are destule puteri ascunse.Mie personal nu imi place de el fiindca vrea sa distruga Konoha in rest..e ok =)[but he`s hermaphrodite ._.]