Am o intrebare pentru voi.
Doriti sa se faca pe Animezup (pe site, nu pe forum) o pagina/sectiune separata unde sa fie publicate toate povestirile terminate de la fan fiction?
Eu zic ca ar fi chiar fain sa se faca o pagina/sectiune separata unde sa fie publicate toate povestirile terminate de la fan fiction...
Deci votul meu merge pentru "da"

Da e o idee foarte buna ca ficurile terminate sa fie puse pe site intro pagina/sectiune separata
Chiar e o idee buna!
Eu sunt de acord!
pai si eu zic ca da ar fi mai accesibil pentru noi si am sti ce fic e terminat ca sa nu mai postam la el degeaba.
deci eu merg pe "da"
Da ar fi interesant *_*.Mi-ar place acum s-a mai zis sa sctim si noi ce fic s-a terminat *_*Daca ai putea sa notezi si cat de citit a fost sau cat de bun e.Sa stim si ce sa citim *_*
Oricum raspuns

A
humm... as sugera si o mica organizare: fanfic si original fic... tag-uri, pentru cine vrea sa citeasca, de exemplu, numai ficuri cu Yu Yu Hakusho.
Votul meu este pro ^^
Da...m-am uitat si eu la topic, bine gandit, sper sa nu fiu atat de spam si sa zic si eu ceva. Cred ca sectiunea chiar am fi binevenita, pentru ca sunt multi care citesc pe forum si nu sunt inregistrati, sau multi care citesc si nu comenteaza. S-ar face sectiunea asta, dar ce ati zice daca aici ar veni povestile corectare, aranjate si bine organizate, si povestile care isi merita locul in sectiune. Spunea
JavaLeen de sectiuni separate, eu as zice sectiuni dupa genuri, asa se poate orienta cititorul mult mai bine si ar fi mult mai confortabil

Sper ca nu v-a deranjat....mie chiar mi-ar placea ca forumul sa aiba asa ceva.
idee buna flaw ^^
nu se poate pune chiar orice fic terminat, greseli gramaticale si capitole lipsa din cauza posturilor sterse [see page 8 & 9 of fanfiction ^^] , si cred ca ar trebui sa intrebam si autorii daca doresc sa le fie postate ficurile pe site.
in total ar fi cam vreo 10 ficuri terminate, si multe dintre ele sunt originale, si cateva inspirate din anime-uri.
deci, daca ideea ta ajunge la o finalizare ar fi buna o echipa care sa verifice ficurile, pentru ca sunt ficuri care au si 20 si ceva de capitole.
Si votul meu e desigur pro ^^
Este o idee buna Flaw. E o idee buna cea a lui JavaLeen , caci asa ai sa faci mai repede deosebirea dintre original si cele inspirate dupa un anime.
Dar ele trebuie sa indeplineasca doua conditii : 1. sa fie terminate si 2. sa fie corectate de greseli gramaticale.
Oricum votul merge pentru " Da".
Ok, din cate vad eu, nu prea mai e nevoie de alte voturi

Vom face o sectiune numai cu fan fic-uri terminate pe Animezup, si vor exista doua categorii, Originale si Fan Fiction.
Ma apuc acum sa vad cum anume as putea implementa asta in site, astfel incat sa fie cat mai avantajos pentru toti.
Intre timp, ce sugerati cu privire la organizarea fic-urilor terminate? Facem un topic in care sa posteze cei care au terminat fic-urile, iar o echipa de moderatori sa verifice fic-urile care au fost terminate?
Eventual, putem face o echipa special pentru asa ceva, din useri care sunt activi si cunosc sectiunea de Fan Fic de aici. Le-am face un grup aparte si le-am acorda posibilitatea de a posta ei fic-urile terminate pe site. Ca si asa vroiam sa extind staff-ul