Cat % esti emo?
http://testemo.tk/
Esti 18% Emo.
Forta de neoprit. Esti foarte tare! Daca ti se intampla ceva rau, te ridici, te scuturi si mergi mai departe. Ce mare lucru, nu? Bine lucrat! Tine-o tot asa. Multumesc ca ai jucat...
Esti 19% Emo.
Forta de neoprit. Esti foarte tare! Daca ti se intampla ceva rau, te ridici, te scuturi si mergi mai departe. Ce mare lucru, nu? Bine lucrat! Tine-o tot asa. Multumesc ca ai jucat...

bine ca nu mi-a iesit altceva

Esti 22% Emo. (yeah right

)
Ce intrebari -_-"
Forta de neoprit. Esti foarte tare! Daca ti se intampla ceva rau, te ridici, te scuturi si mergi mai departe. Ce mare lucru, nu? Bine lucrat! Tine-o tot asa.
![[Image: 324.jpg]](http://i144.photobucket.com/albums/r174/bloodybubbles13/324.jpg)
Esti 24% Emo.
WTF?????
da sigur...mis EMOOOOOOOOOOOOOOO....
Rezultat a fost calculat:
Esti 13% Emo.
ALRIGHT NOT an emo..Lol

:
Esti 24% Emo.

mi se pare si normal..
pentru ce sa plangi si sa te omori sau sa provoci durere?
La naiba cu plansu >.< !
don't kick my ass, people... I'm 42-52% emo... <_< kind'a expected that too...
Rezultat a fost calculat:
Esti 57% Emo.
Ha Ha !
Ar trebui sa-ti gasesti un hobby. OK, tocmai ti s-au dat papucii, asta nu insemna ca trebuie sa te comporti de parka viata e mizerabila. Revino-ti si straduiete-te mai mult de acum inainte, ok? Mersi...
Nota! Daca nu raspundeti la toate intrebarile, "testul Emo" nu va afisa un rezultat concludent.
MI se pare normal

Esti 36% Emo.
. Poti mai mult de atat, nu crezi? Ei bine.. oricum.. multumesc ca ai jucat...