Esti 58% Emo.
Ha Ha !
Ar trebui sa-ti gasesti un hobby. OK, tocmai ti s-au dat papucii, asta nu insemna ca trebuie sa te comporti de parka viata e mizerabila. Revino-ti si straduiete-te mai mult de acum inainte, ok? Mersi...
...eram sigura de rezultat....

Esti 11% Emo.
Forta de neoprit. Esti foarte tare! Daca ti se intampla ceva rau, te ridici, te scuturi si mergi mai departe. Ce mare lucru, nu? Bine lucrat! Tine-o tot asa. Multumesc ca ai jucat.
.....este bine si asa......
Esti 63% Emo.
Ha Ha !
Ar trebui sa-ti gasesti un hobby. OK, tocmai ti s-au dat papucii, asta nu insemna ca trebuie sa te comporti de parka viata e mizerabila. Revino-ti si straduiete-te mai mult de acum inainte, ok? Mersi...
lol ...

off : da de cand mcr e formatie emo?

ma intreb kt de emo era ala care a facut quizz-ul asta

. nici nu ma obosesc sa il fac ca oricum nu are nici o relevanta asupra mea
LE:
Rezultat a fost calculat:
Esti 15% Emo.
Forta de neoprit. Esti foarte tare! Daca ti se intampla ceva rau, te ridici, te scuturi si mergi mai departe. Ce mare lucru, nu? Bine lucrat! Tine-o tot asa. Multumesc ca ai jucat...
Well sa vedem o.O' nu cred ca-mi pot da seama cat de emo sunt dintr-un quiz u.u' dar in fine n_n''
Rezultatul meu este :
Esti 33% Emo.
. Poti mai mult de atat, nu crezi? Ei bine.. oricum.. multumesc ca ai jucat...
>_> de unde sunt atat de mult? o.O' hmm ce tampenie n_n'
Esti 17% Emo.
Forta de neoprit. Esti foarte tare! Daca ti se intampla ceva rau, te ridici, te scuturi si mergi mai departe. Ce mare lucru, nu? Bine lucrat! Tine-o tot asa. Multumesc ca ai jucat...
Oh ,da ..=__=
Si a 2a oara:
Rezultat a fost calculat:
Esti 100% Emo.
Ha Ha !
Emo. Trezeste-te, frate, hai capul sus si iesi putin la aer curat. Esti emo. Clar emo. Fa niste schimbari, frate, serios...
Asta a fost facut intentionat ..

5000% Emo
Esti cel mai emoid kid dintre emoizi... Trage-ti glontzu'

Glumeam
Esti 15% Emo.

(*)io is 15 % emo si punct nu imi pasa stiu k sunt !5 % emo ma recunos aproape singura

Esti 59% Emo.
Ha Ha !
Esti 17% Emo.

o da ... me Hulk ... me brake and me smash