Animezup - forum manga si anime

Full Version: Reguli si Avertizari
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Am zis ca se poate si fara reguli si cum se parea ca totul merge binisor apar probleme asaca voi incepe cu avertizarile si maine va repun regulile
REGULI

1.Nu este admis limbajul messenger asa ca tineti-va bine si vedeti cum scrieti :15:
2.Nu sunt permise injurii la adresa staff-ului/membrilor. Vorbiti frumos si fara injuraturi caci se poate
3.In cazul in care vedeti ca autorul/oarea nu pune continuarea lasati un reply maxim doua ca sunt de ajuns acelea si NU faceti double posting decat daca este vorba de o continuare la un fic sau daca primul post este destul de lung
4.Nu scrieti reply-uri sau ficuri in mai multe culori gen "ce fic tare il ador e ficul meu favorit in special nu utilizati culorile verde/rosu/albastru/mov
5.Nu aberati de la un subiect la altul. Ex: ficul asta e mai rau decat ala ca ala a facut bla bla bla mai mult ca tine si ca tu ai bla bla bla mai putin. Nu comparati ficurile. Libertatea propriei alegeri
6.Nu scrieti cu CAPS LOCK, pe internet se intelege ca urlati la persoana respectiva
7.Nu lasati mai mult de 2 randuri libere intre frazele dintr-un post, pentru ca arata inestetic

Avertizarile:
-atunci cand plagiati veti primi automat o avertizare;
-atunci cand faceti double posting excesiv, veti primi iar o avertizare
-atunci cand nu respectati un limbaj adecvat iar veti primi o avertizare
[/color]
AVERTIZARI

1. candice --> o avertizare plagiat "vis sau realitate" de pe manga anime
2.sora_angel-->o avertizare plagiat graviation fic by love_yuki_eiri gravitation fan fic [yaoy] si gravi fic 16+ [yaoy]
AVERTIZĂRI

Lithium-Sensui --> două avertizări pentru plagiat: Kaleido Star: o continuare nebănuită - aripi noi [I guess this was the original title 39 şi, scuze, n-am timp să caut pe m-a link-ul original], by bebelusha_bv [Kaleido Star(Aripile)] şi The way it will all end, by Naruse_Ryo [The way it will all end].
REGULĂ NOUĂ

De-acum încolo, posturile ce nu conţin cel puţin o idee critică vor fi mutate la posturi spam
.
Blonda Brunetului avertizare ILikeYou plagiat dupa ficul Iubire de Liceu al lui love_yuki_eiri
si avertizare pentru vocabular neacdecvat nu cred ca ne intereseaza pe noi cititorii ca lu aia i se zice Domnu "Excremente" ca sa nu utilizez cuvantul tau caci mi-a venit sa vomit cand am citit
REGULA NOUA

Posturile spam sunt automat sterse pentru ca exista persoane carora le mutam postul si ele vin si fac alt post la acelasi topic cu intrebarea
Quote:unde mi-o fi postu celalalt?
posturile ce nu ai nici o idee critica vor fi mutate la posturi spam restul care au sub 2 randuri sunt automat sterse
bun dragul nostru LIthium_Sensui are trei avertizari asa ca posturi ficuri totul ii vor fi sterse ^_^ de aucm inainte iar topicurile vechi mutate la older fanfiction
daca ti-a trebuit sa razi de lume cu acel fic unde scria "bla bloa bla ........................bla bla bla" sa fii sanaos -_-

aikad daca ii gasesti posturi sau ficuri i le vei sterge ^_^
Reference URL's