Animezup - forum manga si anime

Full Version: Another Zup TV Thing Made By marina with my help
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
Phaaa...n`avem cum pana la sfarsitul saptamanii...gomene...dar marina este la Bucuresti cu scoala,iar eu am febra,ma simt groaznic..ce pot spune...sper sa pot scoate ceva pana se intoarce ea...but still no ideas..o sa ma mai gandesc..
Am onoarea de a va prezenta noua creatie zup tv...Akatsuki- the red moon.
La fel ca si episodul anterior, acesta este un oneshot. In continuare va voi prezenta in cateva randuri actiunea.
Un grup de tineri decid sa plece intr-o tabara de vara, unde urmeaza sa petreaca cateva zile. Imediat ce ajung la cabana, seara cu totii se aduna in jurul focului si organizeaza o competitie a curajului. O parte din ei se indreapta spre un templu abandonat, iar ceilalti spre o casa despre care se spune ca ar fi bantuita, insa nimeni nu stie daca este adevarat sau nu.
Fara sa banuiasca ceilalti ceva, tinerii care raman la cabana hotarasc sa-si sperie prietenii.

Asa cum spune si Sunako: It wasn't a haunted house...only a game to scare YOU!!!

eto Sper sa va placa...

http://www.youtube.com/watch?v=breD1Sk06Po

Vizionare placuta 4...
Dau edit peste o jumatate de ora ^_^
Asa nu m-am mai spalat pe cap ca sa ma uit la anime 21 adica lol amv > <
Da <33 e chiiiarr fainn :> e horror,h ce fricoasa mai sunt :]
Si lye e scray T_T,nu e chair asa in real life 21 Hmm ce par am :> imi sta bine right ^^
E chiar fain marina
>:D<
daca mai statea amy putin la opening iesea perfect -_- dar nu are nimic nici nu mai avea cum
in afara de asta tare faza cu dattebayo! 21 si fazele in care se sperie toata lumea...

m(_ _)m
Pages: 1 2
Reference URL's