Animezup - forum manga si anime

Full Version: AZ-MAP
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5
Scurt istoric21

,intro seara,L@ry mia trimis un desen,care la prima vdere,parea doar o mazgalitura21,
dar dupa ce lam studiat mai atent21....am vazut k are forma "tarii noastre",si un N in zona bistritei21[N-initiala numelui meu,stau in bistrita].
Si din lipsa somnului,si excesu de plictiseala,mie si larisei,nea venit ideea sa facem o harta ZUp..21

sper sa va recunoasteti,,,,,

Daca cineva vrea sa fie adaugat in harta sa poseteze aici[nick,orasu,si ceva despre el]:>:>

http://i152.photobucket.com/albums/s197/...08/map.jpg

Flaw edit: Imi cer scuze ca am scos tag-urile de [ img ] dar imaginea era prea mare si deregla template-ul.

nui nush ce...dar o a mai lucrez la ea21

[edit:cine se recunoaste sa posteze pls...sa stie lumea care suneti:>]

victorie
Moama ce tare poate fi harta asta 21 chiar imi place 71 ok.. o sa dau si eu adte despre me
Asa deci
Nick: Kaname
Oras:Sibiu
Cv despre mine: Obsedata de Gackt si yaoi 21 astea doua sunt cele mai potrivite 21
so, astept sa vad ce iasa 21
Neltzu, e super tare ideea ta! 4
Dupa cum am mentionat si in edit, a trebuit sa scot tag-urile de [ img ] dar daca nu te superi, as face o pagina speciala cu harta asta cand va fi gata.
O sa iti dau daca doresti si imaginea cu Zuppy de la banner ca render, daca doresti, ca am vazut ca cea din harta ta nu a fost decupata prea bine.
kyaaa.....tare ideea....desi sincer knd am auzit de datele userilor m-am gandit la o harta....71
eu...that "gao" thing is mine...love is in the air.....
me-kikyo...ex kikyo-chin actualmente just kikyo-chan....na am crescut...001_tongue
oras-craiova

bye
Super ideea Neltzu,Lary .Bravos ^_^ super tare harta 21
De gaseam si eu ceva sa ma descrie mai bine.
Un papagal 21 cred ca ala ma reprezinta Neltzu 4

Eu m-am regasit :Coordonate:La nord Umpic mai jos de tablita cu "no homework" langa beck's .
Sunt acolo cu luna ^__^ YaY

Felicitari inca odata pentru idee..
ms,ms....
poi flaw sunt deacord,sa o punem pe lata pagina[no problemo]
mam cam grabit s-o fac....si nam mai fost atent la decupaj21....[kikyo nu mai avea rabdare.21]
poi cand vrei imi trimiti baneru ;)
si astetp sa posteze mai multi useri ,sai pun pe harta21
[ideea nu a fost doar amea ;),Roxy a a inceput21]

victorie
First reaction : wth? ಠ_ಠ Tu de asta intrebai prin lista ta de mess lumea de unde este? 24

Cred ca m-am regasit :] ART de la Galati este cumva persoana mea? D: Sau ma insel?

Anyway , pe Snow am gasit-o 21
Hmm....cred ca Gravitation sunt euSmile)Nu bag mana in foc,dar am o presimtire21.Este foarte tare ideea.Si imi place cum este realizata.
Felicitari pentru idee!
Ja Ne
Eu sunt in cta...cu zuzu 21) LooooooL Hai k e tare de tot21

Foarte tare...sa mai faceti..4
Parerea mea: Naaaaaaaisssssss bravo
Ce rezulta din parerea mea si harta? Mazgaliturile sunt si ele bune la ceva blush
Nu stiu daca am inteles bine partea cu membrii. Orice membru poate aparea pe harta? nande
Anyway nice ideea. lovely
Pages: 1 2 3 4 5
Reference URL's