Animezup - forum manga si anime

Versiunea integrala: Bankai Favorit
In acest moment vizualizati o versiune simplificata a continutului. Versiunea integrala cu formatarea adecvata.

Kyo

care este bankai-ul vostru preferat? Argumente // Poze va rugam 4

bankai-ul meu preferat este cel al lui Tousen, deoarece nu prea poti sa scapi de el, decat daca ai rezistenta fizica mare si un reiatsu de 2 ori mai mare, asa cum il are Zaraki Kenpachi... altfel nu prea vad cum poti scapa....

Pai ar fi bankai-ul lui Renji....
De ce? E un sarpe cu cap de babuin!!!!
Plus ca Renji e doar locotenent si a facut bankai,cand cica doar capitanii puteau face asta(bineeee......teoria asta s-o dus pe apa sambetei pe masura ce anime-ul avansa)
Pur si simplu imi place pentru ca arata ciudat(ar fi fain si ala a lui Byakuya,dar e cu petale roz >.> si cam iese din discutie 001_tongue )
Imi place si a lui Hitsugaya.....ditamai dragonu'
E da......can't wait to see Rukia's bankai(when she achieves it,of course)
bankaiul meu favorit este cel a lui ichigo deoarece si arata foarte tare si creste viteza foarte mult si mie imi place f mult viteza4.
Imi place bankaiul lui Ichigo pentru ca il face mai puernic si mai imi place si bankaiul lui Renji si a lui Ukitake si a lui Hitsugaya
Da...postez din nou21.
Pai..pot sa spun ca imi plac mai multe bankai-uri.
1)Ichigo>arata foarte tare...si il face foarte puternic,sporindu-i viteza.Pana si Biakuya era socat21cred ca se numeste Tensa Zangetsu.
2)Hitsugaya>mi se pare cel mai tare...un dragon imens!Aspectul este super...in timp ce puterea...de neoprit(impropriu spus21)Daiguren Hyōrinmaru...pana si numele e kawaii!
3)Byakuya>Bankai-ul lui nu difera foarte multa de Shikai...numai ca sunt mai multe sabii si astfel puterea este mai mare.SenbonZakura Kageyoshi...parca asa se numeste.
URL de referinta