Animezup - forum manga si anime

Full Version: Top 5 personaje preferate [Death Note]
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
Ei bine, m-am uitat si m-am rasuitat si nu am avzut pe niciunde topicul, am dat si search o.o, si nu am vazut pe niciunde topicul... ( don't kill me daca este T.T )...
Deci.. afceti un top 5 al personajelo preferate din death note 65 ( si argumentati!! )

1) L -> as putea sa stau foarte mult timp sa il laud 65... Este foarte inteligent, un geniu, gaseste rezolvare problemelor, si deduce rapid multe lucruri. de asemenea, are o precizie uimitoare ( mai ales cand spune cat % e sigur de un lucru ^_^ ). Ii plac dulciurile ( si e dragut cand le mananca ) si nu ii pasa ce cred altii despre infatisarea lui... de asemenea, este 100% original in materie de imbracaminte si comortament
2) Ryuk -> intotdeauna ma distreaza... imi palce ca ii palc merele ( si mie imi plac ).. daca nu ar fi fost el, nu s-ar fi iscat acest "scandal", si nu ar mai fi fost subiect pentru anime. Nu este impotriva lui Light, dar nici de partea lui, si spune multe replici funny ^_^.. plus ca arata mult mai bine decat majoritatea shinigami-urilor and
3) Near -> nu il conisder copia lui L n_n... foarte inteligent and kawaii..
4) Misa Amane -> e ok.. inafara faptului ca il adora pe Light.. uneori poate fi chiar funny ^_^
5) matsuda -> s-a comportat super in ultimul episod xD
top 5 personaje preferate 4...sa vedem

1.L, intotdeauna mi-a placut de el,foarte misterios un bun detectiv ,destept ..niciodata nu-ti dai seama ce miscare va face (asta daca nu esti Light cumva )
2.Near, foarte dragut pustiul cu jucariile lui ,a putut sa-l invinga pe light cu propriile sale arme
3 Ryuk ,este singurul personaj care m-a facut sa rad in anime ...21 amuzant dar si putin cam infricosator ...mere...si mie imi plac merele foarte mult ^^
4.sora lu` Light ...am uitat cum o chema...foarte draguta si ea ^^ amuzanta si cum isi lauda fratiorul de fiecare data (of...daca ar fi si la mine asa...)
5.Light, este inteligent, frumos atunci cand ma asteptam ca va fi prins intotdeauna reusea sa faca cumva si sa iasa cu basma curata ...e un actor foarte bun ...dar m-a deranjat indiferenta lui cand tatal sau a murit ,nu a simtit nici un pic de mila...

cam asta e topul meu
So...yeaay Deathh noteeeeeeee <33 one of my faves anime *_*....geniaall <3 [si caut acel death note special..in care "autorul" e ryuk..cel putin asa am auzit xD...dar nu il gasesc nicaieri > <"
Anyway ...ca sa nu mai fac atata off topic..sooo
*thinking at the top*...*sleepin'* uhm da..trebuia sa postez paaii

1.Kira ...cand am scris *thinkin'* la 1 nu ma gandeam fiindca stiam ca il pun pe el 21...Pai...trebuie sa mai zic?..mda Pai e totaall genial <33 face niste planuri...omfg *_* gandeste fiecare particica pe care vrea sa o faca....Si l-a invins pe L [imi placea L ...........dar a fost mai tare Kira..raito etc]...e cel mai inteligent din orasul lui si cand mergea la examene importante nici macar nu invata si lua mereu cel mai bun rezultat *_* ,si are o viziune mai ..ahem .."avansatanande asupra vietii adica...stia ca la sfarsit Ryuk il va omori si cu toate astea a acceptat sa "curete" lumea de toti criminali si stuff...si chiar daca multi spun "aa ucide!!criminalul" chiar si eu am spus asa la inceput..dar apoi <3..daca cineva v-ar omori parintii si toata familia cand aveati o varsta frageda...adica ati veni de la scoala si ti-ai gasi toata familia intr-o balta de sange din cauza unui amarat care a scapat si nepedepsit? xD...nu l-ati iubi apoi pe Kira fiindca la omorat?...anyway....dupa mine e genial <33 chiar s-a mentionat in anime sau manga sau..unde am vazut ca e redus razboaiele si criminalitatea cu un procent destul de mare..daca mai traia..poate reusea sa faca ceea ce vroia de la inceput > <

2. [hmm so hard to say it > <]...[L?...neah]...oh well pe locul doi ..
So Ryuk damn i love that shinigami <3 E ingerul mortii care mi-a atras atentia prin..indiferenta lui 21 prin faptul ca pentru el chestia cu Kira era doar un joc si se distra vazandu-l pe Light facand toate acele crime dar in acelasi timp il si place putin :]....mai ales cand a zis "oamenii sunt interesanti" sau ce a zis 21 dupa dialogul purtat cu Light <3 care a zis niste chestii geniale xD...hmm ma distra si dragostea lui pentru mere Lmao e genial..cum se plimba el mereu in spatele lui kira si vorbea cu el <33 si mi-a placut in episodul in care l-a ajutat pe kira sa gaseasca toate camerele de filmat din camera...[whah ce repede s-a prins light ca cineva ii intrase in camera <3] da...e disperat dupa mere..si nu ii vad alta slabiciune...nu cred ca s-ar indragosti de o fiinta umana iar apoi ar incerca sa o salveze [asa cum au facut altii shinigami iar apoi au murit > <]...anyway intr-un final il ucide pe kira..oricum trebuia sa o faca si oricum..l-a scutit de suferinta xD...pacat ca l-a descoperit Near pe Light..daca ar fii putut sa isi duca misunea la capat..desi mereu apareau criminali > <... bla bla..deja deviez...da e un shinigami genial <3

3.Misa Amane....[Misa *user* vezi te am in top 21 *jokin'*] neah acum really Misa din anime xD...logic..pai desi e blonda prostuta de la coltul strazii....cel putin asta e prima impresie pe care ti-o faci despre ea...hmm eu spun ca nu e chair asa..mai degraba e o fata iubitoare cu un trecut destul de nasol ><....adica multi spun ca e prea obsedata de Kira..da poate asa e...poate ca nu trebuia sa isi dea atata din viata dar ...daca cine ti-ar omori mama sau tatal sau fartele tau ..[iar misei i-a fost omorata toata familia><] etc [doamne fereste xD] asa..si apoi ar aparea kira si l-ar pedepsi pe criminal > < [stiu ca am mai zis asta] dar cred ca si eu l-as idolatriza..nu chiar asa ca misa ..adica nu mi-as da jumatate din viata ci as gasi alta modalitate sa il scap...dar [hei deja il ador 21 <3] bla bla...si mi se pare ca Misa e si fetita naiva...care inca nu stie ce e bine si ce e rau..e un fel de inocenta..but not really...e dragaasa si whah e draguta *_*...[m-a enervat ce i-a facut L cand a legat-o si o tortura =_=] eh but nevermind....pacat ca pe la final devine tipicul femeilor din ziua de azi > < [aproape] adica nu mai e asa dragalasa si incepe sa bea si sa fumeze parca..si din cate imi amintesc si hainele ei sunt mai ..ahem altfel > <]...dar dragalasenia ei de la inceputul animeului <3 rula xD

4.L ok....ma gandeam sa il pun pe 3..dar nu pot fiindca nu imi place atat de mult...e un personaj cat se poate de complex...chiar mi-a placut si am regretat intr-un fel ca a murit...daca traia si i se alatura lui kira *_*...whah atunci ii adoram pe ambii xD...mananca tatea dulciuri si nu se ingrasa <3...multe fete il invidiaza xD...*giggles* i think so....imi place si pozitia lui xD desi multi au incercat sa il copieze si a iesi cam nasol > <...probabil au rams cu cocoasa *giggles*..acum ceva mai serios xD ...L e stilul acela de genii care uita de tot pentru munca lor..daca le place bineinteles xD...se stie ca accepta doar cazurile care il atrageau si in care chiar se implica...da e genul de geniu care nu renunta asa usor > <...desi intr-un final a cam trebuit....
Chiar e inteligent <3 [altfel de inteligenta decat a lui kira...a lui light e mai malefica ^___^] Anyway imi place la L toata chestia cu procentele <3 si faptul ca estimeaza aproape la perfectie <3
"exista o posibilitate de 5% ca tu sa fii Kira...acum posibilitatea ca tu sa fii Kira este de 10%" <33 chiar imi placea....hmm cand i-a pus camere de filmat in camera lui Light...a fost inteligenta miscarea dar Raito s-a prins xD [aiurea de repede...adica mi se pare prea detaliat planul lui cu creionul din camera sau cu T.V-ul pus in punga de chipsuri]...Chiar era un moment cand L se imprietenise cu Kira > <...mda..de ce purta mereu aceleasi haine? 22...mereu mereu....eh xD

5. And at least the 5th place....ii revine luiii *thinking*....hmmm Rem ^_^....un shinigami total diferit de Ryuk..nu era la fel de "aerian" si lua lucrurile chiar in serios...nu se poate spune ca era mai inteligent...doar ca nu era la fel de mascarici ca Ryuk care nu a murit pentru un om
> < si care nu s-a indragostit de vreo fiinta umana...Rem a aparat-o pe Misa pana in ultima clipa..si chiar a scris cateva nume in carnetul lui pentru siguranta Misei xD [de exemplu pe al lui L] and all that stuff...el era mereu...trist? sau poate prea serios...dar mai degraba trist deoarece stia ca se indragosteste din ce in ce mai mult de misa si stia ca nu e bine..si o vedea pe ea iubindu-l atat de mult pe Kira,,,[era imposibil sa se indragosteasca de Rem O_O"] Shinigamiul asta avea sentimente umane..[ca cel de care a povestit ca a murit pentru fata aceea...] eh > <
Imi place ca a iubit-o pe Misa si ca a murit pentru ea...<3

Eh si asta e > <..oricum a fost destul de greu sa fac un top n afara da locul 1 xD> < fiindca de multe ori aveam mai multe personaje pentru un singur loc XD //...dar pana la urma am hotarat xD....acum e destul de tarziu si mie imi e somn > <..i....ahmm anyway goodnigh *hug* ^_^
1)niki nu se pune problema,nimeni altul decat Light Yagami.il ador,imi place foarte mult cum gandeste,cum actioneaza(desi uneori greseste) si imi place telul lui.adika putea folosi carnetul pt a se razbuna pe cei pe care nui suporta insa elalege sal folosesca pentru a face din lume un loc mai bun(fara criminali si alti raufacatori)unde oameni sa poata trai linistiti si aproape ca reuseste,asta pana apare idiotul de near.

2)L imi pace cum gandeste.este foarte destept si chiar cel mai bun detectiv din lume.imi pare rau atunki cand moare,miar fi placut sa traiasca si sa i se alature lui laight.impreuna sunt sigura ca ar fi reusit sa indeplineasca idealul lui light.orikum imi place si felul lui de a fi(adika destul de misterios) cum sta si faptul ca mananca mereu dulciri.

3)ryuk mi se pare un personaj foarte amuzant,obsedat de mere si se distreaza pe seama oamenilor(rade mereu de felul in care acestia gandesc).ma amuza mult cu incepe sasi contorsioneze corpul dupa ce trece o perioada mai lunga de timp fara sa manance mere.exista totusi ceva ce nu mia placut de loc la el si acesta este faptul ca la ucis pe light.

4)misa amane este destul de draguta isa se indragosteste prea mult de light si acest lucru o face sa actioneze fara sa gandeasca(aiki ma refer la faptul ca sia injumatatit de doua ori viata)

5)rem el sa indragostit atat de mult de misa incat sia dat viata pentru ea.un gest foarte frumos din partea lui.tot ce la interesat a fost sa o stie pe misa in siguranta si ferikita indiferent de pretul pe care la platit.
1. Mello - Are o personalitate pe care o invidiez si are si minte buna. Imi place felul lui de a fi si obsesia lui pentru ciocolata *.*

2. L - este foarte inteligent si e un personaj foarte original. Stie ce trebuie sa faca si a murit intr-un mod ingrozitor *.*

3. Ryuk - the best shinigami ever O_O' il ador, e atat de amuzant n_n

4. Matt - this personaj rulz imi place personalitatea lui si felul in care se comporta n_n

5. Near - pentru ca e genial, dar totusi e ca si un copil mic >.<'' si parca e o copie a lui L x.x' dar oricum imi place xD
1. L - este foarte destept, un om cu capul pe umeri, mie una imi place cum arata, si nu stiu...mi se pare un baiat super ok love is in the air Plus ca si lui ii place dreptatea, insa are un mod "normal" de a face dreptate...
2. Light - deoarece desi parea rau, el avea o inima pura, era bun...tanjea dupa dreptate...dupa o lume mai buna...si pentru asta, a fost in stare sa se aventureze in niste fapte care trec peste natura umana...cu toate ca stia ca toti cei ce au de aface cu Shinigami sfarsesc rau,lui nu i-a pasat, si pentru dreptate, a facut ceea ce a facut...plus ca arata super bine love is in the air si este si foarte destept
3. Ryuk - imi placea intr-un oarecare fel ca era neutru, nu era de partea nimanui...plus ca ma ammuza de multe ori 71
4. Rem - era destul de dragut, capabil sa se sacrifice pentru persoana pe care o iubeste, si era si el destul de destept...
5. Misa - era foarte frumoasa, cu toate ca cateodata era mai prostuta, stia sa fie si desteapta in cazurile serioase...Si era capabila sa faca oricine pentru persoana pe care o iubea...
1. L,putin ciudat,inebunit dupa dulciuri,extrem de inteligent,
2. Near,cand am vazut DN eu tot ziceam ca e un copil de 8-9 ani,ca mai tarziu sa aflu ca in Anime el are 19 ani si in manga are 21,orcum nu asta e important,imi place ca are parul argintiu,cum se joaca cu parul,si ce fel vorbeste21o avea el 19 ani dar e cute rau21
3. Light,imi place acel ras malefic,la inceput nu prea mia placut da mai tarziu,cand devenise un Devil,a inceput sami placa
4. Ryuuk,amuzant,malefic,si imbracat ciudat,prea tare
5. Matsuda,nou,nu stie mai nimic important,mereu e lasat sa faca munca de jos...si entuziasmat
Pai sa vedem 24 cred ca ar fii cam asa :
1 Ryuzaki[L intodeauna inteligent,lupta pt visul lui,desi moare,nusi pierde speranta cal va prinde pe kira,chiar daca o vor fac eurmasi sai.
2 Yagami Light desi devine an evil sau kira,mia placut inteligenta si tactica lui de a gandi
3 Near cred,desi pare o copie a lui ryuzaki,near e interesant
4 misa mia placut inca de la inceput,e insa naiva,o jucarie a lui light
5 Ryuk comic somtimes,but sometimes been brutal si cu o fata de parca lar fii plouat 21
1. Light Yagami - Ce sa mai ...pur si simplu genial. Mi-a placut de la inceput pana la final. Mi-a placut ambitia,curajul,increderea si chiar si nebunia daca pot sa spun asa cu care a mers mai departe indiferent de cine i-a stat in cale...Dupa parerea mea a fost mai inteligent decat L ...chiar si decat Mello + Near...fiindca planul lui ar fi mers perfect si ar fi castigat daca nu ar fi facut Teru Mikami acea greseala minora dar care s-a dovedit a fi foarte importanta

2.L - Mi-a placut de el fiindca din anumite puncte de vedere seamana cu Light...Chiar daca el cica ar reprezenta dreptatea in lupta cu Light...nu e adevarat...fiindca nu ii pasa de oamenii care mureau in acest conflict din cauza actiunilor lui...singurul lui interes era sa castige lupta cu Kira...sa stie ca este mai bun ca el...Pe langa toate astea mai mi-a placut si felul in care arata,mergea,statea,dormea,manca etc...

3.Mello - The kind of cool and smart guy...Mi-a placut felul in care actiona...chiar daca nu era chiar cel mai potrivit de obicei...Modul in care se imbraca...desi mi-ar fi placut si mai mult daca ar fi purtat o jacheta sau o bluza neagra decat vesta aia...care parea cam gay...Si bineinteles ca mi-a placut si felul in care manca ciocolata

4.Ryuk - Un personaj destul de interesant...pe care nu-l interesa nimic decat de a scapa din acea plcitiseala continua din lumea shinigamilor...A fost probabil unul dintre putinele personaje care m-au facut sa rad...chiar daca Death Note nu e comedie...Singurul lucru pentru care l-am urat a fost ca l-a ucis pe Light...

5.Teru Mikami...Nu a fost destul de activ in anime incat sa-mi fac o parere mai amanuntita despre el...Dar mi-a placut felul in care arata...cum se comporta...si stia sa-si faca treaba care i-a fost incredintata de catre Light destul de bine...pana cand a facut acea singura greseala care a dus atat la moartea lui cat si la infrangerea si moartea lui Light.
1.L

2.Rem

3.Teru Mikami

4Near

5.Madsuda
Pages: 1 2
Reference URL's