So...yeaay Deathh noteeeeeeee <33 one of my faves anime *_*....geniaall <3 [si caut acel death note special..in care "autorul" e ryuk..cel putin asa am auzit xD...dar nu il gasesc nicaieri > <"
Anyway ...ca sa nu mai fac atata off topic..sooo
*thinking at the top*...*sleepin'* uhm da..trebuia sa postez paaii
1.Kira ...cand am scris *thinkin'* la 1 nu ma gandeam fiindca stiam ca il pun pe el

...Pai...trebuie sa mai zic?..mda Pai e totaall genial <33 face niste planuri...omfg *_* gandeste fiecare particica pe care vrea sa o faca....Si l-a invins pe L [imi placea L ...........dar a fost mai tare Kira..raito etc]...e cel mai inteligent din orasul lui si cand mergea la examene importante nici macar nu invata si lua mereu cel mai bun rezultat *_* ,si are o viziune mai ..ahem .."avansata

asupra vietii adica...stia ca la sfarsit Ryuk il va omori si cu toate astea a acceptat sa "curete" lumea de toti criminali si stuff...si chiar daca multi spun "aa ucide!!criminalul" chiar si eu am spus asa la inceput..dar apoi <3..daca cineva v-ar omori parintii si toata familia cand aveati o varsta frageda...adica ati veni de la scoala si ti-ai gasi toata familia intr-o balta de sange din cauza unui amarat care a scapat si nepedepsit? xD...nu l-ati iubi apoi pe Kira fiindca la omorat?...anyway....dupa mine e genial <33 chiar s-a mentionat in anime sau manga sau..unde am vazut ca e redus razboaiele si criminalitatea cu un procent destul de mare..daca mai traia..poate reusea sa faca ceea ce vroia de la inceput > <
2. [hmm so hard to say it > <]...[L?...neah]...oh well pe locul doi ..
So Ryuk damn i love that shinigami <3 E ingerul mortii care mi-a atras atentia prin..indiferenta lui

prin faptul ca pentru el chestia cu Kira era doar un joc si se distra vazandu-l pe Light facand toate acele crime dar in acelasi timp il si place putin :]....mai ales cand a zis "oamenii sunt interesanti" sau ce a zis

dupa dialogul purtat cu Light <3 care a zis niste chestii geniale xD...hmm ma distra si dragostea lui pentru mere Lmao e genial..cum se plimba el mereu in spatele lui kira si vorbea cu el <33 si mi-a placut in episodul in care l-a ajutat pe kira sa gaseasca toate camerele de filmat din camera...[whah ce repede s-a prins light ca cineva ii intrase in camera <3] da...e disperat dupa mere..si nu ii vad alta slabiciune...nu cred ca s-ar indragosti de o fiinta umana iar apoi ar incerca sa o salveze [asa cum au facut altii shinigami iar apoi au murit > <]...anyway intr-un final il ucide pe kira..oricum trebuia sa o faca si oricum..l-a scutit de suferinta xD...pacat ca l-a descoperit Near pe Light..daca ar fii putut sa isi duca misunea la capat..desi mereu apareau criminali > <... bla bla..deja deviez...da e un shinigami genial <3
3.Misa Amane....[Misa *user* vezi te am in top

*jokin'*] neah acum really Misa din anime xD...logic..pai desi e blonda prostuta de la coltul strazii....cel putin asta e prima impresie pe care ti-o faci despre ea...hmm eu spun ca nu e chair asa..mai degraba e o fata iubitoare cu un trecut destul de nasol ><....adica multi spun ca e prea obsedata de Kira..da poate asa e...poate ca nu trebuia sa isi dea atata din viata dar ...daca cine ti-ar omori mama sau tatal sau fartele tau ..[iar misei i-a fost omorata toata familia><] etc [doamne fereste xD] asa..si apoi ar aparea kira si l-ar pedepsi pe criminal > < [stiu ca am mai zis asta] dar cred ca si eu l-as idolatriza..nu chiar asa ca misa ..adica nu mi-as da jumatate din viata ci as gasi alta modalitate sa il scap...dar [hei deja il ador

<3] bla bla...si mi se pare ca Misa e si fetita naiva...care inca nu stie ce e bine si ce e rau..e un fel de inocenta..but not really...e dragaasa si whah e draguta *_*...[m-a enervat ce i-a facut L cand a legat-o si o tortura =_=] eh but nevermind....pacat ca pe la final devine tipicul femeilor din ziua de azi > < [aproape] adica nu mai e asa dragalasa si incepe sa bea si sa fumeze parca..si din cate imi amintesc si hainele ei sunt mai ..ahem altfel > <]...dar dragalasenia ei de la inceputul animeului <3 rula xD
4.L ok....ma gandeam sa il pun pe 3..dar nu pot fiindca nu imi place atat de mult...e un personaj cat se poate de complex...chiar mi-a placut si am regretat intr-un fel ca a murit...daca traia si i se alatura lui kira *_*...whah atunci ii adoram pe ambii xD...mananca tatea dulciuri si nu se ingrasa <3...multe fete il invidiaza xD...*giggles* i think so....imi place si pozitia lui xD desi multi au incercat sa il copieze si a iesi cam nasol > <...probabil au rams cu cocoasa *giggles*..acum ceva mai serios xD ...L e stilul acela de genii care uita de tot pentru munca lor..daca le place bineinteles xD...se stie ca accepta doar cazurile care il atrageau si in care chiar se implica...da e genul de geniu care nu renunta asa usor > <...desi intr-un final a cam trebuit....
Chiar e inteligent <3 [altfel de inteligenta decat a lui kira...a lui light e mai malefica ^___^] Anyway imi place la L toata chestia cu procentele <3 si faptul ca estimeaza aproape la perfectie <3
"exista o posibilitate de 5% ca tu sa fii Kira...acum posibilitatea ca tu sa fii Kira este de 10%" <33 chiar imi placea....hmm cand i-a pus camere de filmat in camera lui Light...a fost inteligenta miscarea dar Raito s-a prins xD [aiurea de repede...adica mi se pare prea detaliat planul lui cu creionul din camera sau cu T.V-ul pus in punga de chipsuri]...Chiar era un moment cand L se imprietenise cu Kira > <...mda..de ce purta mereu aceleasi haine?

...mereu mereu....eh xD
5. And at least the 5th place....ii revine luiii *thinking*....hmmm Rem ^_^....un shinigami total diferit de Ryuk..nu era la fel de "aerian" si lua lucrurile chiar in serios...nu se poate spune ca era mai inteligent...doar ca nu era la fel de mascarici ca Ryuk care nu a murit pentru un om
> < si care nu s-a indragostit de vreo fiinta umana...Rem a aparat-o pe Misa pana in ultima clipa..si chiar a scris cateva nume in carnetul lui pentru siguranta Misei xD [de exemplu pe al lui L] and all that stuff...el era mereu...trist? sau poate prea serios...dar mai degraba trist deoarece stia ca se indragosteste din ce in ce mai mult de misa si stia ca nu e bine..si o vedea pe ea iubindu-l atat de mult pe Kira,,,[era imposibil sa se indragosteasca de Rem O_O"] Shinigamiul asta avea sentimente umane..[ca cel de care a povestit ca a murit pentru fata aceea...] eh > <
Imi place ca a iubit-o pe Misa si ca a murit pentru ea...<3
Eh si asta e > <..oricum a fost destul de greu sa fac un top n afara da locul 1 xD> < fiindca de multe ori aveam mai multe personaje pentru un singur loc XD //...dar pana la urma am hotarat xD....acum e destul de tarziu si mie imi e somn > <..i....ahmm anyway goodnigh *hug* ^_^