care este personajul vostru preferat? aratati si poze si argumentati raspunsul!
Preferatul Meu este Juushiro Ukitake. imi place modul in care gandeste, si faptul ca este cel mai serios si echilibrat capitan dintre toti cei 13.
![[Image: 250px-Juushirou_ukitake.jpg]](http://content.answers.com/main/content/wp/en/thumb/f/f9/250px-Juushirou_ukitake.jpg)
M-am gandit sa postez aici fiind valabil pentru toate cele 3 topicuri (personajul preferat, bankaiul preferat si zanpaktoul preferat)
Imi place de Ichigo din toate punctele de vedere, are un bankai care nu e imens ca a lui renji sau ikakku, flashy ca al lui tousen. Personajul era chiar unic inainte sa apara vaizardzii combinatie intre shinigami si hollow.
Sabia zangetsu e calumea in cele 2 forme, dar mai ales in bankai (btw daca ati observat la capat parca are o svastica

)
Mie imi place de pustiul teribil Toushirou Hitsugaya. E serios, face el pe durul ,dar nu e deloc asa, e puternic si imi e simpatic.(seamana cu un spiridus

)
Personajul preferat...toate personajele imi plac, dar cred ca cel mai mult...hm...KON!!! Fiindca e naiv, amuzant, (cum ar spune altii) pervers

, si mi se pare dragut (ma refer la cum arata)
Personajul meu preferat este Yuzu Kurosaki pentru ca este draguta,amuzanta (asa cred eu) si are faţa de fetiţa nevinovata(asa mi se pare mie)
Grea alegere dar pana la urma il aleg pe Kon pentru ca e cel mai comic personaj si da putina culoare acestui anime.
Iar in cazul in care nu-l stiti uitati o poza:
![[Image: kon.jpg]](http://www.nautiljon.com/images/perso/grandes/Bleach/kon.jpg)
hmmm ... Rukia : prietenoasa , draguta , simpatica , dura , intr-un cuvant echilibrata asta e tipul care imi place mie ... este si dulce , feminina ,dar in acelasi timp poate fi dura si hotarata .
mie imi place kuchiki byakuya.OMG this guy ,imi place frizura lui

.imi mai place si ca este foarte calm si in lupte.si totusi are si o parte comica inauntrul lui --->that's why i like him
![[Image: byakuya.jpg]](http://i246.photobucket.com/albums/gg120/amshanz/byakuya.jpg)
^^
In primul rand imi place Hitsugaya pentru felul lui de a fi..imi plac personajele masculine cu comportamentul asemanator cu al lui.(sunt multe personaje care ii seamana la caracter)
in al 2-lea rand imi place ichigo pentru tot ce face...si cand spun asta ma refer ca niciodata nu se da batut si nu isi abandoneaza prietenii.
ca personaj feminin imi place Hinamori...imi plac persoanele conduse de furie ^^ si hinamori asa pateste uneori...si pe locul 2,rukia ..are un caracter deosebit <3^^
Cum de nu am postat eu pe aici...da...pai am mai multe personaje preferate

1)Ichigo>tipu asta e chiar foarte tare!imi place mult atitudinea lui,faptul ca este un adevarat prieten,este foarte puternic si bineinteles dragut.
2)Orihime>fata asta e preferata mea

.E foarte amuzanta...zapacita...cu capul in nori..in mare parte seamana cu mine

3)hitsugaya>dap...tipul de baiat linistit si calm,insa in interiorul lui e un adevarat vulcan care asteapta un moment potrivit ca sa erupa.E super kawaii si foarte puternic.