Animezup - forum manga si anime

Full Version: Kiss or Kick
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6
Deci io zic un personaj iar voi trebuie sa spuneti in functie daca vva place sau nu! Deci Kiss Or Kick....voi spuneti raspunsul si spuneti si voi un personaj si cel care raspunde....Etc...etc
deci
Miroku(Inuyasha)
Kick
Wtf? He likes Sango... I don't like him... Nici nu stiu daca l-am placut vreodata >.<
I'll beat the crap outta him if I find him :devil:

Personajul meu: Yusuke [Yu Yu Hakusho]
Tongue Kiss him love is in the air
Omg...my idiot!Smile)Bineinteles ca e Kiss!Este atat de baka...ma rog..cand vrea el.Dar e kawaii...si puternic..si arata binelove is in the air
Next:Yuki Eiri(Gravitation)
My kamy-sama
Hmmmm omgf..nush e sa zic !! kaching .pfff Kiss!Sad((((:-"Are personalitate buna...Urmatoru...hmmm Kuwabara
Kick una direct in mecla21.No offence...e un prieten super bun,insa uneori ma enerveaza tat de tare incat i-as trage un pumn direct in fata.Da...asta as face.
Next:Sasuke Uciha
love is in the air
Kiss 8love is in the air sasuke e asa frumos dar mult mai frumos e hao 001_tongue
Hao Asakura
Hmmm Kick...e uneori cam prea singuratic..si face totu de capu lui...deci KICK!!! nu-mi place...asa urmatoru
Sensui!!!
Omgdhfd.....il urasc!De ce?Pentru ca a indraznit sa il omoare pe Yusuke al meu.si in plus...ma enerveaza zambetu lui...se crede cel mai puternic!Kick!
Next:Naruto Uzumaki
Hmmmm naruto e cam nesimtit neobrazt.. se crede puternic, ar mult sange cald... =hmmm poi nu-mi place zambetu lui si are mustati de pisica si are o voce naspa...offf yada yada KickSad( .. Urmatoru

Lina Inverse! bravo
Pai..cred ca e Kiss.Lina e o fata super zavapaiata..cu capul in nori,insa destul de puternica in acelais timp.Sunt episoade unde ma enerveaza...dar se poate trece cu vederea.Asa ca e Kiss.
Next:Hiei Jaganshi
Pages: 1 2 3 4 5 6
Reference URL's