KICK! ... unu la mana numi place anime-ul ... doi la mana numi place personajul
Next: Ritsuka (Loveless) (aiurea shonen-ai...chiar deplorabil dar personajele sunt super

)
ritsuka...pai sa vedem....dragut, cam autoritar, da imi place personalitatea...kiss
hmmm....yoruichi
P.S.: am observat unele posturi ale lui dia_love_gackt, daca nu stiti animeul si nici nu cititi despre el pe net, doar va uitati la imagini si ziceti ca nu va place cum arata, atunci nu mai postati aici, fiindca n-are logica. Comentezi doar daca stii personajul, fara a zice "nu am vazu animeu, kick"

Off-topic>stai linistita...i-am lasat un edit.sper sa nu se mai repete chestia asta..nu imi place sa stiu k exista persoane care fug dupa posturi.Acu...incercati sa scrieti mai mult de un rand.Fara soam..chiar daca e forum games.
Onn-topic>Yoruichi..hmm..nu prea stiu ce sa aleg.Insa pana la urma e Kiss.L-a antrenat foarte bine pe Ichigo,i-a salvat pielea si cu ajutorul ei..Itsygo(ce imi place sa ii spun asa) a dobandit Bankai in 3 zile...asta e chiar o performanta.Si in plus..imi place forma ei de pisica.Ja Ne!
Ps: tot nu a sters postul >-<
Erm... lye n-a pus "om"

asa ca voi comenta pe yoruichi :3
Ano

Chiar superba pisicuta ^-^ Kiss, l-a ajutat pe Ichigo cu Bankai-ul in 3 zile parca [damn, n-am mai vazut de mult Bleach xD] ... [enough? mai pun? ._.] [am postat mai mult sa scot din praf topicul -_-]
Next: Claire [Claymore]
kick....e cam ciudata >_>
next: Light( Death Note ^^)
>____________>
<< kick....e cam ciudata >_> >>
1. Pot sa te rog sa mai argumentezi?

2. Poti spune de ce e ciudata?

3. Poti sa incerci sa nu mai fii disperata dupa postat? >-<
4. Multumesc :3
And big, big, big sorry pentru off-topic
On: Light?!

E nebun xD A vrut sa fie Dumnezeu, a ajuns la ... o.o [n-am vazut finalul, parca a murit, nu? Si Ryuk i-a luat viata parca, nu?] Am invatat: Never believe in a shinigami xP Anyway, destept tipul ^^
Next: Claire [si de data asta detaliat

]
kick ( big kick) pur si simplu o urasc...nu imi place de loc felul ei de a fi...la inceput era personajul mue preferat dar acum pur si simplu nu o mai suport...am analizat-o mai bine si e ciudata rau...adica nu imi place caracterul ei >_> si mai ales atitudinea
next: L (Death Note *fly*)
big kiss

i love L, imi place mult de tot felu lui de a fi, pare flegmatic si este super comportamentul lui si manaca toata ziua dulciuri.intr-un episod[nu mai stiu care] se tot lingea pe degete de crema de la prajitura

a fost asa kawaii.Big KISSS.

X
nagisa [strawberry panic]
nu pot sa spun ca imi place extrem de mult dar nici nu o urasc. este o fata simpatica, amuzanta,insa putin cam naiva..mi s-a parut destul de draguta relatia ei cu Shizuma, mai ales ca o iubea cu adevarat. deci este kiss
Yoru ( Sukisho)

Kiss
e dragut..imi place cum arata...e very kawaii~ si mai are pe deasupra si op personalitate adorabila si de asemenea o atitudine super
next: Itachi(Naruto)