Animezup - forum manga si anime

Full Version: Kiss or Kick
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7
Kick!!Il urasc pe tipul asta cu limba lunga 21 domane e cel mai stupid personaj din Naruto sau ma rog aproape..Moegi e mai stupida cu parul ala cat casa 21

Next: Sai <<Naruto Shippuuden>>
OMG cum sa nu il ador 88 kiss 21 e foarte dragut, chiar daca nu se intelegea cu echipa 7 prima data 21

eto ... Itachi [ nush daca s-a mai pus, daca asa e va rog sa ma scuzati]
God..Kiss.Il iubesc pe fratele lui Sasuke.Cu toate ca e putin cam crazy..arata super bine!Ii ador Sharingan-ul!Insa m-a enervat cand i-a rupt mana lui Sasuke!Cu toate astea...e unu dintre personajele mele preferate.Asa ca Kiss.
Next:Hitsugaya(Bleach)
Kiss and hug il ador..e dragutz chiar daca la inceput mi se parea un pitic enervant ^^"

next>Cheza <<Wolf`s rain>>
Hmm... kiss - si inca unul mare. 21 [sunt si m btw XD] Anyway, I still remember that character even if I dropped the show. A fost facuta parca dintr-o floare lunara sau ceva de genul...
Next>> Kakarott din DBZ [hai sa vad ce raspuns imi dati aici 21]
Kick..nu-mi plac personajele din DBz
--->Seimei [Loveless]
kick,nu e chiar genu meu,numi place cum isi aseaza parul,parca e pus cu furca,si nici privirea aia,si nici nus gay65

next: Alucard (Hellsing)
Off topic mare de tot>Alo...voi doi(Cristal si Yaiba)...ati auzit de pareri argumentate?Yo nu vad la voi dekt sae cuvinte maxim.Asta se numeste spam...adica post precar.Cristal..tie de ce nu iti plac personajele din DBZ?Si Tie Yaiba...de ce nu e Seimei pe gustul tau?Doh..editati posturile alea k ma doare capu.
Onn topic>hmm....kick.De ce?Tipul...nu imi place.Adica...acum pe bune:are o privire cam..nebuna daca pot sa ii spun asa.Chiar nu imi place.Si arata cam aiurea,adica are un aspect de "dus cu pluta"..putin...Gomen fanilor!Dar asta e parerea mea.Kick.
Next:Kyuubi
kick,umm,imi place ace,dar totusi e o bestie imensa,incredibil de puternica,si nu prea o poti controla,decat daca ai Mangenkyou Sharingan,sau esti din clanul primului Hokage..

Nyuu-(Elfen Lied)
Kick . Pentru ca habar nu am care e comportamentul personajului. Am cautat pe google la imagini,si pare destul de draguta..insa cum nu am vazut anime-ul,nu-i cunosc caracterul...
edit by love_yuki_eiri>mda...tu cam fugit dupa posturi...cel putin asa pare.Nu stii nimic despre personaj,nu postezi.
Next: Elliot (din Mew Mew Power)
Pages: 1 2 3 4 5 6 7
Reference URL's