Hmmm...cred ca aleg Kiss...Cu toate ca imi place mai mult Sesshomaru.Inuyasha e un personaj foarte kawaii,insa ii permite multe toantei(gomen fanilor) de Kagome.
Next:Grimmjow(Bleach)
Kick >.< Cand am cautat poze cu el pe net, m-am speriat cand am vazut cum arata >.<
Next: Naraku (din Inuyasha)
Kick Kick kick in ass

nu imi place cum arata de fel

ce freza de !@#@# are si ma enerveaza si cum arata in general si nici caracterul lui nu imi place "loser" .. deci raspunsul e clar categoric Kick si nici vestimentatia nu e deloc misto o carpa aruncata pe el ..
Next : Gaara ( Naruto )
uuuu kiss kiss kiss ... are o atitudine zooper kuul ... il adooorrr ... nush ce sa mai zic ... dar stiu ca imi place

LOL!
Next: Light (Death Note)
Oh...Kiss fara probleme!Light-kun este un super dulcic.MA rog...cam evil si putin nebun...dar mie imi place super mult!
Next:Mello(Death Note)
Kick!!! e un idiot, egoist, si nebun pe deasupra! nici nu-mi aminte daca avea cicatricea de la inceput sau nu.. oricum il urasc!
Next: super dragutul cu cea mai rea personalitate din lume : yuki eiri din gravitation(

X

il iubesc!)
sis ... yuki e un pic enervant ... asa k KICK!!

numi place tipul si gata >.>
Next: Near (Death Note) <<pe mn una ma enerveaza e prea alb

>>
Hah...il ador e prea putin spus.Tipu asta e iubirea vietii mele..zeul meu...etc etc.Cum sa nu il ador cand are o privire mortala..un par incredibil..un cercel super simpatic..si o atitudine mortala.Pana maine vorbesc despre el si nu mai termin.The love of my life!

Next:Naruto Uzumaki
Deci..KISS ..Il ador pe Naruto Uzumaki mai ales in Shippuuden e atata de vesel si dragut pur si simplu il ador..nu ca Sasuke pe care il urasc soryy for Sasuke fangirls...
NEXt> Ryuichi Sakuma <Gravitation>

e fav meu din acest yaoi

Uuuu...my sweet Ryu.Cum poti sa nu il adori pe tipul asta?E un dulcic si jumatate.Este atat de simpatic atunci cand o face pe copilasul...insa mortal atunci cand este pe scena.Il iubesc.
Next:Orochimaru