Animezup - forum manga si anime

Full Version: Kiss or Kick
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7
Kick >_< nu-mi place anime-ul si niciun personaj din el.nu-mi place cum sunt desenati si nici nu-mi place ca in fiecare episod se bat si nu inteleg nimic 22 deci kick

Usagi from Junjou Romantica *drool* love is in the air (cel cu parul gri)
http://i202.photobucket.com/albums/aa187...ANTICA.jpg
Kiss Kiss Kiss ... imi place si anime-ul si tipul ... tare nebun 21

Sakuma Ryuichi love is in the air din Gravitation he's MINE!!! yes
[Image: 414641il795ay9d1.jpg]
Kiss! love is in the air Ii super dragut :8:

Next: Sasuke (din Naruto)
>___< pai mi se pare cam enervant si devine si un pers. negativ.... deci aleg kick ............
Next: Zero (Vampire Knight)
Zero... Imi da batai de cap... Cu toate ca as vrea sa fie kiss, ii dau kick... How dare he touch Yuki?
ah?
Whatever... Imi place semnul lui de la gat
ha-ha
Asa il poate pedepsi Yuuki mai bine xD

Nexty: Hmm 39 Cloud cu toate ca prefer poza asta
Final Fantasy 7 [didn't see the anime, but I like the boy 21]
Didn't see the anime either dar il jtiu p tip 21
~kawaii~
so..err...Kiss ^^

next:Ichigo Kurosaki (Bleach)
kick 21 Nu am vazut anime-ul, dar m-am uitat pe google la poze cu el, in unele poze mi se par dragutz, in alte poze mi se pare urat, dar cum nu am vazut anime-ul, nu prea stiu ce personalitate are, si nu e chiar asa de dragutz incat sa pun kiss desi nu-i prea cunosc personalitatea 4

Next: Shikamaru Nara (din Naruto)
Kick..nush...nu imi place de Shikamaru.Mi se pare mult prea indiferent si cu capul in nori....nu e stilu meu.M-a enervat cand s-a luptat cu Temari si a renuntat.Ma enervat rau de tot la faza aia.
Next:Hitsugaya(Bleach)
Kiss...one of my faves ...
Imi place mult cum arata 38
De fapt,din Bleach,de el imi place cel mai mult cum arata XD

Hyuuga Neji(Naruto)
Kick...tipu arata chiar bine, iar pentru asta i-as fi dat un kiss. Dar ma cam enerveaza rau de tot ca teoria lui ca oamenii nu se pot schimba, si ma cam enerveaza ca el se crede cel mai bun si se comporta cu toti ca si cu un nimic...

Next: Inuyasha
Pages: 1 2 3 4 5 6 7
Reference URL's