Animezup - forum manga si anime

Full Version: Desene Nemuritoare: Looney Toons
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Ehh...era soper tare radeam de ma spargeam la desenu asta.. mai ales imi place de bugs bunny cu replica sa:Care-i treaba mosule?
Sau ratoiul Duffy Dug care vesnic parca era fugarit de vanatoru ala chel 21 ..ehhh era mega tare..dar au aparut alte genuri de desene! furios etc..voua va placut ?
nu o sa uit replicile lui Bugs cu "wat's up doc" sau a lui Daffy cu "you're despicable" Tweety cu "i taught, i saw, a pussycat", porky pig cu "thats all folks" sunt de neuitat... ce sa zic desenele copilariei imi placeau, road runner sau tazmanian devil... nu ai cum sa le uiti smile
cum sa nu iti placa, puteau fi calcati de o masina, aruncati in aer si isi reveneau mereu, acuma doar mai arunc cate un ochi la fratemeu... ce vremuri001_tongue
Da chiar acuma vro 2 saptamani am cumparat un CD original cu cele mai bune episoade din LT , nu l-am luat pt mine pt fratiorul meu , el la ales , m-am uitat si eu cu placere cred ca este desenele la care razi cel mai mult dupa T&J .. Smile merita vazut , cel mai mult mi-au placut cele cu Bugs Bunny erau mortale : wat's up doc 21
Reference URL's