Animezup - forum manga si anime

Full Version: MangaZup&AZ-Senshi
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
In timp ce Animezup implineste azi un an de zile, Mangazup tocmai se naste.
Daca Animezup este un site dedicat mai mult anime-urilor, desi nu neglijam nici manga-urile, e totusi un pas normal in evolutia Zup sa avem si un site dedicat manga-urilor.
Nu vrem insa sa reinventam roata si sa facem o clona de OneManga. Fanii manga-urilor stiu mai bine unde pot citi sau descarca asa ceva. Noi vrem insa sa deschidem gustul pentru manga celor care inca nu au citit asa ceva.
Pe Mangazup veti gasi astfel doar OneShots si manga-uri autohtone, facute de romani. Cum insa am avut unele probleme in ultima vreme, cu hostul si pierderea unor posturi, nu am avut timp sa lansam un site foarte bogat in continut, insa vom adauga pe parcurs manga-uri noi. Sper sa va placa initiativa noastra!
Mentionez ca la momentul actual Mangazup este singurul manga reader (din cate stiu eu) din Romania, si este codat in intregime de mine.

Despre AZ-Senshi va va povesti mai multe Marina, in postul urmator.
Uneori anumite vise si cosmaruri ale oamenilor se pot materializa luand nastere avatarele(visele) sau himerele(cosmaruri). Insa cele mai periculoase creaturi sunt himerele. Pentru a putea lupta impotriva lor, s-a format o noua organizatie, avand sediul in Tokyo. Organizatia este protejata de una dintre cele mai puternice familii din Tokyo si anume clanul Mikoto.
In primul capitol intalnim cativa din membrii organizatiei Senshi si anume:
* Mikoto Yume - Marina
* Flaw Cedik - Flaw
* Maemi Adachi -Ady_X
* Suskito Kadomy - Snowishtiger
* Shiva Roushi - Shiva

Fiecare personaj din acest manga va reprezenta un user de pe Animezup. Ramaneti in continuare alaturi de AzSenshi pentru a afla ce alte personaje isi vor mai face aparitia si ce pericole ii vor pandi.
Pai... nu faci si forum unde sa se disxcute excluziv despre manga-uri 65 ? ( adica fara forum games, anime, numai administrare si categorii manga...si poate fi punbb 65... )
Am citit AZ-Senshi.. initial nu stiam ca se citeste de la dreapta la stanga 39 ( mi-a spus marina >.> ).. e primul manga citit ^_^.... abia astept sa vad ce se mai intampla... oricum, nu cred ca ma va convinge sa citesc si alte manga-uri 65...
bun.. nu inteleg ceva 39.. la manga-uri originale, cand intri intr-un manga, nu are capitole 39? ?.. sau momentan inca nu ati adaugat 65...?
Anyway, good work ^__^
Zbyee!!...
La manga-uri originale vor fi manga-uri facute de artistii romani. Momentan, avem doar un one-shot facut de Dawn, one-shot ce are implicit un singur capitol 001_tongue
Vom adauga insa mai multe pe Mangazup.
Un forum doar despre manga? De ce nu... daca sunt destui interesati de asa ceva, se poate face. 39?
Ideea cu Az-Senshi este geniala, Shiva nu inceteaza sa ma impresioneze, deseneaza superb si are niste idei la fel de geniale 4 tine-o tot asa si asteptam si alte capitole.
Si eu sunt pro in legatura cu forumul manga... eu si un prieten ne apucam sa facem un manga ...daca reuseste poate il vedem pe MangaZUP...(sper4)...cat despre AzSenshi--it's great...when we'll see the next chapter??4
Da, merge ideea... dar de ce sa nu fie Mangazup "acel" forum?
Reference URL's