07-13-2007, 01:52 AM
07-17-2007, 10:01 PM
---Nici nu se pune problema k eu cred in Vegetta. Imi place intreaga lui filozofie, mi-a placut cum ghndeshte inca din clipa in care a ateizat pe Arlia, before Earth. Totul la el e covarshitor, shi are grija sa te atentzioneze exact de ceea ce are sa tzi se-ntample.
---Munceshte cat 10 shi lupta pana la epuizare, nu renuntza niciodata, sub nici o circumstatnztza la princiipiile lui, nici in iad, chiar de-i ia draq pe totzi ceilaltzi. Este singurul capabil de la o viatza de barbar sayan sa ajunga la una de protector al ei{vietzii} in ciuda mandriei sale absolute, ce poate inghitzi de tot orice alt sentiment...Este monumental in ceea ce face nu ca shi Kakarot, care intradevar are deseori comportamentul unui Clown. Este innebunitor de frustrant ca un clown cu mai putzina munca shi statut clar inferor sa-tzi ia tot ce tzie prin nashtere shi merit de drept tzi se cuvenea.
---Lupta cu prorpii demoni shi inca shi cu-ai altora, nestavilit, neobosit. Nu e nimeni care sa-i spuna ce sa faca shi nu suporta deloc pe cei care incearca sa-l manipuleze. Este absolut convins de ceea ce face shi nu se opreshte nici pt a dormi pana nu ajunge unde shi-a stabilit. Are un simtz al umorului pe gustul meu shi-l foloseshte cu toate ocaziile disponibile atat fizic "Se pare k oponentul meu a declarat pe neashteptate forfait" cat shi cele psihologic "Daca nu participi la turneu, itzi tai alocatzia-n jumate"{catre Trunks}. Ce sa mai... e fabulos...shi asta inca n-ar fi tot...dar las shi altzi useri sa mai dzica doar nu-l iau eu amu pe Vegetta-n colimator, doar nishte idei despre care se mai pot spune multe...
---Munceshte cat 10 shi lupta pana la epuizare, nu renuntza niciodata, sub nici o circumstatnztza la princiipiile lui, nici in iad, chiar de-i ia draq pe totzi ceilaltzi. Este singurul capabil de la o viatza de barbar sayan sa ajunga la una de protector al ei{vietzii} in ciuda mandriei sale absolute, ce poate inghitzi de tot orice alt sentiment...Este monumental in ceea ce face nu ca shi Kakarot, care intradevar are deseori comportamentul unui Clown. Este innebunitor de frustrant ca un clown cu mai putzina munca shi statut clar inferor sa-tzi ia tot ce tzie prin nashtere shi merit de drept tzi se cuvenea.
---Lupta cu prorpii demoni shi inca shi cu-ai altora, nestavilit, neobosit. Nu e nimeni care sa-i spuna ce sa faca shi nu suporta deloc pe cei care incearca sa-l manipuleze. Este absolut convins de ceea ce face shi nu se opreshte nici pt a dormi pana nu ajunge unde shi-a stabilit. Are un simtz al umorului pe gustul meu shi-l foloseshte cu toate ocaziile disponibile atat fizic "Se pare k oponentul meu a declarat pe neashteptate forfait" cat shi cele psihologic "Daca nu participi la turneu, itzi tai alocatzia-n jumate"{catre Trunks}. Ce sa mai... e fabulos...shi asta inca n-ar fi tot...dar las shi altzi useri sa mai dzica doar nu-l iau eu amu pe Vegetta-n colimator, doar nishte idei despre care se mai pot spune multe...
08-06-2007, 07:39 PM
ce pot sa spun personajul meu preferat este vegeta de ce ? uitativa de ce :
- nimeni nu il poate face sa isi schimbe impresia
- se lupta pana la moarte
- el este un sayan pur nu goku:thumbdown
( un clown exact cum a spus si Johnny D)
- nimeni nu il poate face sa isi schimbe impresia
- se lupta pana la moarte
- el este un sayan pur nu goku:thumbdown
08-08-2007, 02:45 PM
![[Image: mirait.jpg]](http://i140.photobucket.com/albums/r8/anne_demonangel/DBZ/mirait.jpg)
zic poza spune destule despre prefrinta mea

what? he is a hero... he is storng (maibe not the strongest but strong enough)
he is brave...he is honest...and so DAMN sexxy
trasatra ce i se potriveste: sex simbol
cum sa nu ne placa noua fetelor de el?
iar dintre personajele feminine...cu tot respectul meu pentru Videl si Pan
(seman cu Pan din anime ...cel mai mult)...dar cred ca preferata mea e Android 18
![[Image: and181.jpg]](http://i140.photobucket.com/albums/r8/anne_demonangel/DBZ/and181.jpg)
strong de i-a tabacit fundu' lu' Gohan, Vegeta (cu ajutoru lui Android 17 desigur)si arata bine, zic eu
06-30-2008, 10:04 PM
Personajul meu preferat din DBZ dupa ce am urmarit cateva episoade este Goku. Si ce am aflat de pe internet este ca el este el mai puternic dintre personajele DBZ.
08-03-2008, 03:22 AM
Hmmm ... persoanjul meu favorit din DBZ ... pai Piccolo Jr. bineinteles 
Este cel mai matur dintre toti
si sincer ... chiar este puternic
si in plus a ajutat la antrenamentul lui Gohan ^^
So , Piccolo dupa mine este cel mai awesome ... dar defapt toate personajele din DB sunt asa ^^ chiar si rau-facatorii ... Freeza si Cell de exemplu xD
Anyway cum spuneam Piccolo imi place extrem de mult XD mai ales pentru stilul sau de lupta si mentalitatea sa ^^

Este cel mai matur dintre toti
si sincer ... chiar este puternic
si in plus a ajutat la antrenamentul lui Gohan ^^So , Piccolo dupa mine este cel mai awesome ... dar defapt toate personajele din DB sunt asa ^^ chiar si rau-facatorii ... Freeza si Cell de exemplu xD
Anyway cum spuneam Piccolo imi place extrem de mult XD mai ales pentru stilul sau de lupta si mentalitatea sa ^^