Animezup - forum manga si anime

Full Version: Esti mai destept decat george Bush?
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4
Iata interpretarea testului ''''
Cred ca lipseste ceva din rezultatul acesta...poate creierul meu sau raspunsul lor?
Presupun ca raspunsul,ca erau prea usoare intrebarile.
(Mai are cineva eroarea de mai sus?)
Felicitari, esti mai destept decat George Bush. E cazul sa candidezi la presedentie!

Ah, Doamne, erau niste raspunsuri atat de idioate incat aproape ca incepeam sa ma comport ca Madman. Vocile mici si pitigaiate care ma strigau "click me, click me!" ...

Cine a pus primul piciorul pe luna? ... Laika 24 Exista alte tari in afara de SUA? 21 Cine a castigat Razboiul din Vietnam. Oamenii de pe luna 21)))
Felicitari, esti mai destept decat George Bush. E cazul sa candidezi la presedentie!

D`oh,I already knew that..XD

[Gomenasai de spam ^^"]
Yuuuupi,deci bush hai in loku meu si eu i nal uh 4 001_tongue

si am raspuns mai mult la misto21))

Ce surpriza! Mi-a placut prima intrebare 001_tongue
21 21

stiam deja 001_tongue
Iata interpretarea testului "Esti mai destept decat George Bush?"

Eh...testul asta e asa de usor doar ca sa dovedeasca ca probabil orice om e mai destept decat Bush Laugh...desi eu vroiam sa dau cateva raspunsuri negative precum "imi plac merele" si " ai incepe razboi cu o alta tara straina?... da"...n-am vrut sa fiu mai prost decat Bush Laugh

pfff...
da multi destepti suntem pe`aici ^^"
eram siogura ca voi fi mai desteapta decat ala ^^"
"Esti mai destept decat George Bush"

Felicitari, esti mai destept decat George Bush. E cazul sa candidezi la presedentie!smile)
Pages: 1 2 3 4
Reference URL's