Animezup - forum manga si anime

Versiunea integrala: Favourite moments DBZ
In acest moment vizualizati o versiune simplificata a continutului. Versiunea integrala cu formatarea adecvata.
Unul dintre momentele preferate este atunci cand Trunks ii invinge pe Frieza si King Cold.Un alt moment este scena in care Trunks se antreneaza cu Vegeta in Hiperbolic time chamber.
Vegetta:"Eram asha de aproape de Friezar incat puteam sa-l scuip, iar acum sunt aici!?...arghhh"

Goku:"Am mancat asha de bine incat daca ma atinge cineva pe stomac, vomit!"
Vegetta:"Daca cad cu Kakarott{goku}'n primu' meci, primul lucru care o sa-l fac, e sa-i dau una direct in stomac." ^.^
Goku:"Oh man, talkin' about no mursy!"

Vegetta despre aparitzia lui mister Satan, tatal lui Videl:
"I know a couple of houseplantz that are stronger and meaner than that boufon!":sneaky2:
Videl:":001_huh:"
Gohan, weaving his hands of last resort:"VegettaW00t, he-s a real joke master..., isn't he something!?":o15:

...and so on, 'nd so forth...Thumbup
faza mea preferata este atunci cand se antreneaza gohan cu goten si ii spun goten lu gohan ce i-a zis chi chi

Kyo

cel mai misto moment mi s'a parut batalia dintre goku si vegita... a fost prea tare...
momentul meu preferat estea atunci cand Perfect Cell era pe punctul sa explodeze,iar Goku s-a sacrificat sa salveze Pamantul,atunci cand sia luat adio de la Gohan...
pai mai din tot anime-ul as avea doua parti asa mai "preferate" : episoadele in care frecventeaza si Gohan liceul...unde o intalneste pe Videl...cum o invata sa zboare...etc..,si al doilea moment ar fi atunci cand Vegito(fuziunea lui Goku cu Vegeta utilizand cerceii potara) se lupta cu Super Buu facand misto de acesta...

dar totusi ce tot zic ...DBZ e anime-ul pe care l-am revazut de cele mai multe ori deci sunt si alte faze comice sau nu care imi plac...mai sus am reamintit doar 2...
URL de referinta