Animezup - forum manga si anime

Full Version: Vocaloid - PCs can sing too! 8D
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Ce scrie pe site-ul programului: Wrote:VOCALOID is a vocal-synthesizing software that enables song writers to generate authentic-sounding singing on their PCs by simply typing in the lyrics and music notes of their compositions.

In alte cuvinte , iti poti face propria muzica fara sa folosesti o persoana reala pentru versuri si melodie 8D E foarte interesant conceptul , iar uneori , cand melodia este foarte bine realizata , poti uita ca nu este cantata de o fiinta umana , asa de performant este Vocaloid. Numai in Japonia se putea face asa ceva!

Dupa parerea mea , Vocaloid reprezinta inceputul unei revolutii in industria muzicii 39 Programul are cred 6 personaje , daca nu mai mult , fiecare diferit de celalate. Nu am programul , dar imi place foarte mult sa ascult melodiile create de cei care il au. Un exemplu: http://youtube.com/watch?v=0Js3051fPgw . Numele personajului e Kaito si e baiat ( stiu ca arata gay 21 ) Personajele care apar la inceput sunt Meiko (cea in rosu) si Miku .

Voi ce parere aveti despre noua 'revelatie ' in materie de muzica? :]
Omg...cat poate sa fie de tare.Kaito este absolut adorabil!Cum ai spus si tu,reprezinta o revolutie in industia muzicii.Deci este mult prea tare...melodia este atat de kawaii.L-am ascultat de 6 ori si imi voi lua melodia21.Programu e extraordinar.
Sunt surprinsa ca nu sunt foarte multe posturi aici XD
lol@Kaito. He looks so funny xD

Nu pot sa spun ca sunt chiar "fana infocata" Hatsune Miku asa cum am vazut la alte persoane [omg @.@] insa canta uber cute <3 desi vocea ei este cam subtire si la unele cantece suna aiurea xD Imi place Levann Polka cantat de ea [is that how you write it? O.o nevermind ^^'].
Imi place si vocea lui Len [Kagamine Ren <33]. Am ascultat OP'ul de la F/SN, Disillusion cantat de el ^^ His voice is so cute [ca si el defapt ^.^].

Oh, si trebuie neaparat sa ascultati Hatsune Miku - Heaven is a place on earth! XD [melodia originala este cantata de Belinda Carisle ^^]. My God, are un accent atat de uber cute ^.^
Reference URL's