Animezup - forum manga si anime

Full Version: Amatsuki(in romana)
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Amatsuki este al doilea anime abordat de Sannins. Este un anime care pana acum a fost pe placul multora si speram sa va placa si voua

Pentru ca a picat examenul la istoria Japoniei, Tokidoki elev de liceu , este trimis in intr-un muzeu high-tech care reda in detaliu Japonia din perioada Edo, adica Japonia medivala. Totusi ceva imposibil se intampla. In timp ce se plimba prin muzeu este atacat de 2 monstrii, cunoscuti sub numele de nue si yakou. Astfel Toki isi pierde vederea ochiului stang. El este salvat in ultima clipa de Kuchiha si isi da seama ca este prins intr-o alta lume.

Episodul 01

Episodul 02

Episodul 03

Episodul 04
M-am uitat ^__^... openul este foarte tare, chiar daca aia care canta are o voce foarte foarte subtire o.o.. bine macar ca e ritmata 78 ...
nu prea am mai avzut actiune in genul asta la alte animeuri.. poate la inceput a semnana putin cu InuYasha 39 ....
Ei bine, cel mai mult imi place ca e in romana ^__^ ( pentru ca acuma inteleg toate replicile xD )..
ei bine.. astept episodul 5, cand il pui 65...?
Zbyee!!...
Amatsuki episodul 5 de la Sannins

Download
În sfârşit episodul 6 din Amatsuki este gata...Ce să zic..e un episod destul de frumos. Oare să vă fac un mic plot-line?...mai bine vă las pe voi să îl vedeţi

Descarcă episodul 6

Vizionare plăcută!
A trecut ceva vreme de când nu am mai scos un episod Amatsuki. Au fost ceva probleme...timmer-ul a renuntat, am fost nevoit să găsesc altul si etc. Deci cu ocazia acestui episod îi urez bun venit în echipă lui Mihai care v-a continua timming-ul la Amatsuki de unde l-a lasat XS4ALL.

Descarcă episodul 7

Vizionare plăcută!
Va aducem un nou episod din Amatsuki. In episodul de azi ne este povestita o parte din trecutul Kuchihei si intalnirea ei cu Shamon.

Descarca Episodul 8

Vizionare placuta
Iată şi episodul 09 din amatsuki, încă 4 şi e gata 4

Amatsuki 09

Sannins vă doreşte lectură plăcută!!
Amatsuki este foarte aproape de a fi primul proiect în materie de anime pe care-l finalizăm.
Aşadar, vă oferim episoadele 10 şi 11, au mai rămas doar două.

Descarcă episodul 10

Descarcă episodul 11

Sannins vă doreşte vizionare plăcută!!
Iată şi penultimul episod din Amatsuki, încă unul şi îl terminăm 4

Amatsuki 12

Cu acest episod, Amatsuki este primul anime pe care l-am finalizat.

Amatsuki 13

Reference URL's