Animezup - forum manga si anime

Full Version: One Piece(in romana)
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
One Piece este primul anime pe care Sannins l-au abordat.

One Piece este un anime plin de viata, cu lupte neobisnuite, cu o multime de personaje fiecare personaj fiind conturat foarte bine.Umorul este la el acasa in acest anime si de accea putem spune ca este un anime pentru toti.

Episodul 001

Episodul 002

Episodul 003

Episodul 004

Episodul 005

Episodul 006

Episodul 007

Episodul 008
Acest anime este unul care imi place foarte mult,aflandu'se printre putinele animeuri pe care le urmaresc asteptand continuarea, partea rea o sa fie cand o sa se termineSad(...da mai e pana atunci4...ideea comorii one piece e prea frumoasa,tot tacamul...pirati,nave,batalii... prea frumos...abia astept ep viitoare...
Ne bucuram ca iti place si ca am reusit sa facem multi romani sa se uite la One Piece 4
Urmatoarele episoade vin curand, asa ca nu plecati din fata calculatorului 21
Acum puteti descarca si episoadele 9 - 10 din One Piece.

Episodul 009

Episodul 010

Sannins va doreste vizionare placuta!
One Piece 011 & 012 in romana

Descarca:

Episodul 011

Episodul 012

Sannins va doreste vizionare placuta!
pana acum am downloadat toate episoadele cand apare urmatorul ?? Smile ... ps pana atunci stau in fata calculatorului 21
Incercam sa scoatem doua episoade pe saptamana deocamdata, e mai greu fiindca e vacanta si majoritatea membrilor sunt plecati fie in alta tara fie la mare, munte...

Dupa ce vor reveni vom incerca sa scoatem mai multe pe saptamana... dar e bine si asa... cred.
One Piece time.Cu toate că trebuia să apară mai devreme...dar ce contează acum îl avem.

Descarcă One Piece ep.13

Sannins vă doreşte vizionare placută.

se pare că de data aceasta a fost randul meu să postez...oare cn va fi data viitoare 21
presupun ca e subtitrat in romana ca daca e dubat i will murder you..oricum daca e subat good job on it and continue the great work Smile
Normal ca e subtitrat in romana... lolol... cum am fi putut sa-l dublam? si cei de la jetix cu toata aparatura lor s-au facut de ras...
Pages: 1 2
Reference URL's