Animezup - forum manga si anime

Full Version: Jocul Preferat
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3

Kyo

care este jocul vostru preferat?

mie imi place mult seria Legacy of Kain, seria de jocuri Final Fantasy si seria jocurilor Forgotten Realms [nwn, icewind dale, planescape torment, baldur's gate, temple of elemental evil]
F.E.A.R. and StarCraft
jocul meu preferat este Virtua Tennis 3 in acest moment dar jocul care mi-a placut cel mai mult este si va fi Age of Empires 2
jocul meu preferat este Need For Speed Most Wanted ador jocuril cu masini foarte mult da nfsmw e super tare
Hmmm...am doua jocuri care imi plac foarte mult:
King Of Fighters>cel mai tare jok kre l-am jucat...pur si simplu sunt campioana la joku ala....
Age Of Empires 2>si akl am castigat001_tongue001_tongue
Pai, am mai multe jocuri preferate. Printre acestea se numara Age of Empires 1 (chiar daca am si 2 001_tongue ), Jazz 2 (iar un joc din epoca de piatra ) si Chicken Invaders ( de cand e.....) . Bine , imi plac si unele jocuri mai noi cum ar fi Sims 2 sau Counter-Strike 1.6. Counter-Strike imi place si mi-ar placea sa ma joc doar ca ma omoara in 1 nanosecunda pentru ca nu tintesc bine 21 .
Seria Disciples! Mi se pare mult mai tare decat mai populara serie Heroes si pe deasupra au reusit intr-adevar sa aduca ceva nou...
Mi se pare unul dintre cele mai bune jocuri de strategie facute vreodata. Momentan am reinceput Disciples II - Rise of the elves in asteptarea Disciples III.

Kyo

spre dezamagirea ta , tin sa te anunt ca seria Disciples nu este strategie, ci Fantasy Turn-Based Rpg.

Mai Multe Detalii despre viitorul jo aici:
http://www.gamespot.com/pc/strategy/disc...index.html
Disciples este TBS. Turn Based Strategy. Este evident. Uita-te la gameplay. Chiar si pe link-ul furnizat de tine poti vedea ca Disciples este
Quote:Genre: Fantasy Turn-Based Strategy
. Smile
Nu pot sa zic k am un joc preferat avand in vedee k sunt maniac dupa orice cu o grafica destul de grozav realizata. ce am jucat in ultima perioada si am ramas profund inpresionat de efecte si grafica sunt tomb rider - the legend, NFS most wanted si carbon (logic), prince of persia - the two thrones...si cam atat
Pages: 1 2 3
Reference URL's