Animezup - forum manga si anime

Full Version: Rate the Chibi
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
denisa:
Pai imi place parul chibi--ului tau. Mai ales culoare mi se pare interesanta.
Hainele sunt bine alese, se potrivesc cu pantofii.
Si are si o figura draguta. Iti dau 10 si o bomboama Smile
Kazeno Ayame:
Chibiul tau exprima o fata cu mult curaj.Parul e foarte frumos, are o culoare minunata (plus ca e culoarea mea preferata).Catelul i se potriveste.Ochii si privirea sunt absoluti duri imi place!Ce sa o mai lungim?Iti dau un 10 si o bombonica.
Chibi`ul tau este foarte dragut imi place:
parul
culoarea hainelor lovely
Ii dau un 10
Ditsude:
Parul imi place!Si ochii sunt foarte draguti!!!Parca acei ochi privesc in gol, sau acest chibi e o fire mai ganditoare ceva de genu.Haine sunt belea, foarte sic!Pisicuta, se potriveste, e draguta.
Asa un 10 si o bombonica.
Imi place mult , e atat de sweet si inocent , este o bombonica roooz din acest motiv primeste un 10 si o bombonica la fel de roz ^^
Kawaii ^_^
Kitaa >:D< imi place chibi-ul tau 8 dar o singura chestie a de obiectat 4 nu prea imi plac ochii >+> nu a intreba de ce4 oricumchibi-ul tau primeste 10 fara nicio disicutie ;)
Setsuna pot sapune ca-mi place chibi-ul tau 4. In primul rand cainele il ador (rasa me preferata 8). Hainele sunt bine alese si se potrivesc cu parul. Ochii mie se par ca sunt cam tristi totusi Sad (desi cred ca e doar o impresie a mea)
Ii dau 9.90 ca mi se pare un pic trist cum am mai spus
Kazeno,ai un chibi razboinic >:) are o privire dura si razbunatoare71(sa nu mai amintim de cine care si mie imi place001_tongue) -->10
Setsuna , chibi-ul tau este foarte dragutz ce pot spune ? Imi place ca are infatisarea razbunatoare parca si parul este foarte dragutz mai ales pentru ca eu ador argintiul . Primeste 10 +
Sayuri,ai un chibi dragut..e kawaii,ii dau un 10
Asa,..sa va vad,ce credeti despre chibiul meu?21001_tongue
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Reference URL's