Animezup - forum manga si anime

Full Version: Rate the Chibi
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Bine ca e a tau mai bun21)e primu care il fac001_tongue...si imi plac ochii...si de unde stii ca nu a bagat degetele in priza?21)

Al tau...

Numi dau seama ce e cu placa aia din mana da ma rog...pare frumos,are ochi misto,par dragut...esarfa aia neagra sau ce o fi e calumea iar...

9...
Yaiba:
In primul rand imi place ca predomina albastrul (una dintre culorile mele preferate). Freza e prea funny si felul cum se uita la fel 21. Expresia lui ma duce cu gandul la ceva de genu "Gimme candy or u'll regret it." Oricum 10
Kazeno Ayame
-8 e foarte dragutz...imi place parul :> miv si lungn,hainele pink ...bun
71)luptatoare?poate ar fi cv sa renunti la ea ..dar e Kul si asa
si catelusu...imi place
10 si o bomonica
pot spune ca e draguta..dar..e prea incarcata.>.<......si pisica o face cammm...nustiu cum sa spun....parca ii ia din aspect...in rest e bine...imi place fata..parul...se asorteaza..dar daca ai da la o parte ursuletul de plus si pisica ar fii Ok..iti dau un 9:75;)..byebye
Este super dragut!Are parul legat si are si arc!Cool 10 si o bomboana
eu?
39 Qoeen_of_Anime cam simplu chibiul,iar pantofii ii vin peste pantaloni,
ceea ce nu arata prea estetic chibiul tau,puteai sa ii pui o preche de cercei si arata
un pic mai bine.Nota noua
chiar imi place chibiul tau Hiyono...totusi expresia fetei..e prea richida dar iti dau un 10 si o bomboana..pentru ca imi place cum e imbracata...bye
o@n@, imi place e dragutz, dar urasc chestia aia din capul ei, mi-se pare asa de incarcata ...nush e ciudat ..9,50 si o bomboana 8 pupic
yes o micutza chinezoaica 001_tongue .... parul mi se pare foarte dragutz, si imbracamintea la fel , dar arma aceea sau nush exact ce este nu prea imi place si ochisori is foarte seriosi ...?
Kita: Un chibi foarte dragutz.Imi place absolut totul la el, imbracamintea arma ochii tot!Iti dau un 10.
Astept parerea voastra despre al meu.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Reference URL's