Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
Indrazneala se plateste
Yuri statea intins pe pat,tinandu-si palmele pe chip.Abdomenul ii era bandajat,in timp ce vanataile de pe trup il dureau.Fata era langa el,in timp ce il mangaia usor pe cap.Palmele aveau urme de sange,in timp ce ochii ii erau plini de lacrimi.Trupul ii tremura din cauza nervilor.Nu voia decat sa il loveasca pe roscat,varsandu-si toata furia care se ascundea in interiorul ei.Il iubea pe saten si nu putea sa accepte ca acesta a fost batjocorit de cineva care nu a auzit de principii sau morala.In cele din urma,adolescentul a adormit.Cu miscari usoare,bruneta s-a imbracat intr-o pereche de blugi si un tricou,parasind apartamentul.Stia unde il gaseste p adolescent.Ajungand in fata blocului,a constatat ca acesta mergea linistit pe strada,asa ca a decis sa il urmareasca.L-a vazut intrand intr-o cladire.Nu i-a fost greu deloc sa afle numarul apartamentului.Dupa ce a tras aer in piept,a batut cu pumnul in usa.Aceasta s-a deschis,facandu-si aparitia roscatul,ce tocmai isi daduse tricoul jos.
-Tu ce vrei?Intreaba acesta ridicand din spranceana.
Fata nu a spus nimic.Doar a intra in apartament,indreptandu-se spre living.In spatele ei,Shinsuke continua sa priveasca oarecum uimit.Nu stia ce vrea.Brusc,fata s-a oprit,dandu-i o palma puternica peste fata.
-Nenorocitule!Cum ai putut sa ii faci asta?El te iubeste si tu iti bati joc de el?De ce nu mori?
Shin si-a pus palma pe obraz,dupa care a inceput sa rada zgomotos.Acesta a lovit-o pe adolescenta,reusind sa o tranteasca la podea.Intr-un mod brutal,s-a asezat peste ea,tinandu-i mainile deasupra capului.Bruneta se zbatea,insa alte doua palme din partea roscatului au facut-o sa renunte la idee.Obrajii ii pulsau in timp ce au capatat o nuanta sangerie.Nervos,Shinsuke a apucat-o de gat,strangand-o destul de tare.
-Fetita prostuta ce esti.Daca stateai cuminte acasa,nu ti se intampla nimic.Insa ti-ai cautat-o cu lumanarea venind aici.
Adolescentul a inceput sa o stranga de incheieturi,pana ce aceasta a tipat din cauza durerii.Brusc,acesta i-a acaparat buzele intr-un sarut violent,muscand-o cu putere,pana ce sangele a inceput sa i se scurga in coltul gurii.Folosindu-se de o singura mana,i-a rupt tricoul,reusind sa ii lege bratele cu materialul subtire.Ii tinea picioarele intre ale sale,lasand-o fara mobilitate.Ii masa sanii aspru,apucandu-i violent unul dintre sfarcuri,muscand-o pana ce pe obrazul tinerei a aparut o lacrima.
-Inceteaza!Nu imi face asta!
-Daca mai scoti un cuvant,o sa te fac sa regreti.
Acesta i-a scos blugii,aruncandu-i neglijent pe canapea.Fara nici-un dram de delicatete,roscatul i-a bagat mana in lenjerie,apasand puternic pe cea mai sensibila parte a corpului.May a tipat,insa o palma din partea tanarului a redus-o la tacere.
-Ti-am spus ca daca spui ceva,o patesti.La naiba,se pare ca am fost vizitat de o puicuta foarte atragatoare.
Roscatul a inceput sa rada zgomotos,trosnindu-si degetele.Shinsuke si-a dat pantalonii jos,arucandu-i pe podea.Vazandu-l,bruneta a inceput sa planga.Era foarte speriata.A fost o greseala atat de grava sa ii ceara socoteala.
-Nu te voi menaja pentru ca esti virgina.Defapt...nici nu imi pasa de acest lucru.
Shinsuke i-a apasat cu genunchiul pe interiorul coapsei,facand-o pe adolescenta sa isi ridice piciorul.De atat a avut nevoie.Acesta a patruns-o puternic pe fata,facand-o sa scoata un tipat ascutit din cauza durerii.Deranjat ca nu i se respecta ordinele,adolescentul i-a dat o palma puternic.Din nas a inceput sa ii curga o dara de sange,ce se prelingea pe buze.Shinsuke continua sa faca miscari de dute-vino,provocandu-i o durere insuportabila brunetei.
-La naiba...cat de bine este cu o virgina.As vrea ca acest moment sa nu se termine!Esti incredibila!
May nu spunea nimic.Privirea ii era pierduta,in timp ce lacrimile i se scurgeau pe obraji.Picaturile de transpiratie alunecau pe abdomenul tanarului,luand forma abdomenului.Trupul lui era satisfacut,iar zambetul lui nonsalant intarea aceasta parere.Nu ii pasa ca fata ce se afla dedesubt sangera,sau ca trupul ei era distrus.Obrajii erau rosii precum trandafirul si fierbinti.Simtea ca nu mai are motiv pentru care sa traiasca.Inocenta ei a fost rapita,din pricina unei prostii facuta la nervi.
Shinsuke is... really a DEAD guy !!

stiu ca May si-a cautat-o cu lumanarea, insa totusi... Sahin a fost prea brutal... prea rau... nu stiu.. nu imi place deloc comportamentu lui

( e tipul de persoana care mi-ar placea s-o palmuiesc, apoi sa ma incui pentru totdeauna in casa

pffff... Astept continuarea..

CA INNEBUNESC!

Chuu & Gambate sis
╚»♥♣by Kaname ♣♥
"il gaseste p adolescent" - il gaseste pe adolescent
"Doar a intra in apartament" - Doar a intrat in apartament
Deci in mod oficial Shinsuke trebuie omorat!

Plus ca pe langa faptul ca a violato, a mai si plesnito...si inca de cate ori...Ii un las! Pentru ca numai un las, da intr-o fata
Cat despre May...mi-e frica sa nu comita o nebunie cand va pleca din apartamentul lui Shin...
So...deabia astept urmatorul capitol! Gambate!

Greseala fatala
Pe strazile intunecate ale capitalei,May isi misca lent picioarele.Trupul ei ranit si slabit se sprijinea de ziduri,in timp ce ranile o dureau.Palmele ei se frecau de perete,ce actiona ca o razatoare,facandu-le sa sangereze.Lacrimile isi siroiau pe pe obraji,combinandu-se cu sangele avut in dreptul gurii.Era plina de vanatai si zgarieturi.Ar fi vrut sa se tranteasca in acel loc pustiu.Oricum,nu i se mai putea intampla ceva mai au decat intamplarea cu Shinsuke.Decat sa fie ucisa de vre-un psihopat.Insa la urma urmei,ii facea o favoare.Ce rost mai avea sa traiasca?Toate visele i-au fost naruite,inocenta de copil distrusa in cateva ore.Avea doar cinsprezece ani,era la inceput de viata.Visa ca prima oara sa fie asa cum isi imagina:cu baiatul care il iubeste,petale de trandafiri,lumanari ce ardeau mocnit si parfum de lavanda.Nu cum s-a intamplat:obligata si batuta.Intr-un final,a ajuns in apartament.Yuri dormea pe canapeaua din living.Cu miscari lente,a intrat in baie.A dat drumul la apa,asteptand sa se umple cada.Se privea in oglinda.Chipul ei o data vesel era acum posomorat si trist.Ochii erau inecati in lacrimi,in timp ce buza continua sa sangereze.Usor,s-a dezbracat de haine.A intrat in lichid,purtand lenjeria.Brusc,aceasta a inchis ochii,intrand complet sub apa.Vroia sa isi incheie socotelile cu viata.
In living,Yuri a deschis ochii.Auzind niste zgomote,a privit lung baia.A ezitat putin inainte sa intre,insa in cele din urma a deschis usa.May se afla sub masa de lichid,tinand ochii inchisi.Vazand-o,satenul a ridicat-o de mana,dandu-i parul de pe fata.Aceasta nu mai respira.Grabit,a asezat-o pe podea,apasand-o pe abdomen.Brusc,adolescenta a inceput sa tuseasca.
-Ce dracu faci?Vrei sa mori?Copil prost ce esti.Spune acesta imbratisand-o.
Bruneta a inceput sa planga.Nu vroia sa ii spuna tanarului ce i s-a intamplat.Insa acesta si-a dat seama ca se intampla ceva,din pricina urmelor ce le avea pe corp.Acesta s-a asezat in genunchi,privindu-i corpul.Si-a pus mana la gura,abtinandu-se sa nu tipe.
-Ce ti s-a intamplat?Unde ai fost?
-Am vrut sa ma cert cu Shinsuke pentru ce ti-a facut...dar eu am fost cea care a patit-o.M-a violat.
Yuri s-a ridicat brusc,lipindu-se de perete.Brusc,a luat o sticluta de parfum,aruncand-o in oglinda,reusind sa o faca praf.Acesta s-a dat cativa pasi in spate,insa impiedicandu-se de usa,a cazut,izbindu-se de zid.Satenul s-a ridicat cu greu,fugind din apartament.Vroia sa ii ceara socoteala roscatului.Depasise orice limita.Defapt,considera ca nu merita sa traiasca.De ce se simtea asa?Ca May a fost violata?Sau ca baiatul iubit se comporta ca o adevarata bestie?Fugea pe strazile pustii ale cartierului,indreptandu-se spre locul unde locuia roscatul.Nu mai gandea rational in acele momente.Ajungand in fata scarii cu pricina,a urcat rapid treptele pana la etajul patru.Nervos,a dat cu piciorul in usa,reusind sa o deschida.Shinsuke a aparut in dreptul living-ului,ridicand suspicios din spranceana.Insa un pumn in obraz din partea pustiului l-au facut sa isi dea seama ce se intampla.
-De ce ai facut asta?Cretinule!Esti un monstru!
Insa roscatul nu a spus nimic.Pur si simplu a lasat cutia de bere pe masa.L-a privit pe adolescent pret de cateva secunde,dupa care l-a lovit puternic cu piciorul in abdomen.L-a apucat de par,tragandu-i capul pe spate,reusind sa il loveasca cu pumnul in nas.Insa nu s-a oprit aici.Paca isi pierduse controlul.Trupul satenului era amortit.Brusc,Shinsuke s-a oprit,inainte de a-i mai da un pumn in abdomen.L-a eliberat din stransoare,indepartandu-se de el.Yuri s-a prabusit la podea,pierzandu-si cunostiinta.
Dupa ceva vreme,ochii pustiului incepeau sa se deschida.Isi simtea capul ametit,iar tot trupul il durea.Acesta l-a zarit pe roscat,langa geam,fumand o tigare.Razele lunii ii luminau trupul.Purta doar o pereche de pantaloni,ce aveau nasturele si fermoarul desfacut.
-Ce...e cu mine?Intreaba acesta punandu-si mana pe stomac.
-Te-ai trezit?Ai venit la mine cu nu stiu ce scandal,asa ca ti-am dat cativa pumni.Insa ai lesinat.Asa ca te-am pus pe pat.Vezi ca ai langa tine o punga cu gheata,ai face bine sa ti-o pui pe buza.
Yuri se simtea rau.Corpul ii era plin de vanatai.Era mult prea ametit ca sa spuna ceva.Privirea ii era incetosata.Brusc,si-a amintit de intamplarea prin care a trecut May.A strans cu putere cearceaful,muscandu-si buza de jos.
-De...ce?De ce ai facut asta?Are doar cinsprezece ani,pentru numele lui Dumnezeu!
-Cine a pus-o sa vina aici,cu gandul sa imi ceara mie socoteala pentru ce iti fac.Apropo,de ce i-ai spus?Ti-am promis ca daca cineva afla de relatia noastra o patesti?Iti convine ca te-am batut?Pusti prost.
Satenul simtea un dram de regret in vocea roscatului.Parca ii parea rau pentru ce a facut.Insa nu merita iertare.Mai ales din partea brunetei.Ce vina avea aceasta?Tot ce a facut a fost sa ii ceara socoteala.Insa asta s-a dovedit a fi o greseala fatala.Atat pentru ea,cat si pentru saten.
Mi se pare mie, sau Shinsule a devenit putin mai bland?
Adica totusi...dupa cat ii cunoastem comportamentul, stim bine ca Yuri ar fi putut-o pati mult,mult mai rau...
"-Cine a pus-o sa vina aici,cu gandul sa imi ceara mie socoteala pentru ce iti fac.Apropo,de ce i-ai spus?Ti-am promis ca daca cineva afla de relatia noastra o patesti?Iti convine ca te-am batut?Pusti prost." - si aici, mie mi se pare ca era chiar foarte calm, si ca parca regreta ca l-a batut pe Yuri...

In orice caz, deabia astept urmatorul capitol! Gambate!

(

(
![[Image: cebollita_animated_onion-18.gif]](http://animezup.com/forum/images/smilies/cebollita_animated_onion-18.gif)
saracu Yuri... biata May... Shinsuke e o bestie!!!
![[Image: cebollita_animated_onion-26.gif]](http://animezup.com/forum/images/smilies/cebollita_animated_onion-26.gif)
Singura pedeapsa destul de buna pentru nenorocitul ala ar fi sa fie dus in inchisoare, si acolo, fara aparare, sa pateasca si el ce le-a facut tuturor victimelor lui! Kill hiiiiiim!!!
![[Image: cebollita_animated_onion-02.gif]](http://animezup.com/forum/images/smilies/set3/18.gif9/img] In rest, ce pot sa spun, ficul asta e durere![img]http://animezup.com/forum/images/smilies/cebollita_animated_onion-02.gif)
Il ador, desi ai fost cam dura cu personajele...

abia astept capitolul urmator!
![[Image: onion_gifs_emoticons-20.gif]](http://animezup.com/forum/images/smilies/onion_gifs_emoticons-20.gif)
O veste socanta
Era trecut de miezul noptii si linistea mormantala ingropa apartamentul roscatului.Acesta continua sa priveasca pe geam,fumand o tigare.Fumul cenunsiu se ridica,disparand in neant.Razele lunii cadeau pe trupul lui,punandu-l intr-o lumina mistica.Din pat,ochii satenului il priveau,in timp ce trupul ii era invadat de fel si fel de sentimente.Il ura pentru ce a facut,insa in acelasi timp il iubea.Insa de ce se indragostise?De o persoana implacabila,lipsita de valorile morale?Acesta a aintors capul,muscandu-si buza ca sa nu planga.Trupul inca il durea.Bataia primita de la Shinsuke a fost ingrozitoare.Acesta nu a ezitat nici-un moment sa il loveasca cu toata puterea lui.Vazandu-l,roscatul s-a apropiat de pat,luand punga cu gheata ce satenul o tinea pe buza.
-Ma duc sa o schimb.Asta s-a topit.
Yuri a aprobat din cap,inghitind in sec.Stia ca nu e bin e sa il enerveze pe adolescent.Pana in momentul respectiv,credea ca acesta doar vorbeste.Insa a constatat ca isi pune in aplicare amenintarile.Nu ii era teama de nimeni si de nimic.Parea un taur care vede rosu in fata ochilor.Dupa cateva minute,Shin s-a reintors din bucatarie,punand gheata pe buza adolescentului.Acesta a vrut sa o i-a,insa tanarul roscat l-a lovit peste palma.
-Lasa-ma pe mine sa ti-o pun.Ti s-a umflat buza.Asta sa iti fie invatatura de mine sa nu ma mai enervezi.
Satenul si-a indepartat mana,lasandu-l pe Shinsuke sa il ingrijeasca.In camera era intuneric,insa in ochii lui negri se putea citii regretul si parerea de rau.Arata semne de slabiciune?Sau era alta impresie falsa?Roscatul plimba gheata rece pe buza adolescentului,incercand sa nu ii cauzeze o durere mai mare decat avea.Brusc,acesta a inceput sa ii mangaie abdomenul,ridicand usor tricoul.Fiind speriat de experientele anterioare,Yuri s-a pus in sezut,retragandu-se intr-un colt al patului.Vazandu-l,Shin a ras sarcastic,punandu-si mai apoi o mana pe chip.
-Pustiule,nu ma scoate din sarite mai rau decat sunt.Daca am grija de tine asta nu inseamna ca m-am transformat in tipul bun si dulce.
-Esti un demon cu chip de inger.Esti cel mai nemernic...
Insa Yuri nu si-a mai putut duce replica la bun sfarsit.Roscatul a dat cu pumnul in perete,chiar langa capul adolescentului.Acesta a tresarit,inghitind in sec.Shin a ridicat putin capul,privindu-l printre suvitele rosii ale bretonului.Ochii lui negri erau acum duri si imp0lacabili.Ce se intampla?Care era devaratul Shinsuke?Cel caruia ii parea rau?Sau cel care ii calca pe toti in picioare?Obosit,acesta a reusit sa adoarma.
Dis-de-dimineata,soarele stralucea puternic pe cerul capitalei nipone.In apartamentul rosatului,era inca liniste.Acesta statea la masa,sorbind usor din ceasca de cafea.Pe patul din camera lui,Yuri inca se odihnea.Usor,acesta a deschis ochii,deranjat de razele stralucitoare ce intrau prin perdea.A rivit buimac in jurul sau pret de cateva secunde.Nu isi dadea seama de locul unde se afla.Brusc,si-a amintit de intamplarea de noaptea trecuta.Violul lui May si bataia pe care el a incasat-o.Lent,si-a luat tricoul pe el,cu gandul sa plece.Insa cand a iesit din dormitor,a constatat ca Sousuke tocmai isi facuse aparitia.
-Fratioare!Shinsuke m-a anuntat ca te-a gasit ieri batut.Ce bestii ti-ar fi putut face asta?Intreaba blondul imbratisandu-si fratele.
-"Daca ai sti ca cel care m-a "mangaiat" este cel mai bun prieten al tau".Gandesate adolescentul aruncandu-i priviri pline de neincredere roscatului.
Acesta statea lipit de marginea usii,tinandu-si mana la gura.Stia ca satenul nu ii va spune nimic blondului.Nu ar fi riscat sa incaseze o alta repriza de pumni.Intamplarea de noaptea trecuta a fost mai mult decat suficienta.Pasind in living,blondinul a observat cateva picaturi de sange pe cearceaf.Erau cele zburate din gura pustiului in urma loviturii in abdomen.
-Ce s-a intamplat aici?
-Ce pot sa iti spun...am avut aseara o fata ce inca nu experimentase placerile vietii.Replica acesta privindu-l pe saten.
-Shinsuke,niciodata nu te inveti minte.Am o surpriza pentru voi.Am aranjat sa mergem maine intr-o excursie la munte.
Auzind acest lucru,Yuri s-a indepartat de fratele sau.Trupul il durea,insa nu vroia sa arate acest lucru.Nu putea sa plece acum.May se afla intr-o stare deosebit de delicata si in plus,nu ar fi rezistat atata timp cu roscatul.Stia ca nu e bine sa o lase pe bruneta singura acasa,asa mult timp.A incercat o data sa se sinucida.Ar fi putut repeta acest lucru.
-Nu...nu merg.Imi pare rau.
-S-a decis.Maine dimineata plecam.Si nu vreau sa aud comentarii.
Yuri a aprobat din cap,dupa care l-a privit pe Shin.Pe chipul lui a aparut un ranjet atat de caracteristic roscatului.Parea mai mult decat incantat sa isi petreaca timpul cu satenul.
[post unit]
Plecarea
Cei doi adolescenti stateau pe canapea,facand diferite planuri pentru excursie.Yuri statea in camera roscatului,tinandu-si genunchi stransi la piept.O saptamana impreuna cu baiatul care i-a distrus viata,era un lucru rau cu siguranta.Ar fi putut rezista acesta sa nu il raneasca...din nou?S-ar fi putut abtine sa nu il faca al lui din nou?O multime de intrebari,fara un raspuns clar.Doar pareri incerte.Ii era teama,insa intr-un fel se bucura.Il iubea pe Shinsuke,chiar daca ii era greu sa recunoasca acest lucru.Si mai ales pentru ca roscatul nu simtea nimic pentru el.Brusc,in minte i-a venit imaginea lui May.Era singura si trista.O adolescenta a carei inocenta a fost luata in cateva minute.Avea sa il ierte vreodata pe roscat?Brusc,usa s-a deschis,facandu-si aparitia Sousuke.
-Fratioare,sa mergem.Avem niste bagaje de facut.
Satenul a aprobat din cap,dupa care s-a ridicat din pat.A incercat sa il evite pe adolescent,insa acesta l-a lovit usor cu umarul.Pafumul lui cu nuante usor senzuale inca se pastra.Perna ii purta mirosul.Totul avea semnatura lui.Cei doi au parasit apartamentul,indreptandu-se spre casa lor.Pe drum,satenul nu a scos nici-un sunet.Doar isi tinea bratele in jurul abdomenului.Il durea,insa nu vroia sa arate.
-Cand voi afla cine te-a batut,iti promit ca nu mai apuca urmatoarea zi.
-"Daca si stii tu ca cel care mi-a facut asta e cel mai bun prieten al tau..."Gandeste Yuri aproband din cap.
Ajungand in apartament,pustiul s-a retras in camera lui.A luat trollerul de pe dulap,asezandu-l pe pat.Nu vroia sa isi ia multe haine,insa in statiunea unde mergeau era zapada,asa ca era absolut necesar sa aiba cu el obiecte vestimentare ce ii tin de cald.In timp ce punea hainele pe pat,vantul a deschis geamurile,reusind sa il sperie.Satenul a injurat printre dinti,dupa care a inchis fereastra.
-Esti bine?Intreaba blondul sprijinindu-se de tocul usii.
-Cand o sa te inveti sa nu mai apari ca o fantoma?Ma sperii!La naiba...
-Nu te mai supara.Ar trebui sa te culci devreme,maine la ora cinci plecam.
Yuri a aprobat din cap,dupa care a inchis fermoarul troller-ului.Obosit,s-a trantit pe pat,acoperindu-se cu un cearceaf alb.Privea tavanul in care se vedea lumina Lunii.Isi tinea mainile sub cap,muscandu-si cu putere buza de jos.Era ingrijorat dar si emotionat in acelasi timp.si-a dat seama ca Shinsuke nu este baiatul cu care te poti juca.Isi pune amenintarile in practica,ori de cate ori vrea.Intr-un final,a inchis ochii,reusind sa adoarma.
Dis-de-dimineata,foarte de dimineata,alarmele telefoanelor sunau prin casa.Auzind toata acea galagie,Yuri si-a pus perna in cap.Insa Sousuke a deschis usa cu piciorul,luand cearceaful care acoperea trupul pustiului.
-Ai innebunit?E frig de imi ingheata sangele!
-E ora patru!Hai...trezirea!
-Du-te dracu si tu...si prietenul tau!
-Ai spus ceva?Intreaba blondul oprindu-se in dreptul camerei.
Adolescentul a dezaprobat din cap,dupa care si-a dat tricoul jos.Ii era foarte frig,insa nu avea ce sa faca.Fratele lui a organizat excursia la o ora atat de imposibila.Ar fi trebuit sa fi nebun sa te gandesti la asa ceva.Dupa aproximativ o jumatate de ora,cei doi erau gata de plecare.In fata blocului erau asteptati de Shinsuke,ce punea bagajele in masina blondului.
-Neata!Ce bine imi pare ca ai venit pana aici.Spune Sousuke zambind.
-Da...m-am gandit ca imi face bine aerul rece al diminetii.Yuri,ce faci?
Satenul nu a raspuns.Doar si-a aruncat trollerul in portbagaj,asezandu-se pe bancheta din spate.Ii era somn si nu avea chef de sarcasmul roscatului la o ora asa matinala.Vroia sa se odihneasca,insa muzica data la maxim de Shinsuke il impiedica sa faca acest lucru.Fiind doar ei doi in masina,pustiul l-a lovit pe umar,incruntandu-se.
-Esti simpatic sa dai chestia aia mai incet?Imi e somn.
-Ai uitat ce ai patit ieri?Sau mai vrei inca o repriza cand ramanem singuri?
Yuri a injurat printre dinti,asezandu-se mai apoi confortabil.Cum ar fi putut uita bataia primita in urma cu o zi?Trupul inca il mai durea.Cu toate acestea,nu isi putea lua gandul de la May.Ii era teama...daca aceasta ar fi facut o nebunie?El spera sa nu se intample asa ceva.
well...nu am postat la ficul tau, dar l-am citit.Destul de frumos, avand in vedere ca personajul negativ este si personajul principal.Este lung textul, de la capitolul acesta si frumos, dar chiar ai trecut printre fragmente.Atunci cand tipu a adormit si imediat a venit ziua.Dar asta este un mic detaliu neinsemnat.Capitolele sunt mereu lungi, asta imi place mult si am opservat ca nu ai greseli de tastare.Te felicit inca o data si astept un next pe cinste.
Hei...te-ai oprit chear cand era mai interesant. Dar in fine...cap a fost super interesant, ai facut o greseala pe acolo de tastatura dar nu o iau in considerare pt ca astept cu nerabdare cap urmator si cher in vreu cat mai repede asa ca spor la scris

[/code]
OMG!! O_O Deci nu am clipit, nu am miscat si nu am respirat in toate aceste 3 ore cat mi-a luat sa iti citesc tot ficul. E superb!!

M-a captivat de la primul capitol si nu m-am putut dezlipi de monitor pana nu am citit si ultimul cuvintel! Povestea e foarte tare si personajele bine conturate (is it just me or Shinsuke is about to change a little?

) Oricum, am si cateva mici critici.
In primul rand ai unele repetitii care ma innebunesc. Cum ar fi faptul ca mereu mentionezi despre diferenta de putere dintre cei doi. Cred ca am inteles din prima, nu trebuia sa repeti asta in fiecare capitol, este oarecum stresant. Ai cateva greseli de tastare but hey, who dosen't?

Si unele chestii mi se pare un pic cam exagerate....Cum ar fi ca fratele lui Yuri nu si-a dat seama in tot timpul asta ce facea Shinsuke...Vreau sa zic, este atat de evident.
Lasand asta la o partea ficul este de-a dreptul superb! Am ras in hohote la unele chestii si aproape ca mi-au dat lacrimile la fazele cu violul, sarcul Yuri... Mai e nevoie sa iti spun ca vreau continuarea??
As vrea sa te rog daca poti sa-mi dai id-ul tau de mess prin PM, as vrea sa vorbesc cu tine ^^ Si mie imi place sa fac fic-uri yaoi si poate scriem unul colectiv noi doua ^___^ Daca nu vrei e in regula dar mie mi-ar placea mult ^^ Bafta la scris si pupici, esti foarte talentata ^^
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15