"-Esti beat ca un idiot,te uiti la filme de prost gust,in camera asta e un fum pe care il poti taia cu cutitul,faci o galagie de nedescris si sa nu mai spun ca ai o companie incredibil de proasta.Cine se aseamana,se aduna."----> doamne cat e de tare faza cu cutitu
"-Da,dar macar eu nu ma uit la filme "de actiune".Nici nu imi iau rucsacul.Si asa,nu am nevoie de el." ---> de actiune

OMG!
"Obrajii ii erau calzi,in timp ce capatau culoarea trandafirului" ---> uhuh

infloreste ceva in sufletelu lui?
Eu am observat o singura greseala,dar nimic grav

:"cu niste dopuri
le"
Tine-o tot asa caci te descrurci grozav.See ya

WOa

Shin e asa tare ..pacat nebunul de Yuri a facut ce a focut XD*i kill him*
Sper totusi sa fie bland cu Yuri cand *_* Vrea sa fie rau.
Abia astept next-ul si sa vina cat mai repede.
Bye
Hmm..cum de am ratat capitolul?
Ciudat...oricum, dragut capitol. Desi povestea mi se pare cam....banala in ultima vreme. Aia doi chiar nu fac nimic altceva?
In fine, acum ma grabesc dar o sa iti urmaresc fiecare capitol cu atentie. Ja'!
Surpriza
In timp ce mergea spre liceu,Yuri nu isi putea lua gandul de la amicul fratelui sau.Il enerva dar in acelasi timp il agita prezenta lui.Era foarte ciudat ce se intampla.Isi tinea mainile in buzunare,trecand pe langa colegele lui,care lesinau de fiecare data cand ii simteau parfumul.Insa baiatul le zambea usor,aruncandu-le priviri razlete.Era imposibil ca in pauzele dintre ore,banca lui sa nu fie acoperita de adolescenta,ce visau la o relatie cu frumosul saten.In cele din urma,tanarul a intrat in curtea liceului.La poarta,o gasca de baieti fumau,fuleirand fiecare fata care le trecea prin fata.In momentul in care Yuri a pasit,unul dintre ei a indraznit sa i se adreseze,intr-un mod nu tocmai placut.
-Hei papuselule!Ce inocent pari!
Auzind acest lucru,baiatul s-a oprit,aruncand ghiozdanul.Dintr-o miscare l-a apucat pe brunet de tricou,zguduindu-l destul de puternic.Nu ii pasa ca in orice moment ceilalti puteau sarii pe el.Era cunoscut pentru faptul ca sarea la bataie din orice motiv.Era de ajuns sa il enervezi cu un simplu cuvant,ca sa te trezesti cu un pumn in maxilar.
-Asculta la mine.Asemenea apelative sa i le adresezi tarfelor tale!Asta daca nu vrei sa inghiti tigarea aia!E clar sau vrei sa te invat cum e cu respectul?
Baiatul a aprobat din cap,in timp ce inghitea in sec.Dupa ce le arunca priviri ucigatoare celor din jurul sau,saten si-a luat rucsacul de pe asfalt,continuandu-si drumul.In gasca,toti il priveau socati pe lider.Era prima oara cand cineva indraznise sa ii vorbeasca in acel mod.
-Pustiu ala...o sa vada el cu cine s-a pus!
Ajungand in clasa,Yuri s-a trantit pe unul dintre scaune,punand capul pe suprafat de lemn.Nu avea nici-un chef de ore si mai ales sa auda comentariile profesorilor care incercau sa ii dea lectii de buna purtare.Toti il amenintau ca nu il trec,daca nu va inceta cu chiulu.Insa nu ii pasa.Era mult prea rebel ca sa asculte de niste persoane care nu au alta treaba decat sa ii tina lui morala.Cata pierdere de vreme.Nu dupa mult timp,in clasa au inceput sa intre ceilalti elevi.Fiecare baiat il saluta,in timp ce fetele se multumeau cu un simplu sarut pe obraz.Era incredibil cum un baiat atat de respectat in liceu ar fi putut fi violat.Insa nici-unul dintre ei nu avea privirea rea si rece ca cea a lui Shinsuke.Era singurul de care satenul se temea.Plictisit,Yuri s-a ridicat de la locul sau,indreptandu-se spre geam.Insa chiar atunci pe usa si-a facut aparitia o doamna in varsta de cinzeci de ani,imbracata intr-un costum gri.Dupa ce a pus catalogul pe catedra,isi puse mainile in san,asteptand sa se faca liniste.
-Domnule Hamilton,daca nu ai observat,am intrat in clasa.
-Da...cum as fi putut sa nu observ.Scuteste-ma acum.
Nervoasa,profesoara a deschis catalogul,privind rubrica adolescentului.In acea liniste mormantala,loviturile de pix se auzeau ca un ecou.Brusc,doamna a inceput sa rada,dandu-si ochelarii ce ii acopereau ochii de un albastru deschis.
-La materia mea ai doi de patru.Cum crezi ca vei trece in situatia asta?
-Cucoana,am lucruri mai importante de facut decat sa tocesc niste chestii care nu imi vor folosii.Vrei sa ma lasi bine,nu vrei,multumesc.
Realizand ca nu are ce discuta cu elevul ei,profesoara a inceput sa predea noua lectie.Plictisit de aceelasi lucruri,satenul si-a aprins o tigare.Simtind miros de fum,femeia s-a intors brusc,dand cu creta in catedra.Vocea ei groasa rasuna in intreaga clasa,in timp ce ii spunea tanarului sa paraseasca clasa.Acesta a murmurat o injuratura printre dinti,dupa care si-a luat rucsacul,parasind sala.In momentul in care a vrut sa paraseasca curtea scolii,sapte baieti i-au iesit in cale.
-Vai..nu esti destul de barbat sa ma infrunti singur?Intreaba acesta razand.
-Hai sa vad daca mai ai acum atata tupeu ca in urma cu o jumatate de ora.
Fara alte avertismente,satenul i-a dat un pumn brunetului,trantindu-l la pamant.Neputand rezista furiei ce punea stapanire pe el,a inceput sa ii loveasca pe ceilalti membri ai gastii,facandu-i sa fuga unul cate unul.In cele din urma,liderul a ramas singur.Nervos,Yuri l-a apucat de par,ridicandu-l.
-Data viitoare cand mai vrei sa te bati cu mine,incearca sa vi cu douazeci de nenorociti.Tot eu voi fi mai tare.Acum dispari din calea mea.
Adolescentul a aprobat din cap,dupa care a rupt-o la fuga.Nervos dupa intamplarea petrecuta in urma cu doua minute,adolescentul a iesit pe curtea scolii.Insa o voce cunoscuta l-a facut sa se opreasca.Inghitind in sec,pustiul s-a intors usor.Rezemat de zidul rece,statea roscatul,care ii arunca priviri razlete.
-Tu ce dracu vrei?De unde stii ca invat aici?
-Fratele tau mi-a spus.Hai la mine acasa.Simt nevoia sa ma destind,avand trupul tau.
-Tu chiar esti prost!Daca vrei iti dau numarul de telefon al unei tarfe cu care Sousuke se distreaza.
Satenul a vrut sa plece,insa Shinsuke l-a luat de in brate,strangandu-l cu putere.Fiind cu spatele,Yuri nu putea sa faca nici-o miscare,in timp ce simtea cum fermoarul pantalonilor este desfacut.In momentul in care roscatul a inceput sa maseze acea zona,pustiul a inceput sa isi muste buzele,abtinandu-se sa nu tipa.Simtea o durere ingozitoare in acea parte a corpului,iar sfarcurile i s-au intarit imediat.Brusc,l-a calcat pe Shin pe picior,facandu-l sa ii dea drumu.
-Asta sa te inveti minte sa nu te mai dai la mine.Si incearca sa nu mai vii la fratimiu cand sunt eu acasa.
-Tu esti al meu!Si fac ce vreau cu tine!Ne vedem diseara.
Oarecum iritat de spusele roscatului,Yuri a injurat printre dinti,dupa care si-a continuat drumul.
OMG -_-" Shin e un adevarat pervers

Ce ne potrivim ...

Ce capitol ... Tare

Yuri e chiar rau... Can't belive it ..
Si Shin ii poate face ce vrea oricand si oriunde ca nu-i pasa daca va fi sau nu lovit,

da ca prin minune, Yuri tot scapa

Abia astept nextu sis,

si nu mai vopsi persoanele

Chuu & Gambate

gomenasai din nou.
Sa iti explic.De ce yuri a putut fi violat de shinsuke si a putut sa bata o gasca formata din 7 guys?
Revenind.Continutul e super... *_* saracul Yuri imi imaginez ce va pati.
O.O ce ironie...shinsuke era chiar acolo chiar atunci O.O
Woaw...vreau next-ul.
Super fain capitol
Deci nu pot sa cred ca unui bataus ca Yuri, totusi ii este frica de cineva ca Shinsuke si este subjugat de o asemenea persoana

Chiar e incredibil

So...deabia astept urmatorul capitol! Gambate!

deci capitolul este frumos la fel ca si celelalte de altfel
ce rebel e Yuri

imi place ca se cearta cu profa(imi aminteste cand ma certam eu cu profu de religie ... cat de fraier e.... noi ne batem joc de el si nu ne face nimic dar sa revenim la fic)
astept capitolul cu "diseara"

!Gambate!

Vestea lui Sousuke
Afara,vantul incepea sa sufle cu putere,ridicand praful de pe asfalt sub forma unui vartej.Frunzisul copacilor era ravasit,in timp ce orasenii incercau sa se adaposteasca.Pe trotuarul prafuit,Yuri mergea agale,in timp ce parul lui saten era ciufulit de suflarea nervoasa.Fumul tigarii ce se consuma in mana baiatului,era luat de vant,disparand in neant.Plictisit,adolescentul privea indiferent cerul negru,fredonand refrenul melodiei preferate.Realizand ca a ramas singur pe strada,satenul a grabita pasul,indreptandu-se spre blocul unde locuia.Nu vroia decat sa stea intins in pat.Oricum,nu avea nici-un chef sa se duca la liceu in urmatoarea zi.Dupa un sfert de ora,acesta a dechis usa,trantind-o la perete.Speriat,din living si-a facut aparitia Sousuke,ce parea putin sifonat.Pustiul a ridicat din spranceana,in timp ce privea suspicios.
-Si tu...ce dracu ai patit?Urme de ruj pe gat,parfum de femeie...ce tarfa ai mai adus de data asta?
-Copile,vorbeste frumos!Sunt major,eu platesc cheltuielile acestui apartament asa ca am voie sa vin cu cine vreau,cand vreau!E clar?
-Ai vorbit exact ca tata.Mai lasa-ma.
Satenul a dezaprobat din cap,dupa care s-a indreptat spre camera lui.Indispus,a aruncat ghiozdanul pe scaunul de la birou.Vrand sa se detaseze de tot ce il enerva,s-a trantit pe pat,punandu-si mainile sub cap.Simtea nevoia sa doarma,era incredibil de obosit dupa noaptea precedenta.Cu miscari usoare,si-a pus castile de la I-pod in urechi,punandu-si perna in cap.Insa chiar atunci,blondul a aparut in camera,tragandu-si fratele de picioare.
-Ce s-a intamplat?Intreaba acesta buimac.
-Eu si domnisoara din living o sa iesim impreuna.Nu vin in noaptea asta acasa.Apropo,Shinsuke o sa vina sa stea cu tine.
Auzind acest lucru,satenul a sarit din pat,aruncand cu perna intr-unul dintre pereti.Nervos,si-a pus mainile in cap,dupa care a inceput sa tipe.
-Nu....nu o sa il chemi pe nenorocitu ala!Ai priceput?
-Pustiule,eu dau comenzi in casa asta!O sa vina din moment in moment.
Spunand acest lucru,Sousuke a parasit incaperea,lasandu-si fratele singur.Acesta s-a trantit pe pat,punandu-si capul pe genunchi.Era incredibil ce se intampla.Ii era teama sa ramana singur cu roscatul,din cauza a cea ce s-a intamplat in urma cu cateva zile.Insa nu vroia sa ii cada in plasa din nou.Oftand,a parasit dormitorul,cu gandul sa isi faca dus.Insa pe hol,fratele lui diascuta cu Shinsuke.Vazandu-l,Yuri a vrut sa se reintoarca in camera,insa a fost zarit.
-Pustiule,se pare ca in seara asta stai cu mine.Spune roscatul lingandu-si discret buza.
-Da...ce bucurie.Am plecat.
Satenul a intrat in baie,dand drumul la apa.Se privea in olginda,in timp ce isi trecea mana prin par.Cercelul se agita la fiecare miscare a adolescentului,lovind usor gatul acestuia.Dandu-si seama ca este mult prea obosit,Yuri a renuntat la gandul sa isi faca baie.In fata usii,Sousuke si bruneta se pregateau de plecare.Adolescentul i-a facut cu mana blondului,dupa care s-a asezat pe canapeaua din living,privind filmul ce se difuza la televizor.In momentul in care cei doi au plecat,roscatul a inchis usa cu cheia,sprijinindu-se de unul dintre pereti.
-Tu ce te uiti asa la mine?Intreaba satenul ridicand din spranceana.
-Te dezbrac din priviri si imi pun imaginatia la treaba.In seara asta,nu imi mai scapi.
Adolescentul s-a ridicat de pe canapea,cu gandul sa se retraga in camera lui.Insa Shin l-a apucat de talie,izbindu-l de zidl aflat in spatele sau.Ii tinea bratele deasupra capului,in timp ce ii baga genunchiul intre picioare,atigand usor acea parte ascunsa in pantalonii kaki.Yuri a inceput sa stranga din dinti,in timp ce incerca sa isi incruciseze picioarele.Insa in zadar.Shinsuke era mult mai puternic decat el.Acesta l-a luat in brate,aruncandu-l pe podeaua din living.Speriat sa nu treaca prin aceiasi experienta ca data trecuta,satenul a vrut sa tipe.Insa tanarul i-a pus mana la gura,sarutandu-l pe gat.
-Nu trebuie sa te agiti.De data asta o sa iti placa.
-Termina!De ce vrei sa imi faci asta?Ai atatea fete la dispozitie.
-Privirea ta...este atat de blanda.Se pare ca numai gura e de tine.
Roscatul a acaparat buzele satenului intr-un sarut violent,muscandu-l usor de limba pana ce a simtit gustul sangelui.Simtind acea durere apasatoare,Yuri a dat din picioare,reusind sa il loveasca pe Shinsuke in burta.Acesta s-a dat doi pasi in spate,punandu-si mana pe abdomenul ranit.Adolescentul a scos un raset malefic,dupa care l-a apucat pe saten de gat,izbindu-l de perete.
-Ma doare!Pedofil nenorocit...dispari din calea mea.
-Nu imi pasa daca te doare.Mie imi place sa imi aud victimele cum tipa.Iar tu pustiule,nu o sa faci exceptie.
Acesta a vrut sa il tranteasca pe canapea,insa Yuri s-a bagat printre picioarele lui,refugiindu-se in camera lui.Nu stia cum va trece peste noaptea care va urma.Ii era teama sa se afle in acelasi loc cu satenul,insa in acelasi timp ii placea.Stia ca va trebuie sa se descurce cum poate mai bine.

Shinsuke e chiar obsedat....
Da asa ma seaca Yuri...ar trebui sa ii spuna tot la frateso si poate sa il si denunte pe Shin...
So...deabia astept urmatorul capitol, am impresia ca va fi de rau....So...gambate!