Fufufu~ I'm the first <3
Intr'un sfarsit creierul lui Sousuke s'a trezit din hibernare

He made the right decision ^_^
Si imi place si schimbarea lui Shin, desi nu pot sa spun ca nu imi placea si cand era brutal..

And now, who the hell is this girl?

Dupa infatisare arata bine

insa dintr'o singura replica iti poti da seama ca e bitchy >.>
Astept urmatorul capitol

[si eu cica nu mai intru pe net ca sa invat pentru teza.. aha

]
Logodnica lui ? Adica...am citit bine ?

Nu-mi vine sa cred ! Lye , m-ai lasat cu gura cascata ...ce schimbare de situatie ! Ne-ai lasat in pom tocmai in punctul cel mai important ! Oare cum va reactiona micutul Yuri ? Sper ca nu se vor certa ...nu acum cand se inteleg asa de bine....cel putin asta e parerea mea ! Greseli nu ai avut , abia astept urmatorul capitol ! Gambate kudasai !
"decizi pe care tocmai am luat-o" - decizia pe care tocmai am luato
"de umerii ruscatului" - de umerii roscatului
"Cine e ea?"

O mare...tarfa!

Deci daca muierea aia nenorocita se baga intre Yuri si Shin, o nenorocesc cu mana mea!
Exact acum cand lucrurile incepeau sa mearga bine, trebuie sa apara o...dracu stie ce o fi, care sa strice totu!

Vai, ca imi vine s-o strang de gat!
Bun...sa incerc sa ma calmez umpic...Deabia astept urmatorul capitol! Fac o criza de isterie daca nu il citesc cat mai repede! Gambate!

Nu pot sa cred!

Cine mai e si asta? Logodnica lui? Cred ca a gresit adresa, si e un alt Shisuke, nu e asta.
.gif)
Nici nu vreau sa ma gandesc ca are logodnica

. By the way, mi-a placut ce au trait cei doi,

(stiu sunt perv) dar ce sa fac daca mi-a placut. Si in sfarsit a fost de acord fratele lui Yuri cu relatia lor. Astept cu nerabdate sa vad ce se va intampla cu cei doi, si mai ales cu noua tipa. Daca va indrazni sa ii desparta, nu o sa mai stau pe ganduri si fac eu cumva sa o omor

. Lye, super tare capitolul, te-ai intrecut pe tine insati si gambate in continuare.

*chuu*

Moama sooper marfa ai talent sa mai scri imi place sunt noua.

dar am citit tot fic-ul. Mai ales personajele sunt super tari...

.mi-a placut cel mai mult excursia de la sky

ma bucur ca in sfarsit sousuke a inteles relatea celor doi ( k de cand asteptam sa se intample asta

). Dar ce e cu fata ai? Logodnica? Ce naiba incearca sa faca shin doar nu vrea sa-l raneasca pe yuri ca a suferit oricum destul. Cel mai bine ar fi sa dispara aia ca daca nu va avea de-a face cu mine

.
A fost super dragut capitolul ca de fiecare data, so astept nextu si ja ne

Prea multe secrete
Yuri se sprijinea de usa,privind-o pe tanara din fata lui.Cine a spus ca era?Shinsuke nu i-a vorbit niciodata despre vre-o logodnica.Mintea oare?Sau era vorba despre alt baiat cu acelasi nume?Insa era aproape imposibil.Privirea ei era mult prea hotarata.Erau multe lucruri care nu le intelegea.Auzind galagie,usa dormitorului s-a deschis,facandu-si aparitia roscatul.Zarind-o pe blonda,acesta a ramas stupefiat.O privea,punandu-si mana pe perete.Avea nevoie sa se sprijine de ceva.Vazandu-l,adolescenta l-a impins pe saten,imbratisandu-l.Si-a insfasurat coapsele in jurul taliei lui,lipindu-l de perete.Yuri continua sa priveasca,inghitind in sec.Surprins,Shinsuke a indepartat-o,prinzand-o de brate.
-Integra...ce e cu tine aici?
-Nu e clar?Ieri am implinit optisprezece ani...si e timpul sa ne casatorim.Mi-ai promis asta in urma cu cinci ani.
Auzind acest lucru,roscatul a izbucnit in ras.S-a asezat pe canapeaua din living,tinandu-se cu mainile de abdomen.Cei doi adolescenti nu stiau ce gaseste roscatul atat de amuzant in replica fetei.
-Esti nebuna?Aveam cinsprezece ani pe vremea aia...si nu a fost decat o joaca!Doar nu ai crezut ca o sa te i-au de sotie.
Dupa replica baiatului,adolescenta s-a asezat pe fotoliu,privindu-l pe Yuri.Se vedea in ochii ei ca simtea deja un sentiment urat pentru pusti,ce nu intelegea ce se intampla.Vrand sa fie lamurit,acesta s-a asezat langa roscat,privindu-l.
-Bun...vreau sa stiu si eu ce se intampla aici.
-Acum patru ani,noi doi am fost impreuna.Aveam doar paisprezece ani si nu stiam nimic despre viata.El,era unul dintre cei mai doriti baieti din cartier.Prietenele mele erau indragostite de el.Insa dintre toate,m-a ales pe mine.Am fost fericita sa stiu ca ma iubeste.Si intr-o noapte,cand m-am daruit lui pentru prima oara,mi-a promis ca ma va lua de sotie imediat ce voi implini optisprezece ani.Insa dupa acel episod,a disparut si nu l-am mai vazut niciodata.Mi-a luat mult sa il gasesc...si acum sunt aici.M-ai avut...acum e timpul sa iti respecti promisiunea.
Satenul nu prea a inteles multe lucruri,insa a fost indeajuns sa simt ca intreaga lui lume se prabusea.Il privea pe Shinsuke,asteptand ca acesta sa spuna ceva.Insa roscatul isi tinea palmele pe chip,dand din picior.Cu miscari usoare,Yuri si-a luat tricoul,parasind apartamentul.Roscatul a vrut sa il opreasca,insa blonda l-a prins de mana.
-Ar trebui sa il uiti.Eu sunt cea care iti poate deveni iubita si sotie.
-Asculta aici,prostuto.Promisiunea aia,pe care tu zici ca ti-am facut-o,a fost un simplu joc.Chiar credeai ca ma voi tine de cuvant?Numai la chestia asta puteam sa ma gandesc la varsta aia.
-Dar sa te culci cu mine,ai stiut,nu?Te-am iubit atunci si cotinui sa te iubesc.Nu voi renunta asa usor la tine.Eu trebuie sa fiu alaturi de tine...nu el!E baiat si...reputatia ta va avea de suferit.
Roscatul a observat ca blonda era palida.Trupul ii era rece,in timp ce un tremurat involuntar i-a cuprins trupul.Inainte sa mai spuna ceva,aceasta s-a prabusit la picioarele adolescentului.Vazand-o,acesta a luat-o speriat in brate,ducand-o in dormitor.O lovea peste fata,incercand sa o trezeasca.Probabil ca a lesinat din pricina efortului si a stresului la care a fost supusa.Era imposibil sa nu i se para atragatoare.Daca in urma cu patru ani arata bine,acum era deosebit de frumoasa.Insa nu isi putea lua gandul de la Yuri.Stia ca trebuie sa se duca dupa el si sa ii explice.
Ajuns in apartamentul sau,satenul a fugit in camera,inchizand usa.Isi musca buza de jos,abtinandu-se sa nu planga.S-a trantit pe pat,punandu-si perna in cap.In incapere a intrat Sousuke,ce l-a privit banuitor.
-Cine te-a suparat?
-Nu am nimic.Sunt chiar bine!
-Sigur nu e vina lui Shinsuke?
Adolescentul dezaproba din cap,schitand un zambet deosebit de fals.Stia ca nu trebuie sa ii spuna ce s-a intamplat.Insa de ce a trebuit sa apara acea fata,acum cand lucrurile mergeau bine?Ce avea sa se aleaga de relatia lor?
Of Doamne... se pare ca nazdravanul de Shin facea prostii de mic, dar nu e vina lui ca aceasta a crezut toate prostiile lui, adica cu casatoria. Ea ar fi trebuit sa isi fi dat seama ca e doar o joaca, niste cuvinte spuse in van, dar se pare ca a crezut si asta nu e bine, nu e bine pentru Yuri si Shin. Sa vedem in continuare ce se va mai intampla, dar nu stiu, am presimtirea ca fratele lui Yuri e implicat in asta...

Gambate la scris si sa pui urmatorul capitol cat mai repede... *chuu*

Deja ma supara acea fata care e cam tupeista ! Bine , mi se pare foarte interesant faptul ca ai complicat astfel lucrurile , chiar prea tare ! M-ai facut sa-mi doresc sa aflu cat mai repede ce se intampla in continuare pentru ca e super tare actiunea ! Mi-e mila de micutul Yuri , dar fara suferinta in viata , nu va invata ce inseamna sa traiesti ! In fine , minunat capitol , can't wait for the next chapter ! Gambate kudasai !
Faza cu logodnica e cam imprumutata din Gravitation

Dar in fine ,merge fiindca ai modificat putin povestea. Anyway, fain capitol .Desi nu postez capitol de capitol,citesc