Animezup - forum manga si anime

Full Version: Ce carte citesti in acest moment?
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21
Humm... Scotidusii liberi de Terry Pratchet... nu stiu exact daca-o sa-mi placa, e prima mea carte de TP citita ever, asa ca vom vedea... tx God ca nu e la pers I (de-aia nu-mi place Cartarescu XD no sound )
Acum citesc Cei trei muschetari de Alexandru Dumas.M-am apucat de ea in weekend-ul asta,de plictiseala >.> Normal trebuia sa ma apuc de Colt Alb care nu am citit-o nici in zilele de azi pt ca scrisul din cartea mea era prea mic si ma enerva.Acum mai am putin din primul volum..vreo 100 de pagini si sper sa o termin cat mai repede.VAra asta vreau sa mai citesc inca vreo 6 carti ^^" I'm going nuts ...
Eu citesc doua carti zupper , se numesc "Ex-ii anonimi", scrisa de Lauren Henderson, nu cred ca ati auzit de ea , sh mai citesc si volumul al doilea la Ciresari"castelul fetei in alb" , eram curioasa sh le-am inceput pe amandoua.
Acu nu prea mai am timp sa citesc ca m-am apucat de temele la mate, da' am inceput de curand Anna Karenina (Lev Tolstoi) si am inceput mai demult Morometii (Marin Preda) dar nu stiu daca o voi termina pana-n toamna, ca am de citit la romana si nici nu am chef s-o termin.
In Cautarea Templului Amazoanelor

T~T mai am putin si o termin. Face parte dintr'o serie de romane. Este partea a 3 a. Nu am decat primele 4 parti si mai imi trebuie inca 3, de care, din pacate nu am dat, inca T~T *sob* *sob* . E a doua oara cand citesc cartea si pot sa spun ca imi place mult . E scrisa de Katherine Roberts. Daca aveti chef de aventuri o recomand cu caldura Smile
Endymion Spring de Matthew Skelton Smile
Abia m-am apucat de ea dar pana acum pot sa zic k ma captivat ... (mai mult sau mai putin ^^)

Am imprumutat trei cartzi d la biblioteca (inclusiv aceasta) sh n shtiam pe care sa o citesc prima ^^ ,asha k am inceput q cea mai groasa XD ...
Deci, recooord!!
( edja a doua carte pe vara asta xD )
in aceasta perioada am inceput sa citesc "veronika se hotararaste sa moara"... incepe sec, cred ca o sa se termine sec , si mijlocul e absurd >.>""... cam nota 8...
dupa aia ma voi apuca de cronicile wardstrode sau circul ororilor sau codul lui da vinci ^__^
Zbyee!!...
pai eu citesc„gustul motii„ si „codul lui davinci„ is destul de interesante,desi in ultima vreme nu mai citesc atat de mult.cateva pagini..mai inainte citeam o gramada dacaimi placea mult cartea o terminam in vreo trei zil(carti destul de groase)
Next book 4
Stapanul viselor (am terminat cu Endymion Spring 21 )

Well la inceput m-am gandit k e cam childish dar merge ...pt k este funny 4
Am citit mai multe vara asta -ciudat pt k vara n prea citesc >.<
Acum citesc Amintiri din copilarie Vol I,de juma de ora ma chinui sa descifrez acele cuvinte nashpa....ma rog...tre sa o citesc ca altfel imi pune profa 221)
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21
Reference URL's