Amy....
You know...nu ma nimic cu tine...insa ma intreb ce cauti pe aici.Tu ai vizionat anime-uri?Sau inca mai esti la stadiul de "Fetitele PowerPuff

Imatura...
No offence...asa cere topicu.
love_yuKI_EIRI!!! Cum iti permiti... sa ... il inseli pe... pe yuki

??? si cand te gandesti ca si el te uibeste. Si gandeste-te cu cine il inseli, tocmai cu Kira, care vrea sa il omoare pe yuki deoarece yuki nu e de acord cu gandirea lui light

. Daca afla, ii vei frange inima

. Vrei sa sufere

????
mda... >.>.....................................
reddinsh..cea mai sadica persoana care am intalnit`o vreodata...I mean EL este asa enervant si EL se crede asa de mare si de tare si EL se crede atat de bun la stiinte si EL ma seaca la cap
Gomene..nu ma duce capu` -_-'
Waaa...tu ai tupeul sa spui ca iti place acest fruct gustos numit ananas?Toata lumea stie ca iubesti...prunele!Ne minti pe toti...urat din partea ta!Te-as da in judecata la curtea suprema a ananasilor!
Nu stie ce e ala commentul >.> Si nici nu are 100[0] posturi [

]... E rea si nu stie ce e gluma... Dar stie sa scrie cu space dupa virgula [

] si asta-mi place. Are o semnatura urata pe care nu dai nici 2 bani >.< Imi place foarte mult ca pui "Ja ne" la sfarsitul mesajului... >.<
^^" Mi-am dat cu parerea... Nu te lua si tu de mine cum a facut Bloom >.>
yulobo...
ocupa jumatate de pagina cu sigurile ei..

e ingamfata si nu face altceva decat sa manance pui ...pet'u il mai tine putin,sa se faca mare >.<
de fapt e o persoana androgina(asa parca) ... degeaba spuneca e fata

posturi de 3 cuvinte .. fara inteles
exemplu:
gaina,pui,ou (vedeti?numai la pui se gandeste)
tine pozitivele pentru ea,n'a mai dat unul de 29047874 ani.. pacat ca nu se reporteaza.. pana acum ar fi putut sa dea tuturor membrilor cate 3 >.>
ShyLie
O persoana pe care o stiu din copilarie...stiu eu ca a cazut odata in butoiul cu struguri si a ramas acolo 2 nopti la rand...de nu mai aveam eu cu cine sa ma joc

Queen of Peace pe naiba!Poate Regina Certurilor!Nu stiu de ce nu recunoaste faptul ca iubeste sa vada lumea cum se cearta.E sufletul oricarui scandal.Pot sa spun ca m-a intrecut si pe mine.Fetito,nu e frumso sa te comporti asa.
La naiba!Ce mint

sunt cea mai certareata persoana in viata
God..! Cum iti permiti sa faci 92 de posturi intr-o zi?? De vreme ce oricum toate sunt la Forum Games, si mai mult, toate sunt numai in topicul asta, mai bine de nu le faceai pentru ca ti-ai stricat reputatia si toata lumea o sa te strige de acum incolo multiple-post-chan!!!!, pun pariu ca paginile 8, 7, 6, 5 sunt umplute numai de tine!!! Post dupa post dupa post dupa post....
mdea >.>""....