Animezup - forum manga si anime

Versiunea integrala: Minciuna despre userul de deasupra
In acest moment vizualizati o versiune simplificata a continutului. Versiunea integrala cu formatarea adecvata.
ShyLie..
Cica ii place de Sasuke!Ce minciuna!Toata lumea stie ca il iubeste pe Chouji...defapt,e inebunita dupa el!Il venereaza.Insa o tine una si buna cu Sasuke numai sa ma enerveze.Ce tipa...
Experta minciunilor e aici 21(vrajeala)

l_y_e 4:D (huh) Mda... Fata asta nici nu merita se se numeasca "soramea" nici nu-i place Gackt, nici macar nu stie cine ii ala si nu va veni in nici un caz la Sibiu in vara asta, o mintit !

[nici bunikamea nu m'ar crede24]
Kaname
lol....n-am vazut in viata mea o persoana care sa urasca asa de mult yaoi-ul....tipa asta tipa si cand ause un cuvand care incepe cu y....ce persoana...
ShyLie..
ce fata...
copilaroasa
ingamfata
uraste toate ficurile
nu are prieteni deloc,pentru ca este extrem de suparacioasa,face mistode toata lumea,nu are si nici nu va avea prieteni..

^^..forgive me4
jigoku
oo da nici macar nu este un user activ LoL
ocupa spatiu pe forum
LoL si inca este la nivelul 1

[sry sry 42 am zis si eu ce mi-a venit prin minte 71 ]
saya_denny
ii cel mai nesimtit user si face numai spam.
ar trebui banat plus ca defapt este baiat
cred ca nici parintii ei nu o suporta
(srry saya totul e invers ,am cam exagerat,srry.plss nu-mi purta pica)
Misa Aname
Heh...este o nesimtita si jumatate...nu pot sa o suport..daca era prietena mea mai mult de 1 luna mai ziceam dar ea nuuuuu comenteaza mereu

(SA NU IEI IN SERIOS K TE KRAP 21!)
Amy...

fata asta se crede ananas ! O.O sta numai prin copaci si mananca muste ... intr-o zi o sa se muste si pe ea, sa vada daca e zemoasa..
cat despre forum.. ce sa-i faci,saraca, cred ca din cauza ei s-au inventat mozii si adminii ... ca altfel,vai de forumurile pe unde este 33

gomene' 4
jigoku

Ocupa spatiu pe forum degeaba.
Are psturi putine si nu e activa deloc.
Si ii place sa arunce cu ridichii in oamenii de pe strada apoi se ascunde in balcon 21

[MII DE SCUZE 9 ]
Yume Ayame May
[avertizment...am inspiratie!][App jigoku..ai dreptate in marea majoritate 21]
Decii..tipa` asta..yume ayame may..are trei nume din care nici unu` nu`mi place...adica deh!Ziceai de jigoku ca ocupa spatiu..dar tu ce faci..huh...va spun eu adevaru`! Tipa` asta nu sta cuminte,si s`a dat la papagalu` meu dupa care a facut un copil cu el >.<'
minna: OOOOOOOO
Mdea...sa stiti ca e adevarat..nu mint..Fructa ambulanta nu a mintit in viata ei *blush*
minna:Oooooo Minciuna

21 Ce sa fac si eu...
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
URL de referinta