Animezup - forum manga si anime

Versiunea integrala: Minciuna despre userul de deasupra
In acest moment vizualizati o versiune simplificata a continutului. Versiunea integrala cu formatarea adecvata.
jigoku

Nu are nici un prieten...nu lasă pe nimeni să se apropie de ea.
E o fată foarte rea.

24
I'm a bad bad girl, intr-adevar

cat despre ady... se da asa mare Don Juan 33
thoamne..baiatu nici nu stie sa vorbeasca....s-a inventat DEX-u copil >.<
park ar fi alien-u din textu' meu

(razbunare efectuata 21 )
jigoku
Am vazut poza cu ea si nu e dragutza deloc >.< .... nu are prieteni deloc deoarece e rea si vorbeste urat...nu e fan anime ... nu vreau sa fiu prieten cu aceasta persoana >.<
Yondaime
Chiar il urasc....e un tip increzut,mandru si orgolios!E foarte violent..si are un vocabular complet aiurea.Doamne....esti un ciudat!
love_yuki_eiri,omg...the worse mod ever...ma intreb cum o fii ajuns in functia asta ca habar n`are de capul ei...

omg...chiar n-am inspiratie azi..>.>
Kurenai...
Sh*t...cine a adus-o pe pustoaica asta aici?Habar nu are de capul ei..Sunt curioasa daca stie unde se afla.Sta prost cu orientarea in spatiu...doh...
Nu ma urati...asa e jocu21
love_yuki_eiri, tu te vezi xX? Da sigur, iti palce shounen ai, si cine crezi ca te va crede??? Iti spun eu, nimeni, oricum, toti stim ca esti inebunita dupa Drama! Si cica ai urmarit Gravitation, pun pariu ca doar ai citit un biet rezumat de pe net...
Zbyee!!...
Reddish...
Doamne cat cinism poate sa existe in aceasta fata.Se da prietena noastra,cand colo tot ce vrea e sa bage cearta intre noi.Ii place foarte mult sa minta...Reputatie 22?Si-a dat-o singura sau ce?
lye .. cine se crede fata asta?acum ca s-a apucat de carate nefugareste tot netu 33 .. si ficuri...ha' ce copy-paste ieftin >.> o persoana mai orgolioasa de atat nu poate exista, limbajul ei superior ma cam plictiseste.. cum a ajung mod e un mister.. 68
21 gomene'
Jigoku
doamne....fata asta tine totul numai pentru ea....are pct alea la rep de cand o stiu eu si niciunul nu mi-a dat!!! e zgarcita rau!!! 21)) (u sti k yo miny nu?)
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
URL de referinta