Animezup - forum manga si anime

Versiunea integrala: Minciuna despre userul de deasupra
In acest moment vizualizati o versiune simplificata a continutului. Versiunea integrala cu formatarea adecvata.
Kime.... 19

Incredibil.. deci fata asta m-a uimit cu rautatea ei!!! Nu e DELOC activa!!! Nici 2 posturi n-are 33
Si oricum, nimeni nu ar vrea sa fie activa,le-ar da de lucru moderatorilor la cat de mult spam face >.<

gomene... neinspirata...
Nu e deloc prietenoasa 33
Niciodata nu a vrut un hug macar ...
Nu stie ce sa zica la nou veniti ...
Si pozele cu "bye" pe care le pune sunt ingrozitoare ...

[eh ... 9 gomen ne xD btw, pozele cu "ja" sunt super :1:]
Gaina fara pene ce e.Nu stie decat sa se bage in discutiile altora.hug,hug,hug...esti prea obsedata!Stii ca persoanele obsedata de un lucru..inebunesc!Gaina nebuna...haha!
asa ma enerveaza fata asta!! se crede cea mai desteapta si se crede cel mai bun mod desi e cel mai prost,nu imi vine sa cred cred ca las suporta mai mult pe naruto decat pe ea.pur si simplu imi da dureri de cap cand aud de ea001_tongue:P(srry asa era topiku4)
Sincer...fata asta a indraznit sa vorbeasca despre mine?Good,ce ama juns...sa vorbeasca persoanele inutile despre mine.Prefer sa ma uit la episodul cand moare Light decat sa vorbesc cu ea.
Sunt prea dura,nu?21
e un adevarat antitalent!! i'ati vazut ficurile? sunt ingrozitoare!! nici macar nu e in stare sa faca descriere reusita mai ales sa si capteze atentia! nimeni nu le citeste ...bleah!
bubbles aste cea mai urata fata pe care am vazut0o.in lokul ei nu as mai pune poze cu mine ca sa sperii userii.posteaza doar aiurea si pretinde la multe medalii. o urasc!!!
(scze asa era joku)
E o fata foarte enervata, uraste Death Note si anime-urile in general. E o mare fana hentai, se uita non-stop! (Scz Misa)
blablabla
fata asta ii si urata si face ficuri urate.nu ma mir dc nu are prieten.o urasc pur si simplu,cred ca desh vedeao pe strada as fugi de ea.si lomea ar bagao in carantina001_tongue(srry asai joku)
Misa Amane....
Nu pot sa cred cumpoate sa-i critice pe ceilalti... fetita draga,uita-te in oglinda din cand in cand, nu prea des sa nu se sparga.crezi ca nimeni nu ti-a vazut parul ala verde? Misa Amane... se crede asa importanta Doamne.. mai bine ascult manele decat pe ea ..damn...

4 kill me
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
URL de referinta