Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Maary...
"Pink Rullz!"...ce sa-ti spun!Fata asta a ramas in anu 2004.Doamne,doamne...habar nu are ca acum la moda este culoarea mov!Ce s amai spun de reputatie...cred ca mai are un cont pe aici si si-a dat punctele singurica!Ce tipa frate...
love_yuki_eiri nu vrea sa ne spuna ca defapt are parul verde.....vrea sa scredem toti ca nu e asa dar eu stiu ca are parul verde....am vazut o poza nemodificata cu ea cu parul verde......rusine sa iti fie rusine
White Angel...
Auzi la ea...rock ruleaza!E la fel de invechita ca si genul acesta muzical.Stiu ca nu pronunta litera "P" perfect!Hat Hat
hate_yuki_eiri
nici un user nu o suporta si toti stiu si spun ca este urata.la fel ca yuki eiri

(srry dar nam avut de ales asa era topikul)
So... Misa Amane, tu defapt esti un demon ce are un Death Note. Deoarece ii urasti pe toti memgbrii AZ te-ai hotarat sa te infiltrezi printre ei si sa aduci vrajba, sa le afli numele adevarate si sa le scrii in death note

(

(

(. Urat din partea ta >.> . Zbyee!!...

>:) nu pot sa cred ca mati descoperit.pe cand credeam ca secretul meu e perfect.
am si eu sa va spun ceva:
fleeting ray:defapt este L care vrea sa il gaseasca pe kira.dar la gasit doar pe the second kira adik me

.si ea vrea sa castige toti bani prin asta si sasi cumpere dulciuri si sa le manance sa se ingrase

team descoperit

Misa Amane!
I hate this girl!Este la fel de nesuferita ca si personajul...Face pe fetita inocenta...cand colo e doar o lingusitoare!Ma intreb...singurul ei neuron stie alceva decat Death Note?Nu prea cred...E o ciudata.
Love Yuki Eiri...
ce-o fi vazut la Yuki Eiri? E un tembel... incult si un nontalent
nu e talentata delok si se crede superioara celorlalti
![[Image: bye.gif]](http://i245.photobucket.com/albums/gg51/sorryakajigoku/emoticons/bye.gif)
jigoku
este la fel de rea ca si hell girl.si setul ei e asa de urat inkat imi vine sa stranut.si pe shout toti o ocolesc ca e o enervanta.
(srry asa era topiku)

Misa-chan

Are parul roz cu albatru si e o zgripturoaica. Toti o urasc.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10