White_Queen...ok...fata asta de unde a aparut?Oare unde a facut clasa intai?Sau cred ca i-a fost fomica atunci cand ai facut sign-ul!Lipseste litera "t"!Vai doamne....Si scrie white_queen...dar stiu yo ca ii place culoarea mov!
o minciuna pespre love_yuki_eiri.....sa ma gandesc..
a da ... stiu....
sa vedem...
NU AI MAI INTRAT PE FORUM DE 2 LUNI RUSINE SA ITI FIE ... DA SE POATE??? CHIAR DE 2 LUNI SA NU INTRI...

:D

(nu e cea mai inspirata minciuna da noh..)
white angel...f. original...
Ea e Rudolf deghizat...a venit sa ne livreze cadourile...insa pe langa Rudolf,mai are o personalitate.....like the Grinch...vrea sa fure craciunul si cadourile oferite de ea insasi...

White_Queen
Fata asta minte cu nerusinare.Cum poate sa pronunte cuvantul "Pace" cand ea este "sufletul"tuturor disputelor.Ii place atat de mult sa calomnieze oamenii.Si bineinteles ca adora sa mina pentru a-i vede-a pe altii cum se cearta.
hm... extrem.. extrem.. extrem de disperata dupa hentai

ar fi in stare sa priveasca/citeasca tot timpul, inclusiv in timpul orelor.. nu ar maidormi doarpentru a face asa ceva

~~~gomene~~~
>>>nu-s inspirata<<<
jigoku, esti dea dreptul nesimtita. e atat de stupid sa crezi ca sigul si avul tau sunt violet. uita-te mai bine defapt este verde!!. daca nu vezi verde dute la oftalmolog caci sigur esti daltonista.....Pa....
White Angel....doamne cat minte fetita asta!Spune ca are 14 ani...cand colo..are doar 10!Chiar asa mai,sa ne minti pe fata?Asa ceva nu se face!Rusine sa iti fie!Dar asta e!Lumea mai si minte!
hmm.. love yuki eiri... spui ca Gravitation este anime-ul tau preferat.. dar stim cu totii ca nu e asa... de fapt.. tie iti place.. Rapperul Parapa si esti o mare admiratoare Kiyoro-chan

VAI jigoku .... pana acuma ai facut doar 2 posturi sa iti fie rusine....doar 2 posturi de atata timp....te rog sa mai faci si tu niste posturi...
Deci, sunt multe lucruri de spus despre tine, in primul rand NU esti cea mai buna din clasa la fizica, pe de alta parte, profa te ingroapa in zeci de zece la riomana

. Urasti InuYasha, si chiar si dupa ce ai vizionat toate cele 167 de episoade de 2 ori tot nu te-ai convins ca e cat de cat interesant, ceea ce nu inteleg eu e ca daca nu ti-a palcut, de ce l-ai vizionat atata

? a, si nu iti palce portocaliul, ci iubesti culoarea maro, si cum de ai invatat atat de putin anul trecut? Ai terminat cu media 7.45, sa-ti fie rusine >

..... >.< ....
Byee..