Animezup - forum manga si anime

Versiunea integrala: Minciuna despre userul de deasupra
In acest moment vizualizati o versiune simplificata a continutului. Versiunea integrala cu formatarea adecvata.
Hah..tipu asta cine este?Nu am auzit niciodata de el.E nou sau care e faza?Si mai e si nesuferit pe deasupra!!

Goemne...stii k nu e adevarat001_tongue
nu are delok talent la scris.scz nu mia venit altceva in minte
Ma sincer nu stiu ce are fata asta dar minte cu nerusinare.
Stii ca nu e adevarat.
Nu il cheama Tatakai si nu are avatar cu Kakashi si 'death' scris pe deasupra

O.o.... dah ,ma rog....
Shiva, tu stii ce e aia "a desena" ? Deci....se ia un creion sau ceva de scris si se pune pe hartie dupa care incepi sa faci forme Smile . Dar de fapt ce-ti explic eu tie, tu deabea poti trage o linie dapoi sa mai desenezi >.< ?

:32:
Christmas Light nu este fosta Moonlight Shadow,si nu are poza la avatar si sig cu o fata anime cu parul albastru,si in plus nu este level 13 si are mai putine posturi decat mine Smile.
Nu stiu ce are baiatul asta dar e un posting freak, ma intrecut la posturi si pe langa asta no sa primeasca nici un cadou deseara. 19
43 nu mi-a venit altceva in minte acum 44
Tataki, esti de-a dreptul nesimtit(a)! In fond, este atat de super evident ca esti fata! felul in care ai scris: "DON'T MAKE ME USE THE EYE!" m-a convins, daca ai fi folosit Bradley Hand ITC ar fi fost cu totul alceva >001_tongue ... Uff, alt lucru care mi-ar fi demonstrat ca esti baiat ar fi fost un iepuras roz la avatar dar asa...
Zbyee!!...
Maary
Cine este fata asta?Este prima oara cand am azuit de ea!248 de posturi...cred ca sunt numai spam-uri!Pink rullz....ce sa-ti spun...habar nu are ca rozu e invechit!Negru e la putere!Mai cumpara si tu o revista mondena...
21)

Love_yuki_eiri...am vazut-o ieri,se giugiulea cu altu` cand prietenul ei a vazut-o...si am mai si surprins-o intr-o scena criminala...so...inchisoarea te asteapta 19
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
URL de referinta