Animezup - forum manga si anime

Versiunea integrala: Minciuna despre userul de deasupra
In acest moment vizualizati o versiune simplificata a continutului. Versiunea integrala cu formatarea adecvata.
Hiryuu_Hina

what can i say... nici nu iti schimbi parerea in functie de parerea unui user mai important Oo''
...cu minciunile astea nici nu mai stiu ce mint

Kyo

she sucks really bad... [nu, nu ma pricep sa mint >.< ]
LOL!! 2124
Ok...
Kyo... >.< Ce cauti tu aici? :O mai esti si admin? :O NO WAY!! sa`l dea cineva afara!! 24
[LOL!! nu am crezut ca pot minti asa 24) ]
Esti plecata???? >.< ????!?!??!?! Unde? Acum cand imediat incepe scoala.... Las' ca stiu eu ca acum stai in fata calculatorului si te auzi copios ca noi credem ca tu esti plecata >001_tongue ....
Ce minciuna 21
Fleeting ray...
Scorpie mica ce esti!Ce cauti aici?Esti plecata,nu?Si atunci cum postezi?Minti,nu-i asa?Scorpie!

Gomenasai dak am fost prea dura....e doar o minciuna001_tongue:
love_yuki_eiri e o mare prefacuta, nici macar nu a vazut Gravitation, habar n-are cu ce se mananca si se da mare fana Yuki Eiri..!!
lasa ~Luciferia~ , stiu ca ai o clona pe animezup, mai trebuie doar sa o caut . Si Kiiiiiiiiii era tare ciudat, las ca verific, iti spun eu suta la mie ca ai o clona, si pe deasupra mai ai si o clona 33 , si ti-am zis despre clona aceea pe care stiu sigur suta la mie ca o ai ?

Mda.....Clona 21
Esti dusa femeie?!!!!?!!!!?!!!?!?!?!?! !!!! grr
La naiba! Cine esti de fapt? Si avatarul tau e scarbos!! Plus de asta, nici nu te-am vazut postand.. Ti-as da un minus chiar acum, dar ma abtin..! 22
~Luciferia~
Off...nu pot sa o suport pe fetita asta imatura!Are impresia ca stie tot...dar defapt..nu stie nimic!!Si nick-ul ei..este atat de comun!!
Cea careia nu ia fost frica de Tarzan cand a fost mica. 24
Sper ca nu te superi cam dezvaluit asta. 21
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
URL de referinta