Animezup - forum manga si anime

Versiunea integrala: Minciuna despre userul de deasupra
In acest moment vizualizati o versiune simplificata a continutului. Versiunea integrala cu formatarea adecvata.
eto39...vrei neaparat o portie de ramen si ai face orice pt ea...chiar si sa te rogi la budha 001_tongueray: sa ploua cu ele din cer...(inger)
Dispari!Kikyo...ce sa iti spun!Toata lumea stie ca tie iti place Kagome...hate that girl.Sincer....e aiurea sa ne minti pe fata.si nici nu cred ca esti nascuta in 92'....cred ca 2000 e un an potrivit.Omg...de ce imi pierd timpul cu tine?
Intr-o zi cineva o sa ma urasca21
Minciuna: Iti place sa te lauzi tot timpu. Recunoaste-ti greselile si totu va fi bn O.o
blueobelix...liar:hai poti sa ne spui tuturor ce mi-ai spus si mie..ca adori pink-ul..ups..am spus eu.. 106 ^_____________^'''
oricum nu mai e un secret...PINKY
*poate chiar iti place 21)*
Well nu stiu ce sa zic o.o' nu te prea cunosc hmm....
Queen of Peace... de ce ai set cu personaje din Bleach cand ai zis ca tu de fapt urasti Bleach? 24
uhm asta se numeste lipsa de inspiratie z.z
Byo.Shin...nu ai medalie pentru Top Poster,deoarece nu ai nici macar un post.
Scuze,nu am avut inspiratie,sper ca nu e luata deja minciuna.
(Lies are in the air 65)
Userul de mai sus adica Juztme are un rang special fata de ceilalti ^________^ (nu prea am avut inspiratie xoo sorry)
iuukia .. awaleu .. iar ti-a ars casa.. hmm .. cred ca e greu sa stai pe strazi cu catelu pe post de perna .. ziarele sunt calduroase? .. poate incerc si eu cateva la noapte 21
[ no offence iukia .. e singura minicuna ca mi-a venit in minte 21 ]
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
URL de referinta