aici, userii ne spun ce tip de muzica prefera si de ce.
eu unul ascult rock, deoarece ma ajuta si in momentele in care sunt trist, si in momentele in care sunt furios, si in momentele in care sunt vese, si in momentele in care sunt singur, etc... imi place foarte mult chitara, si sunetele pe care le emite. de asemenea, in alt tip de muzica nu pot intalni povesti spuse in melodii asa cum fac cei de la Rhapsody, sau cei de la Blind Guardian sau Rivendell sau Battlelore...
da......ascult rock dar multzi spun ca asculta rock gothic insa eu nu prea stiu cum vine impartit rockul asa ca ascult rock, mai putin 'n roll. ascult si rapp, hiphop.cateodata muzica club. fara manele, populara, jazz si lautareasca. mai ascult unele din muzica clasica dar nus ahtiat
ascult cam orice gen de muzik....rock (nu heavy metal sau chestii de genu...) dance/pop (cam ce se afla in topuri...rihanna, beyonce, nelly furtado, shakira, etc) uneori shi rap/hip hop ( imi place fort minor).
singurul gen care imi displace "este manelele". nu suport genul acela de muzica, si nici nu cred k mai trebuie sa irosesc pertioasele caractere doar pentru a critica acest gen (daca se poate numi astfel) de muzica (daca ar fi macar muzik..)
muzik populara nu ascult....dar asta nu inseamna k numi place. la o nunta ceva mai merge, dar nu sunt genu de persona care sa zica k urashte muzica populara, eu consider k este muzik care reprezinta poporul roman, care ne reprezinta pe noi, si este frumoasa.
muzik clasica nu ascult.....fosta profa de muzik ne aducea sa ascultam in ore, dar de cand nea lasat, nu ascult. nu ca miar displace...dar asta e.....chiar nu ma atrage in vreun fel la momentul de fatza.
Metalcore, melodic deathmetal, synth rock, industrial rock, post-hardcore, alternative metal, gothic metal, heavy metal, deathcore, power metal, nu-metal
Pai in general sunt gata sa ascult orice gen de muzica imi este la indemana.Totusi sunt anumite genuri de muzica pe care nu pot sa le suport.Exemplu manelele si muzica populara.Nu mi-au placut niciodata si nici nu cred ca o sa imi placa vreodata.In general ascult Soft Rock(Linkin Park).Si ce imi mai vine la indemana.Totusi in topul meu se afla cativa cantareti si formatii destul de vestiti/vestite.Dintre formatii se afla.Linkin Park,Three Days Grace si Sum41,iar dintre cantareti mai multi.Cum ar fi Avril Lavigne,Jutsin Timberlake,Nelly Furtado,Shakira Beyonce...si lista tot continua.
Nu pot spune ca sunt total anti muzica populara,pentru ca acesta este genul de muzica,care reprezinta poporul roman,si pana la urma merge niste muzica populara pe la o nunta,la un botez.Dar detest manelele,si asta rau da tot >.<.
Cam acestea sunt genurile de muzica pe care eu le ascult

.
Ascult orice gen de muzica,in special dance si latino(Thalia,Aventura,David Bisbal etc.).Din cand in cand ascult si muzica rock,in special formatia Linkin Park.Manele sau muzica populara sa nu aud de ele,pur si simplu nu-mi plac.
Orice gen de muzica. Dar prefer Rock si Rock'n Roll. Din cand in cand ascult si populara, si a inceput sa imi placa si muzica sarbeasca. Manele nu ascult.
pentru mine muzica e ceva instrumental...nu prea sunt o amatoare a muzicii mixate....si totusi ma mir ca desigur imi plac mult prodigy

eu nah...ascult de la psychedelic rock (pink floyd) pana...uhm....punk ...mda....
rock`n`roll mi se pare o muzica foarte misto...mai ales la petreceri....cu oameni calumea desigur...te face fericit

manelele...nah...maneaua nu e muzica
sheesh....eu mai degraba am o problema cu oamenii care asculta manele adca MANELARII care se iau de oameni normali fara nici un motiv...gah!!! nu`i suport....
genul meu preferat este rock orice fel de rock si nu sufar manelele si muzica populara dar nu am nimic cu fani acestui gen de muzica
pai ascult...rock xD si aproape tot ceea ce tine de rock, pentru ca pe langa orchestratia pe care o ador, chitara...mi se pare expresiv, asa cred eu si gasesti melodii pentru toate starile sufletesti
de obicei ascult:melodic death metal, trashed metal, power metal, doom metal, heavy metal, gotihc, symphonic metal, rock, alternative...